צעקה לעזרה

צעקה לעזרה

שלום, שמי אלייה והחלטתי לפנות אליכם. אני בת 21 מהקריות. אני מאוד מתעניינת בעיצוב פנים ובפאנג שואי בפרט. אני אחרי צבא וכרגע משלימה בגרויות במכללה. רציתי לקבל את דעתך והמלצתך איפה כדאי לי ללמוד עיצוב פנים או משהו שקשור לעיצוב ומה אני צריכה לעשות עדי להתקבל ומה לעשות עם העובדה שאין כל כך עבודה בתחום הזה? בברכה, אלייה.

אני מצטרפת אליה לשאלה...

אני עדיין בצבא, יש לי עוד ארבעה חודשים לשחרור ואני לא יודעת איפה ללמוד ומה... ובלי קשר אני גם רוצה ללמוד פאנג שואי

gabilevy

New member
ערב פתוח בעיצוב פנים

הזמנה אישית לערב פתוח ברצוננו להזמינכם לערב פתוח שיתקיים ביום א בתאריך 27-12-2004 בשעה 19:00 בסטודיו ברחוב אחד העם 39 תל-אביב ערב זה יוקדש לנושא הקונספט החדש בעיצוב פנים מבט והסברים כללים ופרטניים והסבר על מסלולי הלימוד השונים. בערב זה ישולבו צוותים מקצועיים ואדריכלים המלמדים בסדנא .תינתן אפשרות לשאלות מקצועיות בתחומי העיצוב השונים שיענינו את הקהל.כמו כן ניתן לגלוש אל אתר האינטרנט שלנו לפי הכתובת או בטלפון 1-800-360-366 www.6bstudio.co.il

uvls

New member
לא צריך לצעוק...

לגבי פאנג שווי, מוטב לכן לשאול בפורום פאנג שווי כאן בתפוז. לגבי עיצוב, ישנה רשימת מוסדות ללימודי תואר וללימודי תעודה בתחום כאן בפורום במחלקת המאמרים. דרישות קבלה מומלץ לברר מול כל מוסד. מציע לכן לקרוא קצת חומר על עיצוב פנים ועל עיצוב בכלל, בין אם במגזינים, באינטרנט או בספרים, להגיע להרצות ולהגשות בבתי הספר. נסו לעקוב אחרי תערוכות בארץ ותערוכות של מוסדות הלימוד (עוד מעט כבר סוף סמסטר א'), ללכת לראות ולדבר עם סטודנטים ומעצבים. זו הרבה עבודה, אבל רק כך תוכלו להגיע, בשאיפה, להחלטה נכונה עבורכן. ו"העובדה שאין כל כך עבודה בתחום הזה" היא לא ממש עובדה. דווקא יש מלא עבודה, העניין הוא רק להיות זה שמקבל אותה. זה לא פשוט, לא קל בכלל ולוקח די הרבה זמן - אבל ככה זה בכל תחום. המודעות לעיצוב פנים עולה כל הזמן, ובהתאם גדלה גם כמות העבודה בשוק. נכון שבמקביל גדלה כמות בוגרי בתי הספר לעיצוב, אבל כוחות השוק מאזנים את כל הסלט הזה ומי שטוב (גם בעיצוב וגם בשיווק) עובד נהדר. בהצלחה

gabilevy

New member
הזמנה לערב פתוח בעיצוב פנים

הזמנה אישית לערב פתוח ברצוננו להזמינכם לערב פתוח שיתקיים ביום א בתאריך 27-12-2004 בשעה 19:00 בסטודיו ברחוב אחד העם 39 תל-אביב ערב זה יוקדש לנושא הקונספט החדש בעיצוב פנים מבט והסברים כללים ופרטניים והסבר על מסלולי הלימוד השונים. בערב זה ישולבו צוותים מקצועיים ואדריכלים המלמדים בסדנא .תינתן אפשרות לשאלות מקצועיות בתחומי העיצוב השונים שיענינו את הקהל.כמו כן ניתן לגלוש אל אתר האינטרנט שלנו לפי הכתובת או בטלפון 1-800-360-366 www.6bstudio.co.il

למעלה