'צפיות'- נתון חדש בעמוד העריכה

'צפיות'- נתון חדש בעמוד העריכה

לא הצלחתי להבין על מה הוא מלמד.. יש מקרים,בו מספר הצפיות קטן בהרבה ממספר התגובות לאותה רשומה. מכאן,שכנראה הנתון הזה אינו אינדיקטור לכמה וכמה גולשים צפו ברשומה. אם כן,מה בכל זאת משמעות הנתון הזה?.. וסליחה אם אני שואלת על עניין שכבר הוסבר פה,או במקום אחר(לא הצלחתי למצוא שום איזכור לזה... אבל אולי 'פיספסתי' משהו) תודה!

0r0r

New member
לא מדובר בצפיות ייחודיות

אלא בצפיות בכלל. ז"א כניסות ראשוניות / חוזרות לעמוד שבו מוצגת רשומה ספציפית.

mary lou

New member
ניתן להגיב לרשומה בלי להכנס אליה

דרך העמוד הראשי של הבלוג. כך קורה מצב שישנה תגובה אבל הצפיה לא נספרת (נספרות כניסות רק לרשומה עצמה).

להגיד שהבנתי יהיה שקר

אבל מילא.. תודה לאלה שניסו להסביר .זה כנראה חלק מהדברים,שצריך להסביר לי ממש לידי,עם הדגמה על המסך...

TaxiMedia

New member
בבקשה,

אנסה להסביר לך את זה כי את כ'כ משכנעת בפשטות שלך, כשמישהו נכנס אלייך לבלוג מונה הכניסות לבלוג סופר כניסה אחת. אם המישהו הזה גם מקליק פנימה לפוסט אז מונה הכניסות לבלוג סופר עוד כניסה ומונה הצפיות בפוסט סופר אחד. ז"א שכבר יש לך פער הגיוני של 50%. דהיינו, אם נניח יש לך 200 כניסות ביום וראית רק 50 צפיות בפוסט אז כבר יש לך הסבר הגיוני ל-50 מתוך ה- 150 ש"נעלמו" לך. עם מה נשארת, עם 100? תסבירי אותם בשיטה הבאה : או שמכול 2/3 כניסות לבלוג רק אחד נכנס גם פנימה לתוך הפוסט, או שאלו שקוראים את הפוסט שלך חוזרים חזרה לעמוד הבלוג ואז מונה הכניסות סופר עוד אחד ומונה הצפיות לא מגלה סימני תזוזה ובצדק, או שמישהו שנכנס לבלוג שלך נכנס דוקא לפוסט אחר או שהוא עובר בין פוסטים ומונה הכניסות משתולל... או שסתם מישהו נכנס כדי לראות אם השתנה משהו בתגובות. בעצם זה לא "או", זה פשוט שילוב של כולם ביחד. אל תתביישי להגיד שהפעם הבנת.

חמוד אתה

אוקי. הבנתי מה ההבדל בין מונה הכניסות למונה הצפיות. מה שעדיין לא לגמריי ברור, זה פער בין מספר צפיות ומספר תגובות לפוסט- כמובן,רוב אלה שנכנסים לא מגיבים(זה דבר ידוע לכולנו,לא מהיום) רק שנדמה לי,שראיתי אצלי תופעה הפוכה- יותר תגובות מאשר צפיות. אבל יכול להיות שזה בגלל התגובות שלי(בעלת הבלוג,שהצפיות והכניסות שלה לא נוסיפות למונה) הסברת ברור,ותודה על ההשקעה.

למעלה