צפוף היום בתפוז:

צפוף היום בתפוז: ../images/Emo43.gif

היום ב-18:00 תוכלו לראות את הרכב המטאל Orphaned Land במופע אקוסטי Live ומיוחד לפורום מטאל ו-blogtv
ב-19:00 - שידור חוזר של האירוח עם גיא גודס שערכנו בשבוע שעבר בפורום כדורסל.
הסופרת שפרה הורן מגיעה לפורום ספרים וספרות הערב ב-20:00 ותענה לשאלותיכם. שרשרו שאלות כבר עכשיו בפורום.
מהרטה ברוך, הלא היא מלייקה מהטלנובלה "מיכאלה", תענה לשאלותיכם Live ב-blogtv ב-21:00
את שידורינו תחתום הערב איריס קול, כוכבת רדיו 103FM שתענה לשאלותייכם ותייעץ ב-blogtv- בשעה 22:00 היו עימנו! צפייה נעימה!!

היה פעם נהג אגד בירושלים

בקו שש המיתולוגי שנסע לבקעה.. שאמר "אתם שם באחורנית תגעו בסוף" ובעברית ירושלמית צחה "יאללה תדחסו קצת" והיה עוד אחד שהיה יושב בכלוב של הכרטיסנים (כן כן היה פעם כזה), שהיה אומר ברגעים של דחיסות עד כדי מחנק "הלו אתם שם בסביבות הספסל הרביעי - אני מריח שיש עוד שני שלושה ארבעהחמישה מקומות עמידה למה לא ממלאים?" *** ה"שני שלושה" זה מהמקור. יענו בציטאטה"

גנגי

New member
וזה מזכיר לי שתמיד הטריד אותי:

"מוּסָה" זה לשון רבים? אז למה אומרים "זוּזוּ מוּסָה"?

מוגג

New member
ככה זה בעברית!

יש מוסא עקיף ויש מוסע ישיר ויש תזמורתו של זוזו מוסה בקיצור, יש הרבה מוסה. וכשאת פוגשת אותם פני אליהם בנימוסה "זוזו, בבקשה" ואכמש"ל.

shellyland

New member
כשהאחיינית הכי קטנה שלי

התחילה לדבר, היא היתה אומרת לאבא שלה "אבא - זוזי!" או "אבא - בואי!" או "אבא - קחי!", כי המסכנה היתה מוקפת נשים כל החיים (אמא, סבתא, שלי, נגה וללי) ולא ידעה שיש אנשים שצריך לדבר אליהם אחרת.

גנגי

New member
מסכנה.

יום יבוא והיא תהיה מוקפת גברים. ואז היא תלמד שצריך לדבר אליהם אחרת. בנימוס.

shellyland

New member
מה שמזכיר לי שכאחותה האמצעית

היתה בגילה, נתתי לה פעם מתנה וכמו כל דודה קרצייתית אמרתי בפולנית ובטון דבילי: "מה אומרים?". הילדה הסתכלה עלי במבט של "מה רוצה ממני זותי עכשיו?", אז בשביל לעזור לה לפתח נימוסים אמרתי: "תוֹ...?" אז הילדה השלימה את המתבקש: "תוֹאַח!" (ובעברית: לפתוח!). משהו דומה קרה עם הבן של צימעס במפגש באשדות יעקב, אבל אני לא מצליחה להזכר מה היתה ההברקה של הגאון.

למעלה