צעיר מראשון נדקר ומת בקטטה

חןשסק

New member
צעיר מראשון נדקר ומת בקטטה

מתי שיצא לפאב באיזה קיבוץ... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3020063,00.html הוא סיים שנה שעברה בבצפר שלי ולמד באותה מגמה

אני המום, וכואב.

נכנסתי לפני 5 דק' לוואי.נט, וראיתי את התמונה שלו שם. אני כולי צמרמורות וכאב עכשיו, הכרתי אותו את רענן, היינו יורדים אחד על השני בענייני כדורגל ומדברים לפעמים בהפסקות בבי"ס. השם יקום דמו.

קיר קמט

New member
מה ייקום דמו?

אתה השתגעת? כאילו אנחנו צריכים עוד מקרים של מוות. יהי זכרו ברוך זה מספיק.

../images/Emo16.gif לזכרו של רענן לוי

אין מילים לתאר את ההלם שהכה בנו כששמענו על הרצח שלך... לעולם לא נשכח אותך! יהי זכרו ברוך
מצורף קישור...

SoldieRonit

New member
רענן,ידיד שלי מהשכבה והטניס

הלכת מאיתנו בגלל עוד ריב של כבוד אתמול הפכת לעוד אחד מהסטטיסטיקה אבל לי יש אותך מוחשי מאחורי המספר ולמרות מה שאומרים "ערסים,נו ברור"- הכתובת ל-א הייתה על הקיר אז למה,למה ???? איך נפרדים ממך,בחור כל חביב ונחמד לכולם
יהי זכרך ברוך
מי ייתן ויהיה אפשר לצאת לבלות ולדעת שחוזרים הביתה שלמים לאמא ואבא. תנוחמיי הכנים למשפחה האבלה,רונית

cobainos

New member
../images/Emo16.gif עד מתי זה ימשך?

אי אפשר להוציא מילה או להתווכח על משהו בלי לפחד להדקר...שימות אותו דוקר וכל הערסים האלה גם כן...

actress

New member
הכרתי אותו כי אח שלי היה חבר טוב

שלו, הכרתי את הנוער הזה ולמרות שהיו שקטים הם גם התפרעו ואמרתי לאחי לא פעם שזה יגמר רע ועכשיו המשמעות של זה היא אחרת
חבל שאנשים סתם נלחמים על אגו וסלחו לי שאני כותבת את זה כי גם אני איבדתי חבר מאוד טוב בגלל רצח מיותר לפני כמה שנים בדיוק שהייתי בגיל הזה פחות או יותר ובטח מי שבגילי יזכר באותו מקרה כי זה היה בעיתונות בכל מקרה חבל שכולם משתמשים בידיים ולא בראש אני משתתפת בצער המשפחה עדי איציק ומירב

למעלה