צפון תאילנד , כמה זמן להשקיע בטיול?

zontar

New member
צפון תאילנד , כמה זמן להשקיע בטיול?

אנו נוסעים לחודש לתאילנד (23/12 עד 23/1) ומתכננים כשבועיים בצפון + שבועיים באיים , שאלתי היא: א) האם שבועיים בצפון זה לא הרבה זמן
,לא כדאי להקדיש יותר לאיים
ב) האם יש לכם המלצות על טיולים בצפון (מעין מסלול טיול שאתם ממליצים לי לעשות בצפון בכדי למלא את השבועיים הללו, מלבד הטרק של טנא ) כאשר מקדשים לא כלכך מעניינים אותנו אלא יותר נופים. תודה

הגרה1

New member
צפון תאילנד - המלצות

אז ככה, אני ממליצה מאוד לא לפספס את הצפון. אם אתה אוהב טיולי ג´יפים - טנא זה המקום. אני, אישית, ממליצה על חברת טופר או הטיולים שיוצאים מ - WHIRIYA HOUSE - זהו גסט האוס קטן שעושה טיולים למיטיבי לכת אמיתיים. חוץ מזה - לא לפספס את פאי. מקום חלומי. אני גם ממליצה לעשות קורס בישול של יום או אפילו יומיים בצ´יאנג מאי - חוויה מדהימה. לדעתי שבוע בצ´יאנג מאי ועוד מספר ימים בפאי זה בהחלט מספיק.

zontar

New member
תודה , אשמח לקבל עוד המלצות

למקומות טיול. תודה.

הכל תלוי בכם...

מה אתם אוהבים? יש אלף אנשים וזה אומר אלף דיעות אתם אילו שצריכים להחליט מה אתם אוהבים?יותר לטייל ולראות נופים וירוק או לשבת בסטלבט בטן גב כל היום מול הים יחד עם שקט ושלווה? ישנם עוד סוגים של טרקאים חוץ מהטראק של הטנא ושל ה יש כל מיני מסלולים ישנם טראקים גם של הליכה אני למשל מלבד הטראק עם הגי´פים עשיתי יום הליכה שבו רוכבים על פילים שטים ברפסודה ועוד כל מיני דברים מאוד יפים וכיפיים. הינה כאן מספר המלצות לצפון ולעוד מקומות ועוד אחת שאסור לפספס http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/Viewmsg.asp?id=359&msgid=6602052&place=656 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/Viewmsg.asp?id=359&msgid=76549

zontar

New member
כן,את כל אלה כבר ראיתי (בחיפוש ../images/Emo13.gif)

אני יודע שמתוך השבועיים אני יעשה טראק אחד מאורגן + הטיול ל Doi Inthannon שנשמע מדהים , אבל היכן עוד מומלץ לטייל בצפון
פשוט בספר על תאילנד יש הרבה מקומות ואני לא יודע מה לבחור + אני מעדיף יותר טיול של נופים ולא מקדשים. ד"א היכן עשית את טראק ההליכה עם רכיבת פילים ושייט על רפסודה
אני מעוניין לעשות גם את זה. וכמובן המון המון תודה.

oketz1

New member
פאי - וכל מילה אחרת מיותרת

מי שנמצא בצפון ולא היה בפאי , לפחות 3 ימים כאילו לא ביקר בצפון תאילנד. פאי זו עיירה חלומית , חשבתי בהתחלה להגיע לשם ליומיים שלשה אבל התאהבתי במקום ונשארתי שם לפחות שבוע לוקחים שם אופנועים וחורשים את המקום . יש שם אתרי ספא, מפלים מדהימים בריכת שחיה , פאבים בלילה , בית קפה מדהים שנקרא קפה דלרוי . והאנשים שם פשוט מדהימים , מנומסים כל הזמן מחייכים , פשוט כיף לא נורמלי. כמובן שאם אתם כבר בצפון , אז ניתן לעשות את פאי אחרי טיול הג´יפים בצ´אנג מאי. - טיול חובה גם כן שאסור לפספס יש הרבה סוכניות מומלצות כמו טנא, אודי טופר ... אני אישית עשיתי את אודי אבל מבחינה בטיחותית , צריך לחשוב פעמיים לפני שיוצאים . בכל אופן - תעשו חיים ... ואם אתם יכולים להאריך את הטיול אז עדיף כי לאיים לא מספיק שבועיים . עוקץ.

zontar

New member
ל OKETZ וברי -->

קודם כל תודה על התשובות. לOKETZ : היכן נמצאת פאי
נראה לי מקום מדהים ע"פ התיאור שלך. לברי: אשמח אם תפרט על הטיול שעשית בצפון עם רכיבת הפילים ושיט רפסודות שהזכרת בהודעה הקודמת. ושוב תודה רבה

oketz1

New member
לזונטר - לגבי פאי

אם אני לא טועה היא נמצאת צפון מערבית לצ´אנג מאי . בכל אופן - תגיע לצ´אנג מאי , תעשה את כל הטראקים טיולים וכו´ ותגיע לפאי על מנת לנוח ולעשות חיים משוגעים . הכי קל זה פשוט להגיע לתחנת האוטובוס המרכזית של צ´אנג מאי ומשם לקחת אוטובוס במחיר מצחיק של 25 באט - זה מה שאני עשיתי אבל יש בזה גם חיסרון - כי האוטובוס עמוס לגמריי ואנשים כמעט ויושבים עליך. אפילו יש אנשים שיעמדו בפתח דלת האוטובוס אז אם לא בא לך להימחץ , תגיע מוקדם או שפשוט תשלם 100 או 200 באט יותר ותשכירו איזה מיני ואן כמה חבר´ה . אבל שוב, אל תפספס את פאי . פאי זו חויה ואם אתה רוצה מקום טוב לישון בו - זה פאי אין דה סקאי.

למעלה