צפון קוריאה מחוץ לרוטרדם

cubano1

New member
צפון קוריאה מחוץ לרוטרדם

לאחר שרישומי הפדרציה הבינלאומית להתעמלות הראו שהצפון קוריאנים רשמו את אותה המתעמלת בשלוש הזדמנויות שונות עם שלושה תאריכי לידה שונים, הושעתה כל הנבחרת, גם גברים וגם נשים, והם לא יוכלו להשתתף באליפות העולם. כאמור, מתעמלת צפון קוריאנית זכתה בקפיצות באולימפיאדה, ומתעמל צפון קוריאני הוא אלוף העולם היוצא בקפיצות. ההפסד כולו שלנו

Tammie

New member
אני דווקא מאמינה שזה היה צעד נכון

אולי באמת לא נזכה לראות מתעמלים טובים, אבל עבירה כה בוטה על החוקים צריכה לקבל התייחסות מצד איגוד ההתעמלות העולמי. כבר פתחנו פה דיונים על האם זה נכון לשים גיל מינימום ואני מהחושבות שגיל המינימום צריך לעלות, אבל גם מי שמתנגד צריך לעקוב אחר החוקים.

אמא לה3

New member
והשאלה הנשאלת היא

בלי להתייחס רגע לחוקיות של מגבלת גיל...הרי הסיניות גם הואשמו בזיוף גילאים ואפילו נלקחה מהן המדליה האולימפית. למה מהן לא נשללה הזכות להתחרות באליפות העולם?

Tammie

New member
שאלה מאוד טובה

והתשובה היא כנראה פוליטיקה....

cubano1

New member
העבירה של הסיניות

העבירה של הסיניות התרחשב קרוב לאולימפיאדת סידני. המתעמלות מאותו מחזור נענשו כאן העבירה היתה בזמן האחרון אני מתאר לעצמי שלעונש היתה חשיבות כרונולוגית, ולא רצו להעניש את המתעמלות הסיניות ה 2010 על עבירה מ2000 בכל מקרה, ברור שמגיע עונש להתאחדות הצפון קוריאנית, אבל עדיין חבל שנפספס את ההצצה הנדירה גם ככה להתעמלות שלהן

מסכימה ב-100%

גם עם הנושא של הסיניות, וגם עם הפיספוס של העולם הנאור את ההתעמלות הצפון קוריאנית. מאוד מאוד מעניין אותי מה שקורה שם מבחינת התעמלות: הם עניים מאוד ובקושי יש להם אוכל, אין תרופות, אין אינטרנט, טלוויזיה או כל אמצעי תקשורת עם העולם- אז איך המתעמלות האלה מגיעות לרמות כל כך גבוהות בלי תזונה מתאימה ותנאים רפואיים? איך המאמנים שלהם לומדים שיטות חדשות לאימון? איך מוציאים אותם לתחרויות בינלאומיות (בקושי יש טיסות יוצאות, אסור לאזרחים האלה ליצור קשר עם אף אחד מהעולם, יש סכנה שיברחו וכו')? מה יקרה עכשיו עם מי שזייף את גילאי המתעמלות (מקווה שלא יוצא להורג או משהו)?

אמא לה3

New member
ככה...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3967109,00.html לגבי ההתעמלות אני אינני יודעת וגם לא מצאתי סירטונים בנושא (בינתיים), אבל זה בהחלט מעניין... מה שכן, מקריאת מאמרים בנושא, יש השקעה עצומה בכל הקשור לספורט שם. ודוקא קים ג'נג איל הוא המעודד יצירת נבחרות ברמה אולימפית (ואני לא מאמינה שזה יעזור לאותם אלה אשר רימו וזייפו את גילאי המתעמלות)

למעלה