צפיה ראשונה בDIRECTOR´S CUT
קודם כל אני אתחיל בזה שממש הרבה זמן לא הייתי פה בפורום אבל אם מישהו זוכר אותי אני הייתי פה מהקמתו בתפוז... אני רואה שהצטרפו לפה זינאים/זינאות חדשים אז (אולי זה כבר לא רלוונטי) אבל ברוכה הבאה וטוב שאתם מצטרפים! אני שמח לראות שהפורום מתפקד גם אחרי שהסדרה נגמרה...
אוקי עכשיו לנושא שלי- היום, החלטתי לצפות בFIN של גרסת הדי.וי.די בפעם הראשונה! (פעם קודמת ראיתי בערוץ 10). אני חייב להגיד שהכל נראה כמו סרט שעשו לזינה והאיכות כמובן מעולה. זה גם הרבה יותר טוב שעשו את זה כמו סרט והפלוס הגדול במיוחד, זה שהוסיפו קטעים שלא שודרו בטלויזיה.
אני, הייתי בטוח שהוסיפו איזה 20 דקות אבל זה בסה"כ 10 דקות, ואני חייב לומר שאלה דווקא 10 דקות די חשובות (לפי דעתי). כשרואים אותם, מבינים איך הדמות הזאת הגיעה לפה ולמה זה אמר ככה...אני לא מבין למה רוב השמיט אותם. אני אתן לכם דוגמא: למשל כשיודושי הולך למעיין העצמה כדי לשתות ממנו יש קטע שמראים שזינה ואקמי מדברות על מה יקרה אם הוא יגיע לשם. הם חושבות על איך להגיע למעיין ואקמי מסבירה לזינה שהגוף שלהן אינו פיזי אלא רוחני (כי הן רוחות) ושהן יכולות להכניס את המהות שלהן לתוך איזה דבר שהן רוצות. אז, הן מחליטות להכניס את עצמן לשתי ציפורים וככה הן מגיעות למעיין העצמה. כשראיתי בטלוויזיה את הסצינה של המעיין, לא הבנתי איך זינה ואקמי פתאום הגיעו לשם!!! ונכון שבסצינה הכמעט סופית זינה אומרת לגבריאל שהיא חייבת להישאר מתה כדי לנקום את הנשמות?? אז מאיפה היא יודעת את זה?! יש עוד קטע שלא שודר שאקמי מסבירה לזינה למה היא צריכה להישאר מתה. אלה קטעים חשובים ואני ממש לא מבין למה רוב השמיט אותם...(למי שיש את הדי.וי.די הזה, יודע על מה אני מדבר)
קודם כל אני אתחיל בזה שממש הרבה זמן לא הייתי פה בפורום אבל אם מישהו זוכר אותי אני הייתי פה מהקמתו בתפוז... אני רואה שהצטרפו לפה זינאים/זינאות חדשים אז (אולי זה כבר לא רלוונטי) אבל ברוכה הבאה וטוב שאתם מצטרפים! אני שמח לראות שהפורום מתפקד גם אחרי שהסדרה נגמרה...