צפוניים? אתם בסדר? ??
P python 4 New member 16/7/06 #3 נפלה קטיושה אחת ברחוב שבו גרתי.. 20 שנה, עד שלפני חצי שנה עזבתי את כרמיאל לרחובות. זה היה קרוב!
י יורדהוואן New member 16/7/06 #4 ../images/Emo210.gif ספוקי..... כזה הזוי מה שקורה פה בימים האחרונים.... ימח שמם.
ה הרמוניקה New member 17/7/06 #5 אמרו שגם חדרה ות"א כבר לא כ"כ בטוחים... אני לא פוחדת אבל די חוששת לתושבי חיפה/הקריות ושאר הערים שסבלו בעיקר בימים האחרונים. מחזיקה להם אצבעות ומתפללת שיהיה בסדר!
אמרו שגם חדרה ות"א כבר לא כ"כ בטוחים... אני לא פוחדת אבל די חוששת לתושבי חיפה/הקריות ושאר הערים שסבלו בעיקר בימים האחרונים. מחזיקה להם אצבעות ומתפללת שיהיה בסדר!
P pumiki25 New member 17/7/06 #6 לא ייאמן. ואנחנו נסוגים כמו זבובים מדרימים, ומדרימים, ומדרימים - והחיות האלה - אחרינו. חצי מדינה מתרוקנת מתושביה - ועוד רגע הטילים חוזרים לתל אביב. פאקינג אפוקליפטי. וזו אפילו לא ההתחלה...
לא ייאמן. ואנחנו נסוגים כמו זבובים מדרימים, ומדרימים, ומדרימים - והחיות האלה - אחרינו. חצי מדינה מתרוקנת מתושביה - ועוד רגע הטילים חוזרים לתל אביב. פאקינג אפוקליפטי. וזו אפילו לא ההתחלה...
ה הרמוניקה New member 17/7/06 #7 מיקי חמודה../images/Emo13.gifאת גרה בחיפה לא?../images/Emo10.gif אני כבר לא יודעת איזה אייקונים לשים עקב המצב....
מיקי חמודה../images/Emo13.gifאת גרה בחיפה לא?../images/Emo10.gif אני כבר לא יודעת איזה אייקונים לשים עקב המצב....
P pumiki25 New member 17/7/06 #8 ריק'וש, לא...רמת גן... ../images/Emo13.gif אני ברמת גן (ממש-ממש באותו הפרבר הרמת-חני שספג את הסקאדים ב- 91'... ), לא בחיפה. אורטל בחיפה - היא מזועזעת ומפוחדת, אבל בסדר - דיברתי איתה לא מזמן, ואנחנו מתעדכנות תכופות...
ריק'וש, לא...רמת גן... ../images/Emo13.gif אני ברמת גן (ממש-ממש באותו הפרבר הרמת-חני שספג את הסקאדים ב- 91'... ), לא בחיפה. אורטל בחיפה - היא מזועזעת ומפוחדת, אבל בסדר - דיברתי איתה לא מזמן, ואנחנו מתעדכנות תכופות...
ה הרמוניקה New member 20/7/06 #9 ../images/Emo9.gifמרוב שאת ואורטל כ"כ מחוברות הייתי בטוחה שגם את חייפאית. אני כבר מסמסמת לאורטל שלנו לדרוש בשלומה. ומקווה שהכל יסתיים בקרוב כבר מגיעה אורטלוש...
../images/Emo9.gifמרוב שאת ואורטל כ"כ מחוברות הייתי בטוחה שגם את חייפאית. אני כבר מסמסמת לאורטל שלנו לדרוש בשלומה. ומקווה שהכל יסתיים בקרוב כבר מגיעה אורטלוש...