צפיה ראשונה בDIRECTOR´S CUT

Caeser

New member
צפיה ראשונה בDIRECTOR´S CUT

קודם כל אני אתחיל בזה שממש הרבה זמן לא הייתי פה בפורום אבל אם מישהו זוכר אותי אני הייתי פה מהקמתו בתפוז... אני רואה שהצטרפו לפה זינאים/זינאות חדשים אז (אולי זה כבר לא רלוונטי) אבל ברוכה הבאה וטוב שאתם מצטרפים! אני שמח לראות שהפורום מתפקד גם אחרי שהסדרה נגמרה...
אוקי עכשיו לנושא שלי- היום, החלטתי לצפות בFIN של גרסת הדי.וי.די בפעם הראשונה! (פעם קודמת ראיתי בערוץ 10). אני חייב להגיד שהכל נראה כמו סרט שעשו לזינה והאיכות כמובן מעולה. זה גם הרבה יותר טוב שעשו את זה כמו סרט והפלוס הגדול במיוחד, זה שהוסיפו קטעים שלא שודרו בטלויזיה.
אני, הייתי בטוח שהוסיפו איזה 20 דקות אבל זה בסה"כ 10 דקות, ואני חייב לומר שאלה דווקא 10 דקות די חשובות (לפי דעתי). כשרואים אותם, מבינים איך הדמות הזאת הגיעה לפה ולמה זה אמר ככה...אני לא מבין למה רוב השמיט אותם. אני אתן לכם דוגמא: למשל כשיודושי הולך למעיין העצמה כדי לשתות ממנו יש קטע שמראים שזינה ואקמי מדברות על מה יקרה אם הוא יגיע לשם. הם חושבות על איך להגיע למעיין ואקמי מסבירה לזינה שהגוף שלהן אינו פיזי אלא רוחני (כי הן רוחות) ושהן יכולות להכניס את המהות שלהן לתוך איזה דבר שהן רוצות. אז, הן מחליטות להכניס את עצמן לשתי ציפורים וככה הן מגיעות למעיין העצמה. כשראיתי בטלוויזיה את הסצינה של המעיין, לא הבנתי איך זינה ואקמי פתאום הגיעו לשם!!! ונכון שבסצינה הכמעט סופית זינה אומרת לגבריאל שהיא חייבת להישאר מתה כדי לנקום את הנשמות?? אז מאיפה היא יודעת את זה?! יש עוד קטע שלא שודר שאקמי מסבירה לזינה למה היא צריכה להישאר מתה. אלה קטעים חשובים ואני ממש לא מבין למה רוב השמיט אותם...(למי שיש את הדי.וי.די הזה, יודע על מה אני מדבר)

gabrielle

New member
אני יודעת על מה אתה מדבר...

ואתה צודק כל כך... זה משנה המון... והאיכות של הדי וי די גם משתנה... הגירסת במאי מומלצת ביותר ... למי שלא קנה עדיין:)

niv_204

New member
אולי ככה זה יעבוד-שני דברים חשובים

כבר כמה ימים אני מנסה לשים הודעה חדשה ולא הולך.. אולי כתגובה זה יעבוד.. Caeser, ברשותך.. 1. מייקל הרסט הופיע באנדרומדה בשבת. שידור חוזר יהיה ביום חמישי בשעה 21:10 בערוץ AXN. הפרק לא משהו אבל שווה צפייה בגלל מייקל.. (ומי שאוהב את הסדרה כמובן). 2. הפרק שלא צולם - כידוע (או לא) היה אמור להיות מחזמר נוסף לקראת סוף העונה השישית. לדעתי שלי, החמצה (אני בטוחה שהשיפרים לא יסכימו איתי).. בכל מקרה, שווה קריאה.. הפרק נקרא LAST CHANCE http://www.whoosh.org/epguide/chance.html

בא לי לבכות.

איזה פספוס. כמעט איבדתי את הנשימה כשקראתי את השורה בתסריט.... טוב, כולנו יודעים איזה שורה....

LLRO

New member
או.קיי זה רישמי

אלעד, אני רוצה להתחתן איתך!!!

vampire1

New member
אלעד ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גם אני רוצה להתחתן איתך חחחחחח סתם סתם.

ארגו 7

New member
אני איתך...

נשמתי נעצרה... בהחלט פיספוס! זה היה יכול להיות פרק כ"כ יפה... אוף, בא לי לבכות!

gabrielle

New member
מה לא הייתי נותנת בשביל

עוד פרק אחד... רק עוד פרק אחד... ועוד הפרק הזה- יפיפה

ארגו 7

New member
תסתכלי בהודעה של ניב

בתקציר של הפרק שלא צולם בסוף (סביר להניח שהדמעות יבואו רק אם את סאברית...)

ענבר1

New member
סורי...אני ממש לא......

לפי דברי חכמים (שרוני) "השיפרים- עם מאוחד ומיוחד" הבחורה סובלת משיגעון גדלות אבל...נסלח לחיילת הטריה... ולא נורא אם הפרק לא צולם...אני בטוחה שלכולכם כאב יש דימיון עשיר לדמיין אותו

למעלה