צפונבורי 2002...

י ע ל 2

New member
צפונבורי 2002...

ולכל אלה שלא בהנהגת צפון: מחנ"ק 2002!!!! אז ככה אתמול חזרנו מהצפונבורי... יצאנו ב- 25 וחזרנו אתמול (ב-2).. היה ממש סבבה.. השטח היה ממש קטן והיינו ממש צמודים שבט לשבט ולכל בטח היה שטח ממש קטן.. בגלל כל הקטע הבטחוני אז גדרו לנו שטח ממש קטן!! ולכל שבט היה איזה מטר (לנו היה השטח הגדול ביותר!!) ועוד הנהגת ת"א עשתה שם את הקורס הדרכה שלהם אז עוד נלקח לנו שטח.. השבט שלי (שבט עופר כפר ורדים) היינו מקום שני מבחינת חניכים (150) ושבט אלון מטבעון הכי גדול עם 190 חניכים .. (כן אנחנו הנהגה קטנה..) המסדר ההנהגתי היה ממש סבבה.. וזכינו מקום ראשון בשער יחד עם קרית ביאליק.. ובמערך של כיתות ו´... הנושא השבטי היה ישראל והיו עוד נושאים כאלה למשל ציונות ותרבות א"י.. השער שלנו היה מגדלי העזריאלי.. הרמנו משלוש ריבוע ועיגול (יותר נכון משושה..) בגובה של 6 מטר. בעגול (במשושה..) הייתה מעלית.. ומהעגול אל הרבוע היה גשר וברבוע היה תצפית ומהרבוע אל המשולש היה עוד גשר ובמשולש היה סולם שממנו ירדו... רצינו לשים מסביב בד ערבי ולשים צלפון כחול כהה בתור חלונות אבל הצלופן לא החזיק ונאלצנו לצייר בגואש שחור חלונות משהו שדיי הרס את המבנה... החדר שכב"ג שלנו היה כיפת הזהב והוא היה סתמי.. והמחסן שלנו היה אמור להיות דוכן פיס אבל הוא לא נראה היה ככה.. והמטבח היה אמור להיות פיתה עם פלאפל וגם זה לא היה נראה ככה.. אבל השקענו את כל המאמץ בשער וזה השתלם.. ודרך אגב לביאליק היה שער של טנק. באמצע הביקור הורים פינו אותנו מהאזור של המחנה בגלל שרפה.. ועוד באותו יום היה הפסקת חשמל.. קיצר היו קטעים נהנתי מאוד.. ולשיר מיבניאל ושיר משבט דקל חיפשתי אותכן אך לא מצאתי. אבל אולי שיר מיבניאל את יודעת מי אני כי הייתי אצלכם בשבט ביום האחרון כדי לקבל בחזרה את החולץ בזנטים ונראה לי שמישהו שקוראים לו יואב חיפש אותו דיי בצעקות כי כמעט אבדתם לנו אותו והלכתי אחריו אז אם את זוכרת אז הייתי עם חולצה לבנה של השבט שלנו של השנה.. מקווה שגם שתיכן נהנתן וספרו חוויות.. ועכשי ואני כבר חושבת פעמים אם אני רוצה שנה הבאה להיות מחסנאית כי אני ממש מותשת..

Tabasco

New member
איזה בזבוז ../images/Emo108.gif

ככה דילגתם והתעלמתם מהודעה כזאת נחמדה
אני מורן, חברה של יעל, כנ"ל משבט עפר כפר ורדים. יעל עשתה סיכום נחמד של הצפונבורי, גם אני כבר הספקתי לסכם אותו לפני הפורום שאני מנהלת, פשוט אין לי כוח לעשות קופי ופייסט לכאן אז נסתפק במה שיעל כתבה. היה ממש פצצה! הצפונבורי הכי טוב שהייתי בו בחיים שלי!

שירקית

New member
שלום לכם...

