צעצועים לבני שנה פלוס
|זב

etilly

New member
צעצועים לבני שנה פלוס../images/Emo85.gif../images/Emo87.gif|זב

בזמן שסידרתי את ארגזי הצעצועים של נעה, הגעתי למסקנה שרוב הצעצועים שלנו, כבר לא מתאימים לגיל שלה. כל הרעשנים, בובות קטנות ופיצ'יפקס אחרים כבר לא ממש מסקרנים אותה. קפצתי לכפר השעשועים וקניתי לה כדור עם חיתוך של צורות להשחלה (צורות די קשות, לעומת הקוביה שכבר יש לנו בבית) וקוביות לבניית מגדל ע"פ גדלים. מה עוד אני יכולה לקנות לגיל שלה? איזה פעולות אנחנו צריכות לתרגל בגיל הזה?? תודה

ענתש

New member
לא יודעת.. כשתגלי תספרי לי ?

נגה אוהבת לשחק בבימבה שלה (מאד !), כל דבר שנוסע או שאפשר להסיע אותו. אוהבת כלים מפלסטיק וסכום (מאכילה אותי גם) ומאד אוהבת את המטאטא הקטן שקניתי לה ! חוץ מזה הדברים המעניינים שלנו כרגע קשורים כולם ב"חוץ" - צמחים, פרחים, עלים, פירות מה שאפשר לקטוף ולשים לאמא על הראש ('חת שתיים שלוש). אהף וגם כדורים בכל הגדלים ומכל הסוגים - אבא שלי לימד אותה לבעוט בכדור והיא אשכרה משחקת כדורגל (מתי המיונים לנבחרת ? בסוף היא תהיה כדורגלנית ותתחתן עם דוגמן
).

etilly

New member
חחחח.........../images/Emo6.gif

הכוונה שלי היתה למשחקים עם היבט חינוכי והתפחותי, ואני בטוחה שכבר קראתי על זה באיזה שהוא מקום ולא זוכרת איפה. היה מאמר מעולה מחולק לפי גילאים. נעה גם משוגעת על כל מה שהיא מוצאת בחוץ (אוהבת מ-א-ו-ד לקטוף פרחים וחלזונות!!) הכלבה עדיין נחשבת לצעצוע המס' אחד. כדורים ובימבה גם ממלאים מקום של כבוד. והכלים הריקים של הגמדים הם להיט!! בקבוקים של מים מינרליים גם! אני אנסה להזכר איפה קראתי את הכתבה... נדמה לי שבאיזה גיליון של המגזין הענקי הזה שהיו שולחים הביתה (נדמה לי שסימילאק הספונסרים) ואני לא זוכרת את שמו וזרקתי אותם בגלל גודלם. אמשיך בחיפוש שלי ומבטיחה לגלות לך, ענתש (מה שלום נגהל'ה?)

מתרגשת

New member
החיים הטובים של נגה../images/Emo24.gif

וגם לי אין מושג בקשר לצעצועים

ענתש

New member
לא יודעת את השם המדוייק,

אבא שלי קנה לה ב"מאמא יוקרו" זו בימבה שהופכת גם להליכון והיא מאד מאד קטנה ונמוכה ומוצקה כזו (= ויציבה בגלל זה, אי אפשר להתהפך) והגודל שלה מאפשר לנגה לטפס עליה ולרדת בקלות בלי ליפול. למרות שלפעמים היא מתיישבת הפוך
אני חושבת שיש להם רק סוג אחד של בימבה אבל אני אתאר לך - זו בימבה לבנה קטנה עם גלגלים אדומים וידית והגה צהובים, יש לה מקדימה "בגאז'" קטן ירוק (שמה נגה שמה מוצצים ולפעמים גם במבה כשהיא נוסעת עליה) והיא הופכת למין הליכון כזה שאפשר לדחוף קדימה וללכת (לא הליכון שיושבים בתוכו). נגה מתה עליה (קוראים לה "אוקו" = שככה נגה אומרת אוטו). ואתילי - נגה מהממת ! אני לא צריכה לספר לך איזה גיל מדהים זה ! היום בבוקר היא טיפסה מהמיטה שלה לשלי (כי אני אצל ההורים ופה אני מצמידה את המיטה שלה לשלי ומורידה את המעקה לחצי גובה) והעירה אותו במלא שיקות רטובות ומלאות רוק על הלחיים ועיניים והאף שלה - איך לא למות ממנה ? איך ? (אפילו לא היה אכפת לי ש-שש בבוקר)

