צעירים חרדים חסמו

jackie111

Well-known member
את כביש בבני ברק ולא אפשרו לאמבולנסים
לפנות פצועים.

הם נשכבו על הכביש עם שלטים
נמות ולא נפנה את כביש.

סטילהוק1

Well-known member
אם הם חפצים למות, אין לעכב בידם...
פעם ראשונה שאני מסכים איתך שמאלני. מי שמעדיף למות ולא להתגייס מבחינתי שימות. אך זה כולל גם את השמאלנים הרדיקלים שלא מתגייסים מטעמי "מצפון", לא רק את החרדים. אגב, יש לא מעט חרדים שכן רוצים להתגייס, אך שוטפי המוחות הנקראים "רבנים" ו"אדמו"רים" מונעים מהם. לעומת זאת אף אחד לא מונע מהשמאלנים הרדיקלים להתגייס, חוץ מחיבתם למחבלים ואיסלאמונאצים ושנאתם התהומית למדינת ישראל והעם היהודי.

evglev1

Well-known member
מנהל
פעם ראשונה שאני מסכים איתך שמאלני. מי שמעדיף למות ולא להתגייס מבחינתי שימות. אך זה כולל גם את השמאלנים הרדיקלים שלא מתגייסים מטעמי "מצפון", לא רק את החרדים. אגב, יש לא מעט חרדים שכן רוצים להתגייס, אך שוטפי המוחות הנקראים "רבנים" ו"אדמו"רים" מונעים מהם. לעומת זאת אף אחד לא מונע מהשמאלנים הרדיקלים להתגייס, חוץ מחיבתם למחבלים ואיסלאמונאצים ושנאתם התהומית למדינת ישראל והעם היהודי.
דווקא אולי אותם שמלאנים רדיקליים יבגדו במולדת בתור חיילים ואולי כדאי לכפות עליהם דווקא שירות לאומי, כדי שלא יהיה להם מידע מודיעיני למסור לאויב שהם בצד שלו.

סטילהוק1

Well-known member
דווקא אולי אותם שמלאנים רדיקליים יבגדו במולדת בתור חיילים ואולי כדאי לכפות עליהם דווקא שירות לאומי, כדי שלא יהיה להם מידע מודיעיני למסור לאויב שהם בצד שלו.
רצוי מאוד להרחיק שמאלנים רדיקלים אוטו-אנטישמיים שונאי ישראל מכל חומר מודיעיני או בטחוני מסווג ומכל עמדת פיקוד. ובמיוחד מרשימות סוכני מוסד.

Harrington

Well-known member
מנהל
לפנות פצועים.

נמות ולא נפנה את כביש.
סורי, לא קונה. כן את עצם החסימה. הפלג הרי חוסם דרך קבע במקומות שדופקים את החרדים דווקא (פרט מידע שלא תשמעו עליו בתקשורת הממסדית...). אבל "לא אפשרו לאמבולנסים לפנות פצועים"? סורי, פשוט לא קונה. לא בלי ראיות שמוכיחות זאת באופן שלא משאיר מקום לספק. עד שאראה כאלה, ארשה לעצמי להניח שמדובר בחרטוט מצוי של מישהו שרצה לקדם את האג'נדה שלו ולתקוף אגב כך (או להיפך) את החרדים (בלי שהוא קולט שהוא דווקא עושה את ההיפך).

