צער בעלי חיים - חיפה. מישהו מכיר ??

• פותח הנושא kasa
  • פורסם בתאריך

kasa

New member
צער בעלי חיים - חיפה. מישהו מכיר ??

האם ידוע למישהו האם הם מרדימים כלבים ??? האם הם קשורים לצע"ח ת"א או שהן שתי עמותות נפרדות לגמרי ?!? אני חייבת מידע דחוף לגביהם. כל אינפורמציה תעזור לי.

Weird Eyal 21

New member
צער בעליי חיים חיפה

הם לא מרדימים ולא מעבירים למעבדות כלב שלא ימצא לו בית ימשיך לחיות שם עד שימות בסיבה טובה שום צער בעליי חיים בארץ לא קשור אחד לשני כל אחד זה עמותה בפניי עצמה איזו עוד אינפורמציה את רוצה?

kasa

New member
אייל. תודה. ולגבי אינפורמציה נוספת

כתבתי למטה הודעה - לגבי כלבה שמצאתי. הכלבה בהריון. התקשרתי לכל העמותות. אני לא מוכנה למסור אותה לעמותה שהורגת אותם. מצד שני, יש לי כבר 6 כלבים ואין לי אפשרות להחזיק אותה. ידוע לך אולי איך התנאים בצער בעלי חיים בחיפה ?! (צפיפות, וכד´). איך המקום, בכלל... כל פרט חשוב לי. תודה.

Weird Eyal 21

New member
יש שם המון מקום אבל לא נראה לי

שהם יקבלו אותה את צריכה להשאיר אותה שם קשורה לשער קצת לפניי שהם פותחים את המקום אחרת הם לא יקחו אותה

Necrophil

New member
זה כבר בכלל בולשיט

לא כל האגודות משמידות וזה ידוע. וההודעה שלך פרדוקסלית: אגודות לא מקבלות בעי"ח סתם מתוך שיקולי "נוחות"? אבל אם ילחצו אותן לקיר אז הן תיאותנה לבצע את המחוייבות הטוטלית שלהם לעם ישראל וצרותיו? "לעשות טובה"? "לפתח מצפון לרגע אחד בלבד"?

Necrophil

New member
אוקיי צודק. יש אישור.

רמת המוסר של בני האדם ברובם בכלל היא כל כך עלובה. ועוד בתור היצורים היחידים ש"המציאו" את המוסר. אה ושכחת, יש אנשים שכותבים בפורום

Necrophil

New member
תוספת שלא עלתה כראוי

("סחטנות היא הנשק של החלשים", וכולם כאן בארץ משתמשים בה. בהקשר זה אם לבעלי חיים יש זכויות טבעיות, באופן לוגי לא צריך להשתמש בסחטנות כדי להשיג אותן.)

shanty.G

New member
חולקת על דעתך

זה כואב, וזה בלתי מתקבל על הדעת אם חושבים בלי להסתכל כמה צעדים קדימה. כיום מעוקרות חתולות רחוב רבות (פשוט יש לי יותר מידע לגביהן), ואני מניחה שגם כלבות אשר נמצאות בשלבי הריון שונים. המחשבה היא קדימה: מה עושים עם כל הגורים לעתיד, עוּבּרים בהווה. נכון להיום אין להם פתרון הולם, גם לאלו שכבר חיים אין פתרון, אז מדוע להקשות על המצב ועל אוכלוסיות שלמות הנלחמות על חייהן ברחובות ובעמותות? מצב של "אין ברירה" עגום ביותר, אך מחוייב המציאות.

גם אני חולקת על דעתך !!!

אינספור גורים וכלבים ננטשים, והעמותות עצמן ´מפוצצות´ בכלבים שאין להם כל דורש. לדעתי, הבאת בעל-חיים חדש לעולם - זו התעללות !! עדיף, לדעתי, לעשות לכלבה הפלה, ולחסוך ממנה, ומהגורים (שאין לה במילא כל אפשרות לגדל, בתנאים הנוכחיים) - סבל נוסף. היא נזרקה לרחוב, וסביר שכך גם יקרה לגוריה. כמעט בכל יום אני מוצאת כלב/גור נטוש או כלבה בהריון נטושה. חבל. צריך לעקר את הכלבות, ולא לאפשר להם להביא גורים נוספים לעולם, שרק יהיו למודי סבל - כמוהן.

Necrophil

New member
מה פתאום!

קצת אינפורמציה לידיעתך: רוב בעלי הכלבים נזכרים בעיקור כאשר הכלבה מיוחמת. ווטרינרים אינם מעקרים בזמן ייחום (זה מוסכן מאוד), אלא רק כשבועיים אח"כ. זה הזמן האופטימלי לעיקור, כאשר מדובר בכלבה שהתייחמה. כך שבד"כ אין דרך להמנע מעיקור ללא עוברים. עכשיו בא הדיון המוסרי על הפלות (בדיוק כמו אצל בני אדם)- האם עוברים, שאינם נושמים עדיין בכוחות עצמם, נחשבים כיצורים חיים לכל דבר? כאן נכנסת הדעה האישית שלי (וגם החוקית/הביולוגית, תלוי איפה ולפי מה)- לא. ולבסוף-> איזה גורל מצפה ל- 5 גורים שנולדו כבר? בשביל להקדים תרופה למכה- כמובן שלא הייתי מציעה להרוג גורים שנולדו.

למעלה