צער בעלי חיים תל אביב.

ronagg

New member
צער בעלי חיים תל אביב.

שלום נושא שנראה לי מעניין שעל הציבור לדעת ... הוא נושא אגודת צער בעלי חיים תל אביב, אין אני דנה בסניפים האחרים של האגודה..אלה בסניף המוזכר. האגודה הזו על פי דוברה נוהגת להמית כמעט את רוב בעלי החיים המגיעים בשעריה. על פי דובר האגודה.. "רוב בעלי החיים המגיעים לאגודה אינם ברי אימוץ ולפיכך..מורדמים" אלו במילים שלו ... גם כל הגורים בני יומם מקבלים שם את אותו יחס.. ואף נקבות בהריון מתקדם. הסיבה שפניתי אליכם היא מודעות הציבור לנושא. רוב האנשים ממש מאמינים שהם מביאים את בעל החיים שמצאו או שגידלו לטיפולה המסור של האגודה ..ורבים אחרים אף תורמים בנדיבות..לאגודה בשל "עזרתה" לבעלי החיים. כמו כן הם מקבלים עזרה ותמיכת הרשויות. לדעתי מודעות ציבורית לנושא..תפחית את הבאת בעל החיים לאגודה לרבים , ומציאת אלטרנטיבות אחרות ..לטיפול בבעל החיים ובכך יוצלו הרבה נפשות, זו טעות רבת שנים בגלל שם האגודה שאנשים פשוט אינם יודעים...את הנעשה שם באמת. זה נושא שנראה לי שצריך לעניין את הציבור. לבדיקתכם.

starone

New member
כמה קונסטרקטיבי מצידך

אני נורא אוהב אנשים שנותנים ביקורת מבלי להציע אלטרנטיבה. יפתיע אותך לגלות שהאנשים שעובדים באגודה אוהבים חיות לא פחות ממך, ואת יכולה להיות בטוחה שאם היתה להם את האפשרות - ואת התקציב - הם היו מעדיפים להעניק לכול כלב וחתול שמגיע אליהם חיים ארוכים וטובים. האנשים האלה הם לא בעלי הון מפונקים, אלא מתנדבים שעובדים בשביל כלום-כסף ומשקיעים את מיטב זמנם בלעזור למי שאפשר לעזור. אולי אם אנשים כמוך היו מצטרפים אליהם (או אפילו מאמצים איזה חייה פה ושם) במקום לעסוק בביקורת חסרת תכלית, אולי אז המצב היה יותר טוב.

nona116

New member
צריך לראות את כל התמונה

כיום קיימות אגודות רבות אשר אין ביכולתם לגדל חיות נטושות, אם תחשבו פעמיים, יש אפשרות שהחיות יורדמו ע"י האגודה או שיסתובבו ברחוב והמוות שלהם יהיה אכזרי יותר, הם יכולם למות מקור, מצמא, מרעב או מסתם אידיוט בכביש שלא שם לב שהם עוברים.... כאדם שמאוד אוהב חיות גם לי זה מאוד כואב לדעת שמרדימים אותם, אבל זה פחות כואב מלדעת שהם יהיו זרוקים בחוץ עד שימותו בסבל... אני בטוחה שאם הייתה להם האפשרות להשאיר אותם הם היו שמחים מאוד, עצוב וכואב שהאפשרות הזו אינה קיימת בגלל חוסר תקציב, ככה שאין צורך לשים אצבע מאשימה על האגודה מכיוון שהם עושים מעל ומעבר ומנסים למצוא בית חם לחיות שכבר קיימות שם מי שאשם פה זאת המדינה שלא רואה את המצב כחמור ולא מודעת או לא רוצה להיות מודעת למצב החיות הנטושות. כנראה שהם לא רואים את הדברים באור שלנו, והם מעדיפים להשקיע את הכסף בעצמם ולהעלות את השכר של עצמם.... ככה שלפי דעתי הבעיה היא לא באגודה!!! ולהפך, צריך להגיד להם מיליון פעם תודה על כל מה שהם עושים ועשו בשביל החיות, אני בטוחה שזה יותר ממה שכולנו עשינו אי פעם (או נעשה...)

בושה לומר דבר שאינו מבוסס

יש לך טעות חמורה מאוד את צריכה לשים לב ולחשוב לפני שאת מדברת זאת העמותה היחידה בארץ שדואגת לחיות ולא לפרסום או כסף על חשבון החיןת ואם זו דעתך את לא אוהבת בעלי חיים ןמצער לחשוב שישנם אנשים כמןך שבידם קיים כוח להרוס מערכת כל כך חשובה שנבנתה ועדיין נבנית בעמל רב !!!

למעלה