צעצוע פגוש

נ ע ה1

New member
צעצועים לפגוש

ביקרתי בסניף שילב וראיתי שיש עוד צעצועים לפגוש העגלה חוץ מהשניים שמופיעים באתר כמו כן, יש צעצועים חדשים של IQ baby שלא מופיעים באתר... (ואולי גם כאן המקום להציע לצאת איתם במבצע כלשהו לרגל כניסתם...?) ויש לי שאלה לגבי הבימבה+נדנדה של צ'יקו: הבת שלי כאמור בת 8.5 חודשים וניסיתי להושיבה בנדנדה: 1. החלק הצהוב שמעל אמור להתחבר להגה ולחלק האחורי לא בצורה כ"כ חזקה, נכון? האם מותא להשאיר אותה בבימבה למשך מספר דקות ללא השגחה או שזה לא יציב מספיק בשביל זה? 2. מאיזה גיל אפשר להשתמש במנגנון הדחיפה ע"י ההורה? מההוראות עושה רושם שמספיק שהיא מתיישבת ללא עזרה. נכון? היא מושכת את עצמה לישיבה כשהיא בעגלה וכן מתיישבת לפעמים על הרצפה. שמתי אותה בבימבה (עם החלק הצהוב מעל) והיא נשענה קדימה כל הזמן ואף לא פעם אחת לאחור. אז זה בסדר?

נ ע ה1

New member
תודה

לגבי IQ baby - התכוונתי לצעצועים אחרים. לא ראיתי צעצועים שלהם לפגוש, אבל ראיתי צעצועים אחרים (אחד או שניים) לפגוש שלא מופיעים באתר (אני חושבת שהיה צעצוע פגוש של ססי אבל לא אלקטרוני, אבל אולי זה היה של חברה אחרת(לא טייני לאב)) אני "בודקת" טוב את ההפעלות בצעצועי הפגוש כי אני לא רוצה שיהיו לה סתם "כפילויות" בצעצועים. נראה לי שבצעצוע של טייני לאב, הציפור היא קצת חזרה על הצעצועים בגימיני, והמבוך הוא עוד לא לגיל שלה, וגם צפצפה יש בגימיני... אז אני מחפשת הפעלות אחרות. כמו כן אני לא רוצה משהו אלקטרוני. יש לך הצעות? (וכמובן, הפעלות שישמשו אותה מכאן והלאה) כשהיא על הרצפה היא בד"כ מתיישבת עם תמיכה של יד אחת באלכסון , אבל כשהיא בעגלה או בטרמפולינה - היא מתיישבת בסדר, אני חושבת (לפעמים היא נאחזת בידית של העגלה אבל אני חושבת שזה סתם כי היא מנסה להגיע ל"סל" שתלוי על העגלה ולמה שבתוכו...) בבימבה כשהושבתי אותה - היא לא נשענה אחורה אלא התעסקה עם הפעלולון מקדימה וכו'. מה שכן - היא ניסתה עם יד אחת להסתובב אחורה ולגעת ב"ידית" הירוקה. לפי התיאור הזה נראה לך שהיא יושבת יציב? ואם לא - איך אדע מתי היא יושבת יציב? וכשהיא תשב יציב - אפשר גם להסיע אותה עם המוט או שבגיל הזה רק לנדנד בנדנדה?

נ ע ה1

New member
שולחן פלייסקול

למה אנילא מוצאת אותו באתר? זכור לי שנתקלתי בו לפני זמן מה...

נ ע ה1

New member
צעצוע פגוש

שלום יעל, רציתי לשאול האם מומלץ צעצוע פגוש לעגלה? שהרי בעקרון עדיף שבחוץ היא תסתכל על הגירויים מסביב, לא? אם כן - איזה סוגים יש ומה הם מכילים? (לא כתוב באתר מה מכיל הצעצוע של סאסי) כתבת לי שיש עכשיו מבוך חרוזים גדול. מדוע הוא לא מופיע באתר? תודה, נעה.

נ ע ה1

New member
עוד משהו

רציתי גם לשאול לגבי שולחן פעילות - מה בדיוק התועלת שלו על פני צעצועים אחרים כמו האקטיביטי סנטר? מה ההבדל בין השולחנות השונים?

למעלה