צעצועים לגיל 8 חודשים

צעצועים לגיל 8 חודשים

יש לי ב´ה תאומים, היתי רוצה לדעת איזה משחקים מתאימים להם, הם רק התחילו להעמד לשבת הם לא יושבים עדין, אשמח לקבל את המידע תודה ושבוע טוב

כן ודאי כבר נעמדים במיטה

יש לי רעשנים, בובות משחקים פלסטיק ואני מרגישה שזה משעמם להם כי הם משום מה זוחלים לעבר חוטים, נעלים, ושקיות. וזה די מפחיד, אני מחפשת משהו שיענין אותם

יעל כץ

New member
כמה הצעות

* כדורים - האם ניסית כדורים? שירדפו אחרי כדורים. יגלגלו וירדפו אחריהם. למשל, כדור מצוין הוא 'כדור עיסוי' של אדיושייפ. היתרון שלו הוא שיש בו בליטות. הבליטות גם ממתנות מעט את מהירות הגלגול, גם קל יותר לתפוס בכדור וגם נעים להם למשש אותו ולחקור אותו גם דרך הפה. יש כל מיני כדורים. גדולים יותר, קטנים יותר. רכים, קשיחים... * מנהרה - אפשר לנסות. אם יש לך מזדרון בבית, אפשר לפתוח אותה ולעודד אותם לזחול דרכה. המנהרה (לפחות זו שיש בשילב) חציה שקוף, כך שפחות מפחיד את הקטנטנים. המנהרה, אגב, מתאימה לטווח גילים רחב מאד. * אקטיביטי סנטר - מרכז פעילות עם מגוון רחב של הפעלות, שמאפשר אפילו לשני ילדים לשחק במקביל. את יכולה גם לתת להם לשחק בשולחן פעילות, כזה שאפשר להוריד את המשטח על הרצפה. * לתת להם להכות עם כף על סיר. יתכן ויצליחו גם כשהם על הברכיים, לא במצב ישיבה. בכל אופן, כל דבר שמפיק רעש - אטרקטיבי. * חיות קופצות - מצוין לגיל הזה. * ספרי פעילות, או ספרים קשיחים מבד או מקרטון או עם דפים שמצופים בלמינציה. שיוכלו להסתכל, לגעת, לדפדף...בהחלט אפשרי בשכיבה. * מכוניות בסיסיות - שאפשר לדחוף ולזחול כדי לתפוס אותם. * תולעת לחץ וסע (יונימקס) - יופי של צעצוע לשני ילדים. אפשר לדחוף אותו, ללחוץ אותו ואז הוא מתקדם מהר יותר. אפשר ללמד אותם להסיע את התולעת אחד לשני.

למעלה