צעצועים בעיברית

newyork16

New member
צעצועים בעיברית

הי יעל, אנחנו גרים בחו"ל ויש לי בן (6 וחצי חודשים). יש לנו את הצעצוע "קופסאת העוגיות" דובר עיברית (של פישר פרייס). רציתי לדעת עוד איזה איזה DVD, ספרים וצעצועים דוברי עיברית, אני יכולה לקנות עבורו בביקורינו הבא. אפשר גם לגיל יותר גדול (פשוט ימתינו עבורו). תודה

יעל כץ

New member
צעצועים בעברית

בארץ יש עוד 2 צעצועים של פישר פרייס שמדברים עברית: הגן הלימודי, וארגז כלים. מתאימים לגיל 9 חודשים ומעלה. בנוסף יש יותר ויותר צעצועים שחלקם אני רואה בחנויות אחרות, אבל לא מכירה מספיק כדי להמליץ. עדיין אין ספרים מדברים כמו שיש בארה"ב - של פישר פרייס וLeap frog מאידך יש הרבה מאד קלטות. למשל, כל סדרת 'בייבי אינשטיין' - מופיעה עם אפשרות לעברית או אנגלית. קלטות כמו - בייבי ון-גוך (צבעים), חיות הבר וחיות הבית, בייבי נפטון (מים) ועוד מעט - בייבי ניוטון (צורות) - בכולם משולבת מעט שפה. * ישנה קלטת בשם 'מילים ראשונות' של חברת So Smart. היא נמצאת בחלק מחנויות שילב (גם אם אין ברגע נתון, אפשר לבקש להשיג לך ללא שום קושי). זוהי קלטת אמריקאית במקור, אך תורגמה לעברית. ומשולבים בה מילים ומשפטים בעברית. כמובן, קלטות של שירים בסיסיים, כמו: '100 שירים ראשונים', שירים קצרים, בעברית. של כל שירי הילדות (בהנחה שגדלת בארץ). יש גם טלטאביז, ברני ועוד - כולם דוברי עברית. כשתגיעי לארץ - את מוזמנת לפנות אלי ואעזור לך בצורה יותר קונקרטית.

שלושתנו

New member
תודה רבה

יעל הי, תודה רבה עבור העזרה. אני אכן גדלתי בארץ ואנו נמצאים בהונג קונג בשליחות. אשמח לקבל את עזרתך כשאגיע לארץ. תודה רבה (בהודעה הקודמת בטעות השתמשתי בכינוי של בעלי)

למעלה