jackie111

Well-known member
סורי, לא קונה. כן את עצם החסימה. הפלג הרי חוסם דרך קבע במקומות שדופקים את החרדים דווקא (פרט מידע שלא תשמעו עליו בתקשורת הממסדית...). אבל "לא אפשרו לאמבולנסים לפנות פצועים"? סורי, פשוט לא קונה. לא בלי ראיות שמוכיחות זאת באופן שלא משאיר מקום לספק. עד שאראה כאלה, ארשה לעצמי להניח שמדובר בחרטוט מצוי של מישהו שרצה לקדם את האג'נדה שלו ולתקוף אגב כך (או להיפך) את החרדים (בלי שהוא קולט שהוא דווקא עושה את ההיפך).
אני מציע שתחפש בגוגל ותראה שאני לא מגזים.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני מציע שתחפש בגוגל ותראה שאני לא מגזים.
לא תודה. אם וכאשר תמצא ראיות כאמור מעלה, באפשרותך להביא אותן. מאחר ואני משוכנע בבדיוק 99.99% שאין ממש בדברים, אין לי שום צורך להתחיל להשקיע כעת זמן ואנרגיה בביצוע מחקר אינטרנטי מקיף.

jackie111

Well-known member
לא תודה. אם וכאשר תמצא ראיות כאמור מעלה, באפשרותך להביא אותן. מאחר ואני משוכנע בבדיוק 99.99% שאין ממש בדברים, אין לי שום צורך להתחיל להשקיע כעת זמן ואנרגיה בביצוע מחקר אינטרנטי מקיף.
אני לא עובד אצלך.
עד שלא תמצא הוכחה שטעיתי
עליך לקבל את דעתי.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני לא עובד אצלך.
אכן אתה לא.
עד שלא תמצא הוכחה שטעיתי
עליך לקבל את דעתי.
חחח, "עלי לקבל..." :). תגיד יקירי, אתה יודע לקפוץ בזיגזגים? כי אם לא אציע שתלמד. בדחיפות :).

שורה תחתונה כאמור לעיל: עד שתסופק ראיה שלא משאירה מקום לספק, כל בר דעת שאי-פעם בחייו פגש את העולם החרדי יכול לדעת ללא צל של עוררין שהטענה לפיה הם מנעו בכוונה מאמבולנסים מלפנות פצועים, מחורטטת, שקרית, מומצאת, לא התרחשה במציאות, ועוד.

בזאת מיצינו חמוד. אם תחליט בכל זאת לעמוד מאחורי דבריך כמו שגברים עושים זאת, תרגיש חופשי לעדכן. עד אז, אנא סלח לי אם לא אקרא את הגיגיך הבאים בתת-השרשור הזה.

evglev1

Well-known member
מנהל
למה לא? הרי פלג שלא רואה במדינת ישראל מדינה לגיטימית גם לא רואה בשירותי הרפואה של מדינת ישראל שירותי רפואה לגיטימיים.

Harrington

Well-known member
מנהל
למה לא? הרי פלג שלא רואה במדינת ישראל מדינה לגיטימית גם לא רואה בשירותי הרפואה של מדינת ישראל שירותי רפואה לגיטימיים.
למה לא? כי פשוט לא. כל מי שאי-פעם בחייו פגש חרדי יידע לומר זאת בלי להרהר על כך בכלל :). אין לזה שום קשר לא להכרה כן או לא במדינת ישראל.

evglev1

Well-known member
מנהל
למה לא? כי פשוט לא. כל מי שאי-פעם בחייו פגש חרדי יידע לומר זאת בלי להרהר על כך בכלל :). אין לזה שום קשר לא להכרה כן או לא במדינת ישראל.
אם מישהו יורק על ילדה בת 11 בגלל הלבוש שלה, אפשר לצפות ממנו כל דבר, נטורי קראתא הם הם לא כמו החרדים בויז'ניץ' או החרדים של חב"ד, הם שונאי ישראל לא פחות מהערבים.

evglev1

Well-known member
מנהל
לפנות פצועים.

נמות ולא נפנה את כביש.
הראו מה אנשי מועצת יש"ע צריכים לעשות אם תהיה תוכנית ל"פינוי התנחלויות" בין אם בהסדר ובין אם בנסיגה חד צדדית.

ai27

Well-known member
איזו הטרלה מטופשת...

ברמת גן נופלים טילים
ולפידוני הפורם ממשיכים עם הטמטום שלהם

למעלה