צעצועים לבן 3 חודשים

לי 188

New member
צעצועים לבן 3 חודשים

שלום רב בני בן שלושה חודשים ורציתי לדעת איזה צעצןעים התפתחותיים מתאימים לגיל הזה. יש לציין שהוא מתעניין מאוד במובייל ובדברים שאני תולה מעליו ( כמו הצעצועים באוניברסיטה ) תודה

יעל כץ

New member
צעצועים לבן 3 חודשים

לי שלום, * צעצועים תלויים - עכשיו כדאי לתלות צעצועים מול ידיו, במרחק כזה שהוא יכול לשלוח יד ולחבוט בהם (בג'ימיני, קשת לעגלה או בכל מקום אחר). כך לאפשר לו להתאמן בתאום עין יד בסיסי (כלומר, לחבוט על הצעצוע התלוי) והבנה שהוא גורם לצעצוע להתנגנד (הקשר בין פעולה לתוצאה). * רעשנים פשוטים וקלים כדי שיוכל לאחוז ולהתחיל לחקור אותם בידיו וכמובן בפיו. את יכולה שיהיו לך 2-3 צעצועים קטנים כאלה ושונים זה מזה. בכל אופן חשוב להקפיד שיהיו קלים ונוחים לאחיזה (למשל, רעשן שמש של ססי). כשהוא על הבטן - את יכולה להניח אותו מול מראה - תינוקות אוהבים להביט בפני התינוק שמשתקפים מהמראה, וכך הוא גם מתאמן בהרמת ראש. * את יכולה לגלגל אותו בעדינות על גליל מתנפח מוזיקלי (או כדור פיזיו) - פעולה שתורמת לגרוי מערכת שיווי המשקל. * מוסיקה - להשמיע: מוסיקה מכל סוג. שירים, מנגינות... תינוקות אוהבים להקשיב למוסיקה! * קלטות התפתחותיות - כמו בייבי מוצארט או DVD מג'יק.

למעלה