צעירים וחסרי מנוח

צעירים וחסרי מנוח ../images/Emo54.gif

שלום לכם. חדש כאן. קראתי מיספר שרשורים ונוכחתי לדעת שפורום מעניין ביותר. כדי להכיר אתכם (ושאתם תכירו אותי) הכנתי שאלון קטן ואתם מוזמנים לענות ביזמנכם החופשי.
במישור האישי: 1. שם 2. גיל 3. אזור מגורים 4. תחביבים 5. מקומות בילוי אהובים 6. התכונה שאתם הכי אוהבים א. בכם ב. בכלל 7. התכונה שאתם הכי פחות אוהבים א. בכם ב. בכלל 8. מקום בעולם שהייתם חולמים להגיע אליו 9. משהו שמרגש אתכם 10. מתי בכיתם בפעם האחרונה ומדוע 11. הסרט האהוב ביותר עליכם 12. תוכנית הטלוויזיה האהובה עליכם 13. ציטוט אהוב 14. זכרון ילדות מאושר 15. זכרון ילדות לא מאושר 16. זכרון שהייתם רוצים לא לשכוח 17. זכרון שהייתם רוצים לשכוח 18. היום המאושר בחייכם 19. היום העצוב בחייכם 20. על מה אתם מתחרטים 21. מה לא הייתם משנים בחיים שלכם 22. מה הייתם משנים בכם לו יכולתם, ומה הייתם משנים בכלל עונה אהובה מעונות השנה 23. מספר מזל, ומה המזל שלכם 24. האם אתם מאמינים ב"אהבה ממבט ראשון", ואף חוויתם זאת 25. שאיפה לחיים 26. המנטרה שלכם בחיים 27. איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים במישור המקצועי - צעירים חסרי מנוח: 1. דמות אהובה 2. דמות שנואה 3. דמות שאתם מתגעגעים אליה 4. דמות שמייחלים להיפטר ממנה 5. דמות שהכי מצחיקה אתכם 6. דמות שהכי מרגשת אתכם 7. דמות שאתם אוהבים לשנוא 8. הסצינה האהובה עליכם ביותר בצעירים חסרי מנוח - ממה שראיתם. 9. הסצינה השנואה ביותר 10. שחקן אהוב מהצעירים 11. שחקנית אהובה 12. שחקן שנוא 13. שחקנית שנואה 14. ציטוט אהוב מצעירים 15. העלילה שהכי אהבתם 16. העלילה שהכי שנאתם 17. עלילה שהוחמצה והייתם משנים אותה - למה 18. הדמות האידיאלית בצעירים היא ___ כי _____ 19. הדמות המשעממת היא ____ כי _____ 20. השחקן היפה ביותר 21. השחקנית היפה ביותר 22. כמה זמן אתם צופים בתוכנית 23. האם תמשיכו לראות בכל מצב תודה בתקווה להיכרות יותר טובה עם אוהבי צעירים חסרי מנוח

python 4

New member
יו, איזה כיף! שאלונים!

תרשה לי לפתוח בברכת ברוך הבא. אתה בא למפגש שלנו? אם אתה לא בא אז גם אני לא בא.

תודה

אני אשמח לבוא למפגש, אבל כדי שאכיר אתכם יותר טוב רצוי שתענו לי על השאלון. קדימה!

The Abbott Girl

New member
יאללה ננסה לענות

במישור האישי: 1. שם - יפית 2. גיל - 25 3. אזור מגורים - מרכז 4. תחביבים - מוזיקה ישאלת, טלוויזיה 5. מקומות בילוי אהובים: שוב הדיסקו כאן... והופעות של משינה 6. התכונה שאתם הכי אוהבים: א. בכם - נאמנות ב. בכלל - נאמנות 7. התכונה שאתם הכי פחות אוהבים א. בכם - רגזנית ב. בכלל - צביעות 8. מקום בעולם שהייתם חולמים להגיע אליו - לונדון 11. הסרט האהוב ביותר עליכם - סיפורו של ויל האנטינג - יש לי משהו מיוחד לסרט הזה... 12. תוכנית הטלוויזיה האהובה עליכם - לחיות את החיים!!! חשבתם שאני יגיד צח"מ, הא? אבל גם צח"מ, מכושפות, חברים, מופע שנות ה- 70. טוב דילגתי על הרבה שאלות שלא היה לי עניין לענות עליהם, הלאה... במישור המקצועי - צעירים חסרי מנוח: 1. דמות אהובה - ג'ק אבוט, דההההההההההה 2. דמות שנואה - המשופם - דהההההההההההה 3. דמות שאתם מתגעגעים אליה - גרייס טרנר וקול האוורד 4. דמות שמייחלים להיפטר ממנה - מייגן דניסון 5. דמות שהכי מצחיקה אתכם - ג'יל אבוט האלילה!!! 6. דמות שהכי מרגשת אתכם - מזדהה עם הצרות של אשלי, זה נחשב? 7. דמות שאתם אוהבים לשנוא - המשופם! 8. הסצינה האהובה עליכם ביותר בצעירים חסרי מנוח - ממה שראיתם. - ג'ק מספר לאבא שז'בוט חזרה הביתה (בנאלי...) 9. הסצינה השנואה ביותר - כל סצינה של ויקטור וניקי... 10. שחקן אהוב מהצעירים - פיטר ברגמן, דהההההההההההה 11. שחקנית אהובה - מישל סטנפורד 12. שחקן שנוא - אריק בריידן 13. שחקנית שנואה - נו ההיא שמשחקת את מייגן 14. ציטוט אהוב מצעירים - אין 15. העלילה שהכי אהבתם - ז'בוט חוזרת למשפחת אבוט 16. העלילה שהכי שנאתם - ויקטור במקסיקו. 17. עלילה שהוחמצה והייתם משנים אותה - למה. ויקטור תקוע במקסיקו, כי יכלו להרוג אותו ולא עשו את זה...
18. הדמות האידיאלית בצעירים היא ג'ק אבוט!!! כי בלעדיו הסדרה לא שווה!!! 19. הדמות המשעממת היא מייגן - כי חוץ מאהבה שלה לטוני היא לא עושה כלום והיא משעממת!!!! 20. השחקן היפה ביותר - שאמר משהו - ההוא שמשחק את מלקולם! 21. השחקנית היפה ביותר - ג'ניפר משהו - ההיאר ששיחקה את גרייס 22. כמה זמן אתם צופים בתוכנית - בערך שנה... 23. האם תמשיכו לראות בכל מצב תודה - לא הבנתי את השאלה.