etilly

New member
מצאתי משהו...(למתעניינות)

לא מצליחה להביא את הקישור, באתר הורים יש קישור לעינייני משחק/התפתחות

ענתש

New member
מביאה את הקישור

הנה הוא... והנה קישור רק למשחקים לגיל שנה. ומלמדת אותך פטנט: כשאת נכנסת למקום בתוך האתר אבל הכותרת למעלה לא משתנה (כתוב בה בעקשנות www.horim.co.il) אז פשוט אל תלחצי קליק שמאלי כדי להכנס לאן שאת רוצה אלא קליק ימיני ו"פתח בחלון חדש". כשהמקום המדוייק יפתח בחלון חדש למעלה תופיע כתובת הדף המדוייקת ולא כתובת האתר.

ashlaya

New member
כמה דברים

אצלנו להיט במיוחד זה השחלת טבעות וגם דיפדוף בספרים קדימה ואחורה - יכול להעסיק לפחות חצי שעה חוצמזה עברנו מפריקת מגדלים לנסיונות קשים של בניית מגדלים גם לוחות של צורות גדולות למשל צורות של פירות בלוח עץ שצריך להוציא מהמקום ולהחזיר

בפורום להיות הורים יש רשימה

לא ממש זוכרת איזה צעצועים קנינו לאורן בגיל שנה, אבל בפורום הליות הורים יש רשימה של המלצות לצעצועים, ספרים וקלטות. מאוד עוזר להתמצא

26יפעת

New member
אם אני לא טועה אז באתר של

שילב יש רשימה מחולקת ע"פ שלבי התפתחות. וגם לטייני לאב יש משהו כזה

אליגל

New member
נדמה לי שבגיל הזה היו לנו גם

פאזלים מעץ (פשוטים ולא מורכבים), התחלה של משחקי התאמה (פאזל שני חלקים - כמו אמהות וגורים וכו'). קוביות עץ לבניית מגדלים (יותר נכון, להפלתם...) אפשר כמובן בימבות וכו', משחקי מחשב למיניהם (הטלפון של אלמו מאוד מומלץ לדעתי, יש גם את קומפי שלדעתי פחות מוצלח). אפשר בגיל הזה להתחיל לעשות עבודות סביב שולחן כמו צבעי אצבעות, צבעי ידיים, דבקיות (מדבקות בשלל צורות וצבעים), עבודות בבצק (זה עם הריח של המסטיק שמיועד לילדים). מגנטים שיוצרים צורות שאפשר להדביק על המקרר, לוח עם גירים שאפשר לשרבט עליו (במקום על הקירות), אוהל כדורים... אם אזכר בעוד כמה רעיונות, אוסיף גם אותם, בינתיים נראה לי כי יש לך מספיק "חומר להשלים"....

הצצתי באתר של שילב

וראיתי את חלק מהמשחקים שהיו לאורן בגיל שנה:
אוהל כדורים - להיט
משחק קוקו - חיות קופצות
ספרי מישוש וצבעים
לגו לבנים גדולות
תוף מעץ
מבוך - מתקן מעץ וברזל עם חרוזים צבעוניים - עוזר לקואורדינציה עדינה
התאם צורה אלקטרוני - כאשר מכניסים את הצורה הנכונה לפתח הנכון נשמעת מנגינה והמיכל מאיר.
בימבה

למעלה