צפו בDigitalFoundry משחקים בStar Wars Battlefront

צפו בDigitalFoundry משחקים בStar Wars Battlefront

DigitalFoundry בודקים איך הבטא רצה בPS4 ורוב הזמן היא רצה חלקה כמו חמאה על 60FPS כמו שאתם יכולים לראות בעצמכם בצד שמאל כי הFPS מנוטר כל הזמן.
הבטא אמורה להיות פתוחה היום לכל הפלטפורמות, נכון? אני רוצה לנסות, בעיקר בגלל הגרפיקה המדהימה הזו, וגם בגלל שאפשר לשחק בגוף שלישי.

מי עוד כאן מתכנן לנסות את הבטא? דסקסו.

מישהו 2

New member
ברור. זה חובה. אני מחפש מהבוקר להוריד ועדיין אין

לא שזה יותר מידי מלהיב אותי, אבל בטא ובחינם, והמשחק נראה נחמד

amithas190

New member
יש לי שאלה

אם הבטא הזו זמינה לכולם ואין לי חשבון פלוס ..
איך אני משחק?
הרי זה משחק מולטי בלבד לא ?

אוי לא, גם אני שכחתי מהקטע של הפלוס!

דאמטטטטטטטטטטטטטטטטט
(אין לי פלוס)

עטלפוני

New member
מוריד ברקע

למרות שכמו יתר משחקי dice הבנתי שגם זה 720p על האקס בוקס. מעניין אם יגיעו ל 900 בסוף. (אבל זה כן 60fps). אני פחות מתלהב מזה שאין סינגל, אבל בטא חינמי - מן הסתם אשחק :)

למה הם לא נותנים לי להוריד את הבטא עוכרי ישראל האלה????

מה הולך פה, פשיסטים גזעניים.

מישהו יודע איך מחליפים לגוף שלישי? אני גרוע.

המשחק כייפי, קורעים לי את הצורה שם זה משחק נורא מהיר ותמיד אני הורג איזה 6 אנשים והורגים אותי 20 פעם :(

אני נהנה למרות שאני גרוע, המשחק נראה מעולה גרפית והוא פשוט חלק כמו גב של אישה צרפתית. לא ירד לי מ60FPS אפילו פעם אחת.

הנשקים לא הכי משהו אבל נסתדר.
אני מרגיש שאם אדע איך להחליף זווית ראיה אני אתחיל להיות נורמלי במשחק הזה.
ומתי אני מקבל את הjet pack ???????.

מה שהכי חסר לי כמובן זה תיאום, אין לי דרך לדבר עם הזרים שמשחקים איתי וזה הופך את כל הסיבוב לבלאגניסטי ומלא כאוס אי אפשר לתכנן כלום :(

מישהו 2

New member
כל התשובות

לחיצה ארוכה על חץ למטה תשנה את הזווית לגוף שלישי.
הנשקים לא משהו בכלל. כולם מרגישים אותו הדבר. אותו סאונד של לייזר מושמע ברצפים מהירים או איטיים בהתאם לסוג שתבחר. אין צורך בתחמושת שזה קצת מוזר...

כדי לקבל את ה- jet pack אתה בסה"כ צריך להגיע לרמה 5, שזאת הרמה המקסימלית בבטא ואז לקנות אותו עם הנקודות שאתה מרוויח במשחקים, ולהשים אותו עליך.
אחרי שאני השגתי אותו, הבנתי שאי אפשר בלעדיו.

לגבי המשחק במולטי- (הגדול יותר שהוא עם הרבה שחקנים)
לפעמים אתה משחק בתור Rebel ולפעמים בתור dark side.
אם אתה משחק בקבוצה של ה- dark side במשחק הזה, זה 90% ניצחון ממה שראיתי.
זה הולך ככה - כשאתה ב"צד האפל" יש שני רובוטים מפלצתיים ואיטיים במיוחד שהולכים לאורך המפה, יש להם כמות מטורפת של חיים והמשימה העיקרית שלך היא בעצם להגן עליהם עד שהם יגיעו לקצה המפה ויהרסו את הבסיס של האויב.

בינתיים הקבוצה השנייה (המורדים) צריכים לנסות להרוס אותם. בשביל זה, הם מקבלים 2 תחנות כל כמה מטרים במפה שהם צריכים להפעיל ולהגן עליהם, אם הם מצליחים המגנים של הרובוטים המפלצתיים נשברים, והם צריכים לשתף פעולה (דורש שיתוף פעולה מטורף של כולם) ולהפציץ את הרובוטים בכל מה שיש להם...
(סתם ככה אי אפשר לפגוע ברובוטים) וזה גם לזמן מאוד קצר. בזמן הזה שכולם מכוונים לרובוטים, אתה יכול לשחוט אותם כמו נמלים.
הם חייבים ביצוע מושלם בשביל זה. אם אפילו פעם אחת הקבוצה נכשלת בלבטל את המגנים, לדעתי אין להם סיכוי.