המחנה שלי היה מעולה..למרות שיותר נהנתי בקורס הדרכה...אבל עזבו..אין מה להשוות... הנושא שלנו שבט יבנאל היה ציונות...השער שלנו היה מרפסת של הרצל והיה ממש נחמד... וכמו שיעל אמרה,היה נורא צפוף ודחוס...אבל חפיף.. הייתי במחנ"ק הזה אקונומית שבטית וזה היה מסריח....חייתי מארוחה לארוחה...הייתי עסוקה מידי...לא לטעמי...אבל גם זו הייתה חוויה... הייתה לנו שריפה ביער שנמשכה יומיים...והיא נגרמה מאיזו פצצת תאורה שמשטרה לא הצליחה להתגבר עליה... והרבה אורמים שפינו אותנו רק בגלל שזה היה ביום של הביקור הורים... יעל..לא ראיתי אותך...למה לא שאלת את יואב מי אני?!! אם כבר היית אצלנו אז למה לא שאלת... ושכחת לספר להם על תחרות תגלית השנה שלנו... כל שבט שלח בן וחיפש אותו לבת.. והייתה תחרות חמודה ומצחיקה שאירגן שבט יזראעל...:) אז זהו בערך...היה מחנה כיפי...

ל א ק י

New member
ואנחנו זכינו מקום שני../images/Emo3.gif

(שבט העמק...) וכנרת זכו מקום ראשון (לא זוכרת איך קוראים לשבט שלהם..) והשרפה היתה בהר ממול.... זה לא עד כדי כך מפחיד.. חוץ מזה שבגלל השריפה היו צריכים לפנות אותנו וגם הביקור הורים היה מאוד קצר....

י ע ל 2

New member
אנחנו בכל זאת..

עשינו את המסדר... הלכנו שם ביער (שדרך אגב היו שם שרותים מאוד יפים.. -יחסית לכימים שהיה לנו במחנה..) ועשינו מסדר.. זה היה בלי חאקי ובלי התורן אבל שטויות עדיין היה סבבה.. ואחרי זה ההורים יכלו לחזור כי ההסעה יצאה איזה חצי שעה - שלוש תרבע שעה אחרי.. ראיתן את השער שלנו? שאלתי את יואב אם הוא יודע מי את והוא אמר לי שכן אבל לא הספקתי לבקש ממנו שיראה לי אותך כי הייתי בלחץ למצוא את החולץ בזנטים... ואני חייבת להגיד שהמקלחות שהיו לידינו ואני משערת ששיר משבט העמק בטח גם השתמשה בהם היו נוראיים.. יעני אלא שהיו ליד טבעון ובית שאן היו בסדר אבל אצלנו הם היו בקושי מטר ובקושי היה סנטימטר של יוטה ירוקה.. אצלנו עדיין לא היו שיבוצים וזה אמור להיות רק מחר או מחרתיים.. טוב אני מקווה שאני אראה אותכן בטיול חנוכה או מתישהו לפני אבל אני לא בטוחה כי אני לא בצוות הדרכה אז אני לא ממש יוצאת לסמינרים...

ל א ק י

New member
שיר משבט העמק?../images/Emo4.gif

אין שיר בשבט שלנו.... ולי לא ממש היה אכפת מהיוטה הירוקה... גם ככה כמעט תמיד היו נכנסים בנים למקלחות...וגם ככה התקלחתי עם בגד ים...

AgEnT OO7

New member
את מהנהגת צפון????

אם כן אז באיזה שבט??? אני משבט יבנאל

שירקית

New member
אם אני מזהה את הניק...

אז זה אבי?!?!? אבי אהובי זה אתה? זאת שיר גוטרמן...מה אתה עושה פה?

י ע ל 2

New member
הנהגת צפון מתרחבת...

בסוף אולי עוד יהיו פה יותר מ-5 אנשים מההנגה שלנו...

למעלה