אם הם חפצים למות, אין לעכב בעדם...את כביש בבני ברק ולא אפשרו לאמבולנסים
לפנות פצועים.
הם נשכבו על הכביש עם שלטים
נמות ולא נפנה את כביש.
זו מצווה. הם מתים עליה.אם הם חפצים למות, אין לעכב בידם...
פעם ראשונה שאני מסכים איתך שמאלני. מי שמעדיף למות ולא להתגייס מבחינתי שימות. אך זה כולל גם את השמאלנים הרדיקלים שלא מתגייסים מטעמי "מצפון", לא רק את החרדים. אגב, יש לא מעט חרדים שכן רוצים להתגייס, אך שוטפי המוחות הנקראים "רבנים" ו"אדמו"רים" מונעים מהם. לעומת זאת אף אחד לא מונע מהשמאלנים הרדיקלים להתגייס, חוץ מחיבתם למחבלים ואיסלאמונאצים ושנאתם התהומית למדינת ישראל והעם היהודי.אם הם חפצים למות, אין לעכב בידם...
דווקא אולי אותם שמלאנים רדיקליים יבגדו במולדת בתור חיילים ואולי כדאי לכפות עליהם דווקא שירות לאומי, כדי שלא יהיה להם מידע מודיעיני למסור לאויב שהם בצד שלו.פעם ראשונה שאני מסכים איתך שמאלני. מי שמעדיף למות ולא להתגייס מבחינתי שימות. אך זה כולל גם את השמאלנים הרדיקלים שלא מתגייסים מטעמי "מצפון", לא רק את החרדים. אגב, יש לא מעט חרדים שכן רוצים להתגייס, אך שוטפי המוחות הנקראים "רבנים" ו"אדמו"רים" מונעים מהם. לעומת זאת אף אחד לא מונע מהשמאלנים הרדיקלים להתגייס, חוץ מחיבתם למחבלים ואיסלאמונאצים ושנאתם התהומית למדינת ישראל והעם היהודי.
רצוי מאוד להרחיק שמאלנים רדיקלים אוטו-אנטישמיים שונאי ישראל מכל חומר מודיעיני או בטחוני מסווג ומכל עמדת פיקוד. ובמיוחד מרשימות סוכני מוסד.דווקא אולי אותם שמלאנים רדיקליים יבגדו במולדת בתור חיילים ואולי כדאי לכפות עליהם דווקא שירות לאומי, כדי שלא יהיה להם מידע מודיעיני למסור לאויב שהם בצד שלו.
סורי, לא קונה. כן את עצם החסימה. הפלג הרי חוסם דרך קבע במקומות שדופקים את החרדים דווקא (פרט מידע שלא תשמעו עליו בתקשורת הממסדית...). אבל "לא אפשרו לאמבולנסים לפנות פצועים"? סורי, פשוט לא קונה. לא בלי ראיות שמוכיחות זאת באופן שלא משאיר מקום לספק. עד שאראה כאלה, ארשה לעצמי להניח שמדובר בחרטוט מצוי של מישהו שרצה לקדם את האג'נדה שלו ולתקוף אגב כך (או להיפך) את החרדים (בלי שהוא קולט שהוא דווקא עושה את ההיפך).את כביש בבני ברק ולא אפשרו לאמבולנסים
לפנות פצועים.
נמות ולא נפנה את כביש.
אני מציע שתחפש בגוגל ותראה שאני לא מגזים.סורי, לא קונה. כן את עצם החסימה. הפלג הרי חוסם דרך קבע במקומות שדופקים את החרדים דווקא (פרט מידע שלא תשמעו עליו בתקשורת הממסדית...). אבל "לא אפשרו לאמבולנסים לפנות פצועים"? סורי, פשוט לא קונה. לא בלי ראיות שמוכיחות זאת באופן שלא משאיר מקום לספק. עד שאראה כאלה, ארשה לעצמי להניח שמדובר בחרטוט מצוי של מישהו שרצה לקדם את האג'נדה שלו ולתקוף אגב כך (או להיפך) את החרדים (בלי שהוא קולט שהוא דווקא עושה את ההיפך).
