צפיה בעונות של הישרדות, לא בסדר כרונולוגי.

צפיה בעונות של הישרדות, לא בסדר כרונולוגי.

אני מתכוון לראות את עונות 3 עד 14. האם אפשר לצפות בעונות של הישרדות, לא לפי הסדר. חוץ מעונה 8, כמובן. או שעדיף לראות את הסדרה לפי הסדר של העונות. האם מראים בעונות מסויימות דברים שקרו בעונות קודמות. כמו למשל זהות של המנצחים. דברים אחרים שקרו? אני זוכר שבעונה 2 בא לביקור המנצח של עונה 1. בבקשה, תשובות בלי ספוילרים.

ברור שאפשר !

את עונה 8 ראיתי בתור העונה השנייה שלי ואפשר גם אז להבין הכל. כמובן שאם אתה רוצה למלא את כל החוסרים שלך ולהיות סגור על עצמך את תראה את 1-7 לפני 8 אבל זה לא כתוב באבן. את הפעם הראשונה שראיתי את העונות היה ממש מבולגאן. אז אם זה עושה לך את זה - לך על זה !

Volldemort

New member
אני רק ממליץ לך

אם אתה רואה את עונות 10-11, תראה קודם את 10, אח"כ את 11, כי יש קשר ביניהם ולא אגיד מהו

NamelessGirl

New member
אפשר לראות לא בסדר כרונולוגי

אבל לפי דעתי יהיה לך יותר כיף כן לפי הסדר, כי הסדרה עצמה עוברת סוג של תהליך התפתחותי מעונה לעונה, כל פעם מוסיפים אלמנטים חדשים, טוויסטים חדשים, ואני חושבת שזה יהיה יותר מעניין לראות כל עונה עם החידושים שלה מאשר להתחיל נגיד עם עונה מתקדמת ואז לחזור לעונות ישנות מפחות "מתקדמות"..אני מקווה שהצלחתי להבהיר את כוונתי כי היה לי קשה חח

marceloros

New member
מנהל
מסכים עם כל מילה

ממליץ לפי הסדר ואני חייב לגלות מה בעונה 11 קשור ל-10 כי איני זוכר

NamelessGirl

New member
הקשר הוא (מי שלא ראה שלא יכנס..)

שסטפני ובובי ג'ון שעפו בעונה 10 (פלאו) כי הטרייב שלהם די הועף כולו, חזרו בעונה 11 (גואטמלה) והתפצלו אחד לכל קבוצה

marceloros

New member
מנהל
אהה, עצלן אני

לא השקעתי את השנייה לבדוק מה זו עונה 11 ואז מיד הייתי נזכר. מחווה יפה ל-2 חמודים שפשוט אכלו אותה.

yodan

New member
שים לב שיש סיכון מסוים בזה

מדי פעם יש במהלך העונה ספויילרים לעונות הקודמות, במיוחד בפרקי ה-Reunion שיש בסוף כל עונה - שבהם נוטים לדבר על הפיינליסטים של העונות הקודמות.

למעלה