צעצועים לגיל שנתיים

צעצועים לגיל שנתיים

שלום יעל, הקטנה שלי עוד חודש בת שנתיים וכבר ההורים שואלים מה לקנות. האמת שיש לה הכל מהגדולה. משחקים, בובות, עגלות וכו' הבנתי שיש משחקים של פישר פרייס כמו לונה פארק וכו' את יכולה לספר לי האם הם "שווים" כלומר מסקרנים וכו'? האמת ששנה שעברה קנו לה את גינת הציפורים והיא ממש לא התחברה לזה. היא מאוד אוהבת משחקי דמיון וכבר יש לנו קופה, מטבח, בובות עם בקבוקים וכו'. מה היית ממליצה לי לקנות לה?

יעל כץ

New member
צעצועים לגיל שנתיים

שלום, * העובדה שהיא לא התחברה ל'גינת הציפורים', שהוא אחד הצעצועים המצליחים יותר של פישר פרייס, רק תומכת בכך שקשה לנבא ולהבטיח הצלחה מראש, אלא רק הסתברות (סטטיסטית) להצלחה... בהסתמך על כך: - הלונה פארק של פישר פרייס שייך לקטגוריה שלמה של צעצועים תחת השם: 'אנשים קטנים' (little people) שהיא סדרה מצויינת, אבל כאמור לעיל, לא יכולה להבטיח הצלחה אצל בתך. * אם היא מתעניינת בבובות - מה עם בית הבובות של פישר פרייס? * אם היא משחקת עם הקופה הרושמת אפשר לנסות גם: מיקרוגל (קליין). * מיטה לבובה * מתנות נוספות אפשריות לגיל: כלי רופא, אם כי לחלק מהילדים זה קצת מוקדם. * קומפי * מגה סקטצ'ר (לוח ציור מחיק של טומי או פישר פרייס), * קוביות עץ - בשק או עגלה עם קוביות, * לוח מיון גיאומטרי (פלן טויס), * אופניים

למעלה