לא תודה. אם וכאשר תמצא ראיות כאמור מעלה, באפשרותך להביא אותן. מאחר ואני משוכנע בבדיוק 99.99% שאין ממש בדברים, אין לי שום צורך להתחיל להשקיע כעת זמן ואנרגיה בביצוע מחקר אינטרנטי מקיף.אני מציע שתחפש בגוגל ותראה שאני לא מגזים.
אני לא עובד אצלך.לא תודה. אם וכאשר תמצא ראיות כאמור מעלה, באפשרותך להביא אותן. מאחר ואני משוכנע בבדיוק 99.99% שאין ממש בדברים, אין לי שום צורך להתחיל להשקיע כעת זמן ואנרגיה בביצוע מחקר אינטרנטי מקיף.
אכן אתה לא.אני לא עובד אצלך.
חחח, "עלי לקבל..." . תגיד יקירי, אתה יודע לקפוץ בזיגזגים? כי אם לא אציע שתלמד. בדחיפות .עד שלא תמצא הוכחה שטעיתי
עליך לקבל את דעתי.
למה לא? הרי פלג שלא רואה במדינת ישראל מדינה לגיטימית גם לא רואה בשירותי הרפואה של מדינת ישראל שירותי רפואה לגיטימיים.סורי, לא קונה. כן את עצם החסימה. הפלג הרי חוסם דרך קבע במקומות שדופקים את החרדים דווקא (פרט מידע שלא תשמעו עליו בתקשורת הממסדית...). אבל "לא אפשרו לאמבולנסים לפנות פצועים"? סורי, פשוט לא קונה. לא בלי ראיות שמוכיחות זאת באופן שלא משאיר מקום לספק. עד שאראה כאלה, ארשה לעצמי להניח שמדובר בחרטוט מצוי של מישהו שרצה לקדם את האג'נדה שלו ולתקוף אגב כך (או להיפך) את החרדים (בלי שהוא קולט שהוא דווקא עושה את ההיפך).
למה לא? כי פשוט לא. כל מי שאי-פעם בחייו פגש חרדי יידע לומר זאת בלי להרהר על כך בכלל . אין לזה שום קשר לא להכרה כן או לא במדינת ישראל.למה לא? הרי פלג שלא רואה במדינת ישראל מדינה לגיטימית גם לא רואה בשירותי הרפואה של מדינת ישראל שירותי רפואה לגיטימיים.
אם מישהו יורק על ילדה בת 11 בגלל הלבוש שלה, אפשר לצפות ממנו כל דבר, נטורי קראתא הם הם לא כמו החרדים בויז'ניץ' או החרדים של חב"ד, הם שונאי ישראל לא פחות מהערבים.למה לא? כי פשוט לא. כל מי שאי-פעם בחייו פגש חרדי יידע לומר זאת בלי להרהר על כך בכלל . אין לזה שום קשר לא להכרה כן או לא במדינת ישראל.
??????????????????????????????את כביש בבני ברק ולא אפשרו לאמבולנסים
לפנות פצועים.
נמות ולא נפנה את כביש.
לא מפתיע??????????????????????????????
נראה לי שהידיעה שלך מופרכת.
זה היה אתמול ושלשום אבל לא הערב.
את כביש בבני ברק ולא אפשרו לאמבולנסים
לפנות פצועים.
נמות ולא נפנה את כביש.
הראו מה אנשי מועצת יש"ע צריכים לעשות אם תהיה תוכנית ל"פינוי התנחלויות" בין אם בהסדר ובין אם בנסיגה חד צדדית.את כביש בבני ברק ולא אפשרו לאמבולנסים
לפנות פצועים.
נמות ולא נפנה את כביש.
טיל נפל בב"ב ויש פצועים למרות ההגנה שאמורה להיות להם.איזו הטרלה מטופשת...
ברמת גן נופלים טילים
ולפידוני הפורם ממשיכים עם הטמטום שלהם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.