עדר של גברים ../images/Emo23.gif לילה שהיה בבלוגTV
לאחרונה יצאה לי להסתובב מס' פעמים בפורמט החדש -- בבלוג-TV, האמת....??? אין לי מ-ו-ש-ג למה בכלל נכנסתי לזה. אולי זה עניין הסקרנות בלראות מי אותה אחת שכ"כ להוטה לטיפה של –יחס/חום או לטיסה להוואי... אתמול יום ארווך שהתחיל בסביבות 10:00 ונגמר איפשהו ב02:00 בלילה.. התחברתי, החלטתי שהלילה אני הולך לבדוק את פשר מהומת האלוהים שחברי הקרובים ו'הסטייאליסטים הוירטואלים' הקימו בנט על אותן בנות שמתפשטות.. נכנסתי לחדר של--- 'חתלתולה מסניפה טופי'... את חתלתולה הספקתי להכיר מפורומים שונים ומשונים כאשר כישרון הכתיבה ויכולת תיאור שלה מביאים אותך למצב של עד טירוף חושים מוחשי.. השעה 02:00 בחדר היו בסביבות ה-230 מחוברים מתוכם בערך 220 גברים 8 נשים ו-2 שוטרים... האווירה הייתה מטורפת כבר בחדר ההמתנה.... גברים מגיל 16 עד 61 צועקים מייללים כמו להקת זאבים רעבים לאיזה עגל רך.... השורות טסו בקצב מסחרר היחידות שהיה ניתן להבחין בהן היו של 'תורידי!!!, מכנס!!!!,חולצה!!!,חזייה!!! תחתון!!...' (אתם רגילים לזה כבר...) ועל המסך מופיעה הבחורה והאזיקים מיס.טופי, כאשר איבר המין שלה חשוף לכל בני ישראל וגם לשכנינו בירדן,מצרים ואינדונזיה..... אנשים נדהמו מעוצמת הפתיחות של מיס.טופי (תאמת... אני ראיתי הרבה דברים דרך WEBCAMוגם ללא ... גם אני נשארתי פעור פה) גברים התחילו לצעוק: "זה קוקסינלים","... היא זקנה" "היא מבוגרת..", אבל מי שמכיר קצת את 'טופי' יודע שהיא בסה"כ ילדה חרמנית... אבל ברשותכם, בוא לא נתמקד בטופי היא אחרי הכל בסה"כ עושה ת'עבודה שלה.. מה שצרם לי וגרם לי להתחיל לכתוב את התגובה הזאת הוא עלינו אנחנו הגברים!!.... בוא נשאל את זה בצורה הכי ישירה... 'תגידו לי גברים??? נפלתם על השכל??' השעה הייתה 02:30 בלילה !! 230 אישש מחוברים,כותבים והרבה מאוננים על בת 19.. שחלקם יכולים להיות אבא שלה, אפילו סבא שלה... תהיתי עד כמה אנחנו יכולים להרחיק לכת בשביל לראות כוס על המסך ???? ומסתבר חבר'ה שהרבה..!!! הרבה מ-א-ו-ד... !!! ובוא נגיד כך הדבר שהכי הפתיע הוא שאפילו ה'משטרות ומנהלים' של תפוז במקום לבלום איפשהו לקרקס הזה... שריינו לעצמם מופע פיפ-שואו פרטי אחרי שהקרקס ייגמר .. ולא רק זה, אלא בזמן שהבחורה נעלמה למספר שניות ה'שוטרים' הפכו לצוות בידור/בייביסיטר לקהל (פתאום נהייתם נחמדים??) עד שהבחורה תחזור...... תוך כדי שהבחורה מדליקה ומכבה כל שנייה את המצלמה.. מציבה אולטימאטומים מטוטמים שמתאימות לבת 18... שאם אתם רוצים המשך של פיפ-שואו ללא כסף....תצביעו לבלוג שלי, תכתבו לי תגובות לבלוג... אם זה לא היה מעורר רחמים.. זה היה מצחיק!! כמובן שאנחנו שוב נוהגים בתופעת העדר עשרות גברברים הציפו את הבלוג שלה בתגובות רק בשביל 5 דקות של 'גן עדן' עם הכוס של טופי... בשלב הזה כבר פרשתי לא יכולתי להרגיש את עצמי חלק מהקרקס המניפולטיבי של סקס תמורת תגובות .... וזה גרם לי רק להבין משהו אחד... אתם יודעים מה חבר'ה?? מגיע לנו שבנות לא סופרות אותנו ממטר...!!! כי אנחנו לא מעריכים את עצמנו...כולם שם צעקו לגב.טופי זונה זונה, אבל מה שהם לא שמו לב שהם לבשו לדקה את מכנס העור וחולצת 'הכל בחוץ' והפכו להיות זונות בעצמם.. של גב.טופי. אנחנו משחקים אותה מצ'אויסטים,גבריים, עומדים על שלנו.! אבל תראו מה קורה בשעה שתיים וחצי בלילה.. למאות גברים!!! במקום להיכנס עם החברה למיטה, עם החברים לפאב ולמצוא איזו מישהי בהרבה יותר יפה והרבה יותר סקסית, או פשוט ללכת לאיזה PICK UP בר בפינת אלנבי-בן יהודה אנחנו מעדיפים את הריגוש הזול,הדפוק הזה של חזה בצורת פיקסלים של מישהי שמסובבת אותנו שעות נוספות בשביל 2 דקות של תהילה... אם אחרי זה עדיין אתם קוראים לעצמכם גברים כל אלה שהשתתפו בקרקס הזה אתמול.. יש לי חדשות בשבילכם... אתם לא!