Dawn12

New member
ברוך הבא לקהילה

ואני חושב שרצוי שדווקא אתה תספר לנו מעט יותר על עצמך ועל צח"מ, כדי שנכיר אותך יותר טוב. מה שכן, לא ממש הבנתי את מטרת ההודעה האחרונה שלך... זה היה איום?

ים כחול

New member
../images/Emo140.gifתשובות לגביי צעירים ../images/Emo140.gif

1. דמות אהובה : ג"ק אבוט
2. דמות שנואה : לא בריא להיות מורעל משנאה 3. דמות שאתם מתגעגעים אליה : דרוסילה , פיליס הראשונה
4. דמות שמייחלים להיפטר ממנה: טרישה ,דיאן, מייגן , מיימי , אסתר, בראד, ניקולאס , מרי (אמא של פול) , אבא של מאק - מה שמו בכלל? ראול , המעריץ של ויקטוריה , ניל ואוליביה והבן שלה , קאלי , נינה וסקוט והבן שלה , (יו כמה הרבה חחחח
) 5. דמות שהכי מצחיקה אתכם : מייקל בולדווין והציניות של ג"ק 6. דמות שהכי מרגשת אתכם : ג"יל אבוט 7. דמות שאתם אוהבים לשנוא : לא שונאת אבל חוטפת בחילה מויקטור , ודיאן , בראד, וגרייס .ובעצם מכל מי שהעפתי למעלה
8. הסצינה האהובה עליכם ביותר בצעירים חסרי מנוח - ממה שראיתם : כשויקטור הודיע לדיאן שהוא חוזר לניקי - אאאח זה היה טוב
9. הסצינה השנואה ביותר : כל הסצינות של מייגן וטוני וטרישה 10. שחקן אהוב מהצעירים : ג"קי , מייקל , מלקולם . 11. שחקנית אהובה : ויקטוריה וג"יל 12. שחקן שנוא : 13. שחקנית שנואה : 14. ציטוט אהוב מצעירים : נהנית מג"קי והציניות שלו
15. העלילה שהכי אהבתם: כשכריס ויתרה על מייקל לטובת פול . 16. העלילה שהכי מיותרת : הופ וויקטור , (ועוד... לא חסרות ) 17. עלילה שהוחמצה והייתם משנים אותה - כששרון חזרה לניקולס הבוגדני הייתי משנה ושולחת אותה לזרועותיו של טוני השחקן הקודם
18. הדמות האידיאלית בצעירים היא ג"יל כי היא בעלת עוצמה ומכניסה טעם לסדרה . 19. הדמות המשעממת היא ניקולאס וכל מי שהעפתי למעלה . 20. השחקן היפה ביותר : מייקל בולדווין , מלקולם . 21. השחקנית היפה ביותר : פיליס הראשונה .דרוסילה , ג"יל 22. כמה זמן אתם צופים בתוכנית : מעל עשר שנים , מאז ששילה חטפה ללורן את הבן . 23. האם תמשיכו לראות בכל מצב : מכורה קשות , ואראה גם במצב עילפון ואיבוד הכרה

רונני2001

New member
לא נראה לי שזה איום...

