צפיה ב SMS מהמחשב

מא2שי

New member
יש לי שיאומי NOTE 7

שתי שאלות:

1. האם יש דרך להוריד SMS למחשב וגם לקרוא אותם על המחשב?

עשיתי גיבוי להודעות והוא יצר לי קובץ .BAK.
לא הצלחתי למצוא דרך לפתוח את הקובץ הזה ולקרוא אותו. האם מישהו יודע אם אפשר ואיך?

2.צריכה לתת את הסלולר לתיקון. לא מעוניינת שיחטטו לי שם ב SMS.
הורדתי את ההודעות דרך אופציית ה BACKUP האם מישהו עשה RESTORE ויודע להגיד שזה אמין?
לא עדכנתי את ה MIUI המון זמן ויש לי גרסה 10.3.6.0....

תודה לכם..

amub

Member
מה שאני עשיתי כשהייתה לי בעיה לפתוח לינק בתוך SMS, פתיחת SMS - לחיצה על SMS - שיתוף - לחיצה על GMAIL - שליחה ל GMAIL שלי.
כך יכולתי לראות SMS ולפתוח לינק במחשב.

מא2שי

New member
תודה, amub, על התשובה שלך...
שכחתי לרשום למעלה שאני לא מחוברת לאינטרנט....
כך שאני לא ממש יכולה לבצע את הפעולות הללו שרשמת...
חוץ מזה זה אומר שאתה עדיין לא יכול למחוק SMSים מהסלולר שלך - כי שלחת לינק אליהם ולא את ההודעות עצמן, כך שכולם יכולים לראות אותם על הסלולר עצמו.....לא?
אני צריכה למסור את הסלולר לתיקון...

נערך לאחרונה ב:

em28

Well-known member
יש אפליקציות רבות לגיבוי ושחזור SMS.
הן יוצרות קובץ שאת יכולה להעביר למחשב (כמו ה-BAK של ברירת המחדל שלך).
אחרי העברה למחשב, מחיקה מהמכשיר והחזרת המחשב מתיקון - תצטרך להחזיר את הקובץ למכשיר ולטעון אותו לאליקציה.

בדוק אם האפליקציות בקישור יודעות לשמור את הקובץ כ-TXT, ואז תוכל לפתוח את הקובץ במחשב עם כתבן/WORDPAD וביום טוב גם WORD.
https://play.google.com/store/search?q=backup sms to text file&c=apps

מא2שי

New member
תודה גם לך על התשובה, em28.

נראה שאצטרך כרגע להוריד למחשב תוכנה שמנהלת אנדרואיד, מכיוון שכרגע אני מנותקת מאינטרנט בסלולר.

em28

Well-known member
תודה גם לך על התשובה, em28.

נראה שאצטרך כרגע להוריד למחשב תוכנה שמנהלת אנדרואיד, מכיוון שכרגע אני מנותקת מאינטרנט בסלולר.
חפש/י את BlueStacks - אמולטור אנדרואיד לחלונות

Haim_Gds

Member
אני משתמש ב MyPhoneExplorer, תוכנה חינמית שמתקינים על המחשב ומחברים אילו את הטלפון (אני מחבר עם כבל USB).

אולי לא הבנתי את השאלה, את מעוניינת רק לשמור את ההודעות על המחשב (מסיבות משפטיות, ניקוי הטלפון מ SMS מיותרים או כל סיבה אחרת) או לגבות את ה SMS ולהחזיר אותם לטלפון שלך או לטלפון חדש/אחר?

-כדי לבצע שמירת הודעות צריך לגשת ב MyPhoneExplorer ל Messages ואז לבחור בתפריט למעלה (לפי הסדר)
1 Extra
2 Current list
3 Open with [something] ניתן כאן לקרוא/לשמור את כל ההודעות בתצורת קובץ מסויימת (something יהיה וורד, אקסל וכו' באופציות)

-כדי לגבות את הטלפון למחשב בוחרים בתפריט למעלה
1 Extra
2 Create backup
3 ברירת המחדל כוללת שיחות/אנשי קשר/SMS/לוח שנה

כדי להעביר לטלפון חדש/אחר יש לבחור
2 Restore backup

ד"א, אני משתמש בתוכנה הזו בעיקר לכתיבת SMS, זה הרבה יותר נוח להשתמש במחשב (עם יכולות העתק/הדבק, גרירת קבצים וכו') מאשר בממשק המנוון של הטלפון....

דיברגנט חדש

Well-known member
ד"א, אני משתמש בתוכנה הזו בעיקר לכתיבת SMS, זה הרבה יותר נוח להשתמש במחשב (עם יכולות העתק/הדבק, גרירת קבצים וכו') מאשר בממשק המנוון של הטלפון....
חבילות הסלולרי לא כוללות בתוכן שליחת קבצים (MMS) ועל כן מחייבים אותך על כך.

