צפון רמת הגולן - מחפש המלצות

צפון רמת הגולן - מחפש המלצות

שלום לכולם
שלושתנו: אנוכי, ה -
וה -
(בן שנתיים), רוצים לצאת ולנפוש בחוה"מ פסח (כן, כן, כמו כל עמישראל...). אנחנו רוצים להתמקד בצפון רמת הגולן (יער האיילים, מסלולי טיול יפים, נוף שליו), וכעת מחפשים מקום לינה. אשמח לשמוע המלצות/ביקורות על אודם - אירוח כפרי, או על מקומות לינה נחמדים אחרים בסביבה, המתאימים לזוג+ילד.
א.

רמתא

New member
אני מבינה שאתם מחפשים מקום לינה

בלבד. אם כך, אודם זה מקום מתאים לכך, צנוע מאוד מאוד, ומאוד סגפני ביחס לצימרים הטובים שיש באזור. יש שפע של צימרים טובים סביב, בקתות ממש ולא רק, חדרים,, תלוי בתקציב שלכם ותלוי למה אתם מצפים. חדרים כמו באודם ניתן למצוא גם בעין זיוון, החדרים בקיבוץ אורטל, וגם בחלק מהמקומות בנווה אטי"ב, צימרים ברמה יותר גבוהה, יש במרום גולן, שעל, נמרוד, אורטל (לה בקתה) וגם כמה בנווה אטי"ב.

../images/Emo51.gif ושאלת המשך (לך ולכולם)...

תודה רבה על התשובה. כרגע, אני מתרכז במציאת מקום לינה בצפון רמת הגולן, כיוון שכבר עלו לי כמה רעיונות לטיולים באיזור. כיוון שמטרת הנופש הפעם היא בילוי משפחתי עם ה - מוצץ (ואולי עם עוד זוג חברים עם
), ובעיקר - טיולים בסביבה, אין בכוונתנו להשקיע בצימר מפואר ורומנטי. עם זאת, אשמח להתייחסות לגבי איכות הלינה באודם (האם "צנוע מאוד מאוד ומאוד סגפני" - פירושו: "מאוד לא מומלץ", או שמא: "נחמד מאוד, אך אל תצפה לפאר"?) ולהמלצות נוספות על מקומות לינה משפחתיים בסביבה. נאמר שהתקציב הוא בסביבות 400 ש"ח ללילה לזוג.
א.

למעלה