צפייה בסרטים ב iriver

ק ד ו ש

New member
צפייה בסרטים ב iriver

יש לי נגן iriver h340 שבעקרון אפשר לראות בו סרטים או קטעי וידאו, אבל עד עכשיו לא הצלחתי לעשות זאת. מישהו יודע איך? ואיזה סוגי קבצים הוא קורא?

תשובה

על מנת לראות סרטים באייריבר, אתה צריך קודם להמיר אותם (אחת תוכנות ההמרה נקראת iRiverter). אני מצרף לינק - http://www.arcadia.co.il/wizforums/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=1990&PagePosition=1

Master Boo

New member
אולי תגיד לי איך

השתמשתי בiRiverter להמיר את הסרט, ואני עדיין לא רואה אותו טוב בH320 שלי? אני רואה אותו בשחור לבן בבערך 1FPS...

Master Boo

New member
ניסיתי לשחק עם הBitrate

שמתי על 450, אפילו ניסיתי 256 (לVideo). ניסיתי לעשות את זה Join Videos הזה... לא עזר.

comer789

New member
בקשר לראיה הלקויה...

המכשיר לא בנוי מראש לראיית סרטים אז יש לו רק אפשרות להציג 10 פריימים בשניה שזה ממש מעט אז כל מי שחשב להפסיק ללכת לקולנוע אז תחזרו לעולם שלנו גם אם תכווצו את הסרט לאותו פורמט רק עם פריימים ברמה יותר גבוה הוא יכתוב שהוא לא יכול להציג אותו אז תשארו עם מה שיש ותהנו.

Master Boo

New member
כנראה לא הבנת

המרתי בתוכנה. 10 פריימים לשנייה. Bitrate נמוך. המכשיר מראה את הסרטים ב1FPS. יש הבדל (קטן, אבל הבדל) בין 1FPS ל10FPS. ונמאס כבר מאנשים שישר מבקרים. מי חשב על להפסיק ללכת לקונלוע? מי דיבר על סרטים מלאים? אני רוצה לראות קליפ שצילמתי במצלמה, מפריע לך? אל תענה.

למעלה