"צער גידול עצמאות"

Mפופינס

New member
"צער גידול עצמאות"

חברות לילך פורמן, יועצת השיווק ממעגל קישורי אימהות פ"ת מספרת לכולם בטור שלה בסלונה - בעמוד הראשי שאומנם להיות עצמאית זה לא קל ולא מתאים לכל אחת אבל אם יש לך את זה את יכולה ! וכמובן שחשוב להצטייד במסע בכמה דברים חשובים כמו נטוורקינג !!! יש בכתבה פרגון ענק וישיר לקישורי אמהות עכשיו תורנו לפרגן ללילך

hedvabendavid

New member
Mפופינס ולילך הנמלאות

איזה כייף לי שאני מכירה אותכן ומתחזקת מכן שישה לנו חג חנוכה שמח

פירגנתי ללילך

שפירגנה גם לאמ"א שפ"ע, ותודה למארי שמפרגנת ללילך. וכיף לי לפרגן לשתיכן על ההכרות שלי עם שתי נשים עוצמתיות ומקסימות! בהצלחה לכל אחת מכן ולכל הנשים העצמאיות שבוחרות לעשות (כדבריה של לילך בכתבה)ש

ילדודנס

New member
לילך את ענקית!!!

לילך יקרה שלנו כל מילה מדוייקת ואמיתית את גדולה מהחיים מקצוענית שאין כמותה חג שמח מלא באור תובנות ורק עשיה

הי לילך-כתבה שכל אחת יכולה למצא את עצמה

שם בשלב זה או אחר. במיוחד אהבתי את נושא העשייה בתוך הקבוצה, מכיוון שאני מאמינה גדולה קודם כל בנשים שמקדמות נשים(מהות קישורי אמהות) שנית אין טעם להיות בקבוצה אם לא "טורחים" בתוכה ולמענה. כמובן שהתוצאה היא הרחבת מעגל המכרים שלנו וע"י כך הגדלת העסק ויצרת קשרים נוספים ואנשים מענינים. שמחה שאת חלק מהמעגל שלנו,ידענו שאת תותחית-המשיכי כך.

קראתי והגבתי בעמוד עצמו

מרי, תודה שהבאת את זה לפה!! פוזט חשוב וחלקו של ארגון קישורי אימהות בהחלט ניכר. מבחינתי הארגון הזה שדרג לי את העסק וכפי שכתבתי בתגובה לפוסט של לילך, אני כמאמנת אישית ומנהלת איזורית בקישורי אימהות מאמינה שיש צורך בעבודה פנימית ובנטוורקינג במקביל כי כשאת יודעת מי את ולומדת לשפר את עצמך את משיגה תוצאות גם בזוגיות, גם בעסק וגם בכלל. לילך- את אלופה!!! תודה על פוסט חשוב

למעלה