טיפ להריגות - ליד כל תחנה כזאת שהם צריכים להגן , יש כמו מגדל שמירה קטן שאפשר להיכנס אליו ולירות דרכו בכל מי שמתקרב. ברגע שעליתי על זה הגעתי לכמות הריגות מטורפת.

חחחח כן גם אני שמתי לב לזה ממש זין להיות המורדים

זה ברור שאפשר לנצח את האימפריה בכל זאת אבל זה סיפור מהתחת שבלי תיאום יםואפשרות לתקשר עם האנשים שאיתי אין לי כוח אליו.

עדיין אין לי את הjet pack מחכה לראות כמה הוא משנה את הגיימפלי.
אישית יותר כייף לי עם המפה המדברית יש בה יותר סיפוק ויותר הרגשה שאני חלק פעיל במה שקורה בקרב.

עטלפוני

New member
אחרי כמה סיבובים

המשחק מאוד מהיר, אבל יש לי הרגשה שזה מהמשחקים שיתחילו בבום וההתלהבות תרד בבת אחת. נהנתי, אבל נראה לי שאוותר על רכישה, בטח במחיר מלא.

הבעיה שלי זה רק הנשקים מרגישים כמו MMO שמנסה להיות שוטר.

אין הרגשה של עוצמה לנשקים אין הרגשה ריאליסטית כאילו אתה משחק עם אקדחי ורובי צעצוע אני לא יודע כל כך איך להסביר את התחושה הזו, אבל יש לנשקים הרגשה חפיפנקית לא כייף להשתמש בהם, הכוונת מסריחה כאילו אתה משחק באיזה מוד
של סטאר ווארז למשחק MMO.

אין הרגשה טובה לנשקים כמו שאני מחפש משוטר. חוץ מזה אהבתי את הכול.
את הגרפיקה את המפות את איך שהם עושים לך הרגשה שאתה באמת בעולם של סטאר ווארז אבל חוץ ממה שאמרתי המשחק לא מאוזן בשיט בגלל דברים שמישהו 2 כבר הזכיר.

עטלפוני

New member
כן, גם קצת מוזר שהתחמושת לא נגמרת (לפחות בנשקים שהשתמשתי)

מוזר, דווקא לי זה הרגיש כמו סקין, ולא כמו משחק סטר וורס אמיתי (לא כזה הפריע לי להנאה).

הבטא תמשך עד יום שלישי אל תשכח :) שיחקתי היום שעתיים!

לא הייתי מאמין על עצמי שאני אשחק עם זרים שעתיים במשחק כזה. זה פשוט היה כל כך סוחף וכל דקה אמרתי לעצמי עוד סיבוב אחרון וזהו :)

קיבלתי את הJet pack (בא לציון גואל, איזה גרוע אני) וזה הפך להיות כל כך כייף, היה לצוות שלי מלא ניצחונות והייתי במקומות לא רעים בכלל בטבלת הניצחונות.
(בהתחשב בזה שביום הראשון הייתי במקום האחרון בטבלה באופן קבוע) יש שיפור!

עטלפוני

New member
כן, אבל לא רק...

קודם כל תודה על הקישור, אקרא אותו מאוחר יותר בבית.
&nbsp
דבר שני, יותר מהעלילה יש לי קצת בעיה עם משחקים גדולים מדי. זמן המשחק שלי מוגבל (עבודה, ילדה קטנהֿ וכו') וכל הזמן מפמפים כמה המכשף הוא עולם מטורף וגדול ולוקח 40 שעות רק לסיים חלק ממנו ובלה בלה בלה - וזה קצת מרתיע, אני חושש שזה משחק קצת גדול עלי לפרקי זמן המשחק שיש לי (משחקים של 8-20 שעות שאני מותח על פני חודש/חודש וקצת זה מה שאני יכול כרגע). באתר "how long to beat" מדברים על בערך 44 שעות לקמפיין... זה מטורף... (שלא לדבר על בערך 93 שעות לסייד קווסט, שעל זה אין בכלל מה לדבר).
&nbsp
מה שכן, מהסרטונים הוא נראה יפהפה, וכל הביקורות מהללות, אז אני לא שולל. נראה לי ששכנעתי את עצמי שהעלילה בטח לא תובן לי כי לא שיחקתי את הקודמים, אז היה לי יותר קל לשחרר אותו :)

כן המשחק הזה הוא פרויקט אתה תעבוד עליו הרבה זמן

עם לוח הזמנים הצפוף הזה, וגם בטח תרצה לנסות משחקים אחרים שיוצאים השנה כמו טומב ריידר וFO4 (שגם בעצמו הוא פרויקט ענקי)

שווה לך לשמור את המשחק לימים שממש תחכה לאיזה משחק AAA ולא יהיה שום דבר שמעניין אותך באופק, ואז האורך האינסופי שלו יהפוך ליתרון.

למעלה