הוא אמר ש... זה יגרום לו לעזוב את הפורום בכאב לב
ספר לנו על עצמך קצת לפני שנספר לך על עצמנו...

junny

New member
צ'טערת

שאלון קצת ארוך.. ובעיקר אישי מדי.. לא אוהבת להחשף ככה ויסלחו לי כולם

dviridit

New member
תשובות לשאלותיך, מצטערת אבל זה באמת

דורש מחשבה.באמצתת כל הכבוד על השאלות. אז ככה: 1. עידית 2. 26 3. מרכז 4.טלויזיה, לימודי קולנוע, קריאה 5. ליד המחשב 6. א. נאמנות ב כנות ורגישות והבנה כלפי אחרים 7. א.כעס על דברים קטנים- התחממות מיידית ב. יהירות 8. ניו יורק (אולפני 'לחיות את החיים' 9. התרגשויות טלויניות כמו סרטים נוגעים ללב או שירים ולעיתים גם ספרי רומנים 10. בערב שבת מהקטע המרגש בתוכנית של יהורם גאון שהראו שהפגשו בחורה להוריה המאמצים לאחר שהופרדה מהם עכל ידי האם הביולוגית ונלקחה לברזיל. היתה לה ילדות קשהה והסיפור מאד ריגש אותי שזלגו לי דמעות 11. טיטניק 12. אופרת הסבון 'לחיות את החיים 13.חייה את החיים כי חיים רק פעם אחת ונצל כל רגע- לא חשבתי על זה אף פעם אבל זה משפט שאנינ הכי מזדהה איתו. 14. טיולים במגרשי משחקים, בפיקניקים ובמיוחד בלונה פארק. הייתי חולה על זה, אפילו רק להסתכל על המתקנים שקסמו לי. זהו לבינתיים טוב אמשיך מחר או בהמשך.

dviridit

New member
ונעבור ברשותך למישור המקצועי

1. מייגן וטוני הראשון,קריקט דני רומלטי נינה שרון ורייאן ובילי החתיך. 2. אליס, גרייס טארנר ושילה הקרטר מן העבר. 3. לורן פנמור, דרוסילה, טרייסי, ודני רומלטי 4 הזקנים חסרי המנוח (קתרין, מילדרייד, מרי וכו'), אשלי, טרישה ויקי ורמונה 5. אסתר 6. מאקנזי שרון וקאסי. 7. ויקי 8. כשדני רומולטי הציל את כריס מנסיון האונס של מייקל 9. כשגרייס שכבה עם ניק 10. בילי וטני השני 11. מיידן ומקנזי 12. ראול 13. ויקי 14. הינויים של ג'ק לוויקטור מצחיקים "איש השפם, האביר השחור" 15. הסיפור המרגש של מציאת קאסי והבאתה אל אמה 16. כשויקטור נעדר ונחשב בכמת לאחרונה במכסיקו כאשר פגש את רמונה- עלילה ארוכה מדי 17. מעצבן אותי איך שטרייסי התחתנה עם סטיב והרחיקה את בראד מבתו. היא מבייאה אותה לעתים רחוקות אז הייתי משנה את זה. 18. וידקטור דסמות כריזמטית ויודעת לריב כשצריך. ממש פחד אלהים כשהוא מתרתח-איש עסקים. 19. הזוג המשעמם קול ואשלי 20. בילי 21. שרון ומייגן 22. בעבר לפני כעשר שנים ראיתי יום יום אחר45י כמה שנים התחלתי להאט את הקצב, עד ההפסקה ולפני זמן קצר התחלתי להתעדכן שוב. 23. ךא בהחלט לא- כשיש עלילות מעניינות אני רואה.לפי מה ששמעתי בינתיים עתיד הסבוניייה מעניין אז אצפה כשיהיה עניין. את ליחיות את החיים אני אאראה בכל מצב כי זאת הסדרה שלי.

dviridit

New member
וואלה לקחתי את השאלון הזה ברצינות

הנה ההמשך ואני בוחרת לענות. 15 זכרון ילדות לא מאושר/מפחיד- כשנסענו בהרי יער בן-שמן הגבוהים בכדי לעשות שם פיקניק תמיד תמיד פחדתי מהתדרדרות הרכב והעדפתי את הירקון. 16 נסעתי ברכבל בחרמון. ימי הולדת. 17. ריבים וויכוחים עם חברים תמיד גורמים לי אי נעימות ואני רוצה לשכוח שהם התקיימו 18. כשקיבלתי במתנה את 4 הדיסקים של 'מנהרת הזמן' התוכנית האהובה עלי ביותר ברדיוס 100FM וכשעברנו ליס- שוב עבור לחיות את החיים. 19. מותו של רבין 20 על ההתחממות המהירה שלי לעתים. 21 בעיקרון לטוב לי איך שאני. 22.העונה האהובה עלי קיץ 23 מזל תאומים מספר מזל 6 כי נולדתי ב-6.6 24 זה יכול לקרות אבל לעתים רחוקות. 25. להיות סופרת או עיצונאית, משהו בתחום הכתיבה. 27 כותבת ספרים,רווקה חופשיה,טסה, פוגשת את הילארי בי סמית ומגשימה חלום. עניתי לך כמעט על הכל. הש תדלתחי להיות הכי כנה שאפשר איך אני?

למעלה