Haim_Gds

Member
חבילות הסלולרי לא כוללות בתוכן שליחת קבצים (MMS) ועל כן מחייבים אותך על כך.
את זה אני עושה עם ואטצאפ/טלגרם.
עדיין, ל SMS יש את היתרונות שלו. לשליחת הודעה חד פעמית למישהו שאתה לא מכיר, תיעוד הודעות המוכר ע"י ביהמ"ש וכו'. לדוגמה, אני כרגע מחפש מוצר מסויים ביד 2 וה MyPhoneExplorer מאוד נוח לשימוש שם. אני יכול לשכפל את אותה שאלה שוב ושוב ("ממתי זה, מה המחיר") בקלות וכל ההודעות למספר מסויים ניתנות לצפייה גם כ Conversation וכך לא ללכת לאיבוד בין הרבה הודעות דומות אך שונות

מא2שי

New member

Haim_Gds

רק עכשיו ראיתי את התגובה שלך :)

המטרה שלי היתה לתת את המכשיר לתיקון. למחוק לגמרי את ה SMSים ואחר כך להחזיר אותם...
בהזדמנות הזו שאפשר יהיה לראות אותם על המחשב...

התוכנה שציינת מותקנת לי על המחשב...רק שהיא לא מצליחה להתחבר למכשיר כי הוא צועק על אי התקנת ADB DRIVERS
למרות שהתקנתי ADB DRIVER אוניברסלי...והתקנות אחרות ממש עשו לי בלאגן על המחשב....

בסוף השתמשתי בBACKUP של הסלולר עצמו, ובשביל לראות SMS על המחשב צילמתי אותם והצמדתי לקובץ הגיבוי.

ctzn99

Member
התוכנה שציינת מותקנת לי על המחשב...רק שהיא לא מצליחה להתחבר למכשיר כי הוא צועק על אי התקנת ADB DRIVERS
למרות שהתקנתי ADB DRIVER אוניברסלי...והתקנות אחרות ממש עשו לי בלאגן על המחשב....

בסוף השתמשתי בBACKUP של הסלולר עצמו, ובשביל לראות SMS על המחשב צילמתי אותם והצמדתי לקובץ הגיבוי.
מעניין לראות שאת פורשת את רשתך בכל הפורומים :p (גילוי נאות: גם לי יש יוזר עתיק בפורום זה).
למעשה היית צעד אחד קטן, ואז עצרת, לפני הנגשת ADB לאפליקציה שהתלוננה על אי התקנת ADB דרייברס.
ראשית בניגוד ליועצי "נדמה לי ש... ואולי אם תעשי...", אין ADB DRIVERS בהתאם לדגם המכשיר, אלא החבילה האוניברסלית מתאימה לכל הדגמים (כנ"ל חבילת USB דרייברס). ועובדה שפקודת adb devices הראתה שהמכשיר שלך הוכר ע"י ADB. הבעייה היתה ה- unauthorized ! הדבר הזה חייב להיעלם, והוא הוצג כיוון שלא אישרת בטלפון את הגישה של ADB למכשיר. לאחר פקודת adb devices תופיעה על צג הטלפון בקשה לאשר את גישת המחשב למכשיר. כאשר תאשרי, ה- unauthorized יעלם, ואני מאמין שגם התוכנה שלך תפסיק להתלונן.
כדי שהבקשה לא תיעלם, וודאי ראשית שהטלפון לא במצב שינה והצג במצב unlocked. אופציה נוספת היא להגדיר תחת developer זמן אינסופי להיעלמות בקשת האישור, אולם אם המכשיר יהיה "ער" אני מאמין שלא תפספסי את הבקשה.
ואם כבר ב- hair splitting עסקינן, נדמה לי שלמרות "שעדכנת" את גירסת הרום שלך, את נמצאת הרבה אחורנית יחסית לגירסה העדכנית. בדקת באתר הרומים של שיומי?

Haim_Gds

Member
קצת חבל :)
בכל מקרה מומלץ להשתמש ב MyPhoneExplorer לקישוריות (אני מחבר את הטלפון בעבודה עם הכבל למחשב ולא צריך לנגוע בו כל היום).
הבעייה בהתקנת ADB DRIVERS מופיעה בטלפונים מסויימים, עדיף להתקין בהתאם לדגם המכשיר. ד"א, הטלפון נמצא במצב Developer mode? מהבנתי ללא זה ה ADB לא ניתן לשימוש.

למעלה