צפוף היום בתפוז:

צפוף היום בתפוז: ../images/Emo43.gif

היום ב-18:00 תוכלו לראות את הרכב המטאל Orphaned Land במופע אקוסטי Live ומיוחד לפורום מטאל ו-blogtv
ב-19:00 - שידור חוזר של האירוח עם גיא גודס שערכנו בשבוע שעבר בפורום כדורסל.
הסופרת שפרה הורן מגיעה לפורום ספרים וספרות הערב ב-20:00 ותענה לשאלותיכם. שרשרו שאלות כבר עכשיו בפורום.
מהרטה ברוך, הלא היא מלייקה מהטלנובלה "מיכאלה", תענה לשאלותיכם Live ב-blogtv ב-21:00
את שידורינו תחתום הערב איריס קול, כוכבת רדיו 103FM שתענה לשאלותייכם ותייעץ ב-blogtv- בשעה 22:00 היו עימנו! צפייה נעימה!!

נצל"ש../images/Emo168.gif

לא קשור לנצל"ש, ראיתי שיש קישור לפורום כדורסל, מה עושים שם??? שואלים שאלות כמה ריבאונדים קובי לקח??? ועכשיו הנצל"ש: נשאר פרק אחד של העונה ה-7 ואז בסתיו יהיה באמריקה את ה-8-9
וזהו!!!!!

axnholic

New member
אני לא אראה

יש לי שיעור גיטרה. לאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!

axnholic

New member
עכשיו חזרתי

קרע אותי איך שרוברט ואיימ י רקדו... גם ההורים של איימי רקדו את סיגנון הריקוד של ילדים בני 3 בצורה יפה מאוד. דברה רקדה כאילו היא במועדון אבל לא משנה. אתם יכולים רק להגיד לי במה ניסה לחבל האח של איימי (ברח לי שמו)

הוא לא אסף../images/Emo168.gif

את הכומר... אני מופתע ששיר החתונה לא היה jungle love...... אגב אני היחיד שהקליט את זה? זה קדוש!!!! אם ערוץ 3 לא יקנו את עונה 8-9 אז מה ישאר לנו? (כי אני לא מוריד מהאינטרנט מה שחבל אבל אם ריימונד לא יגיע לארץ אז אני חושב שאני דווקא כן יוריד כי זאת כזאת סדרה מעולה) אגב מישהו פה רואה משתגעים מאהבה? מחר זה הפרק האחרון בהחלט... ההמשך של היום איזה באסה, אבל לפחות יהיה שנות השבעים מהתחלה... אני ממש לא מבין למה לא המשיכו אל העונה הרביעית בערבים של ראשון עד חמישי זה היה ממש טוב. טוב נו אני מתחיל לדבר פה אוף אז כדאי שאני ישתוק, יאללה ביי.

axnholic

New member
אבל זה היה בפרק

הראשון... שום דבר לא קרה בפרק של היום? אני בטוח יוריד מהאינטרנט (למרות שזה לא חוקי כי והמנהל יכול להעיף אותי מהפורום *פחד*). אני רואה לפעמים משתגעים מהאהבה אבל היום לא יצא לי לראות. אני אראה מחר.

המנהל בכלל לא פה,../images/Emo168.gif

אם הוא היה פה הייתי מבקש מזמן להיות מנהל... חוץ מזה הוא לא עשה שום דבר אתמול

axnholic

New member
זה היה בצחוק

כבר ביקשתי ממנו להיות מנהל אבל הקשר אבד אחרי זמן מה.

למעלה