צעיר אחרי צבא מתלבט

RoyTzfony

New member
צעיר אחרי צבא מתלבט

אני קצת מתלבט בין אופציות התעסוקה.
הייתי מאוד רוצה לעשות איזה רילוקיישן לתקופה של כמה חודשים להתרענן קצת מהאווירה המוכרת בעבודת אבטחה כי מכירות לא מעניין אותי בכלל.
אבל לצערי אני רק רובאי 03 ואין משרות מחוץ למדינה ברובאי נמוך, אז האופציה שנותרה לי היא לנסוע להיות קב"ט באילת ורציתי לדעת אם הכרתם אנשים שעבדו כקב"טים באילת כי קצת הבנתי שאחרי חודש אוגוסט כמות המשמרות יורדת והשכר נהיה ממש נמוך.
מה השכר הממוצע, כמה משמרות של לילות יש, שומרים לותיקים את השבתות בוקר.
איזה בתי מלון מומלצים ובכלל מעסיקים רובאי 03 לאבטחה.
ואם יש המלצות אחרות על איזה עבודות מגוונות שהאנשים שאתה פוגש מתחלפים.
אני לא מעוניין לעבור לקיבוץ לחקלאות כי אני יודע שאני אשתעמם מהר מאותה העבודה כל יום ואותם האנשים במשך למעלה מחצי שנה.
חשבתי על אבטחה בספינה גם אבל ממה שקראתי אני נתקל באותה בעיה שמצריכה רובאי יותר גבוה או תנאים ממש רעים בחברות שהם לא ישראליות.
כמוכן, אין גם בעיה של עבודה של מלצרות סתם אין לי ניסיון אבל לא רואה סיבה שיהיה לי קשה לעסוק בזה גם.
אז אם יש לכם מידע על קב"ט באילת או סתם עוד עבודות דומות אני אשמח לשמע, תודה.

עבודה בחו"ל לחיילים משוחררים

שלום רועי,
אני לא יכולה לעזור לך לגבי עבודה של מאבטח במלונות באילת, ומציעה לך לפנות לפורומים של חיילים משוחררים - או פשוט להתקשר למלונות ולחברות השמה שעוסקות בתחום.
בכל מקרה, אם השאיפה שלך היא לעבוד בחו"ל - אל תוותר על זה. זה בדיוק הגיל לחוות דברים ולראות עולם, ולהיפתח לדברים שלא היכרת. יש כמה אתרים שמציעים עבודות בחו"ל לצעירים. אני מכירה את maka ו-jobli, ואני בטוחה שיש עוד. אני מבינה את הרתיעה שלך ממכירות, אבל הייתי מציעה לך לא לפסול את זה מראש. המון אנשים שהם לא מכירתיים בהגדרה הצליחו למצוא את עצמם גם בתחום הזה, לעשות כסף וליהנות מהחוויה.
בהצלחה!

למעלה