צפייה בסרטים בH320

Master Boo

New member
צפייה בסרטים בH320

איך קוראים לתוכנה שהופכת סרטים לניתנים לצפייה בH320? חיפשתי בקישורים ולא מצאתי כלום

Master Boo

New member
טוב מצאתי, אבל עושה בעיות

א. אני לא מצליח לפתוח את הסרטים בWMP... ב. בנגן הם נראים שחור-לבן והתמונה בערך 1FPS... ובדקתי את ההגדרות בתוכנה עצמה והם בסדר.

fire storm

New member
אהלן.

ראיתי את הניק והחלטתץי להגיב, קיצר, המכשיר לא אממור להיות טלוויזיה ניידת, הוא נגן מוזיקה גדול שיכול לנגן גם סרטים. פשוט תוותר על זה. ממש דחוף לך לראות סרטים על מסך בגול של זית?

Master Boo

New member
מה איכפת לך מה אני עושה איתו?

אני בדרך לעבודה, ופתאום בא לי לראות פורנו. איפה אני אראה אותו, אם לא בH320 שלי? המכשיר בא עם תמיכה לסרטים, יש אפשרות להמיר אותם ככה שניתן יהיה לראות אותם בו. למה לא לנצל את האפשרות?

fire storm

New member
יכול.

איזה תכונת אופי מחורבנת זאת. אז אתה יכול. אתה יכולך לעשות הרבה דברים ואתה לא עושה אותם. אין לי כרגע דוגמה אבל אתה יכול לחשוב בעצמך. אז אתה יכול. אתה לא חייב להשתמש.

Master Boo

New member
למה אתה כותב בפורומים?

יש לך מחשב. בשביל לכתוב בפורומים היית צריך להתקין אינטרנטץ למה סתם לעשות את זה? אפילו בזבזת כסף על האינטרנט ועל ההתקנה. למה סתם? כי אתה רוצה להשתמש בזה. כי אפשר. או בקיצור, תכונות אופי מחורבות אני לא רואה אצל אף אחד חוץ ממך בינתיים, אז אם אתה לא יודע איך לסדר את הבעיה ואין לך משהו מועיל להגיב, אתה מוזמן לא להגיב.

gt-master

New member
חברה ניסחפתם

הבן אדם שואל שאלה טובה ועינינית,מה זה התשובות הטיפשיות כמו על תראה וניתוח אופי פסיכולוגי? לעיניין: אני לא יודע מה הימרת ואיך. יש VIRTUAL DUB,תוכנה חינמית ומעולה להמרת סרטים. כעיקרון היא מקצועית ומורכבת אבל יש מס' הגדרות שצריך להגדיר באופן חד- פעמי ואז ניתן להמיר סרטים ל H300 בנוחות ואגב רואים מצויין (יחסית ל מסך קטן ו 10FPS). תנסה לחפש בקישור שצירפתי ,בפורומים יש המון אינפורמציה וגם קובץ הגדרות לתוכנה +קישורים

Valer

New member
אתה טועה בגדול

אני בעל מכשיר H340 ואני דווקא נהנה מאוד לצפות בסרטים סדרות וקליפים על המכשיר שלי, זה חוויה חדשה לגמרי לראות אנימה בדרך לעבודה או משהו כזה, וכל אחד שאומר שהאיכות והגודל לא משהו, או שלא ראה אותה באמת או ששום דבר לא מספיק לו, המסך מספק גודל מצויין לנגן כיס, כמו כן ניתן לקרוא בבירור כתוביות של סרטים וסדרות .

Valer

New member
Iriverter

תוכנה מיוחדת שכבר מכוונת לרמה הכי גבוה שהנגן יכול להציג . תשאיר אימייל ואני אשלח לך אותה .

Valer

New member
אהה מצאתי את הלינק

התוכנה גם תומכת בריבוי קבצים, וחלוקת סרטים קטנים לחלקים קטנים .

Master Boo

New member
בה השתמשתי.

היא מכוונת לH300. אפילו הורדתי את הBitrate של הווידאו, אבל עדיין אותה בעיה- שחור לבן ותמונה קופצת. כשאני מנסה לנגן את הסרטים במחשב אני לא רואה תמונה בכלל, אלא רק קול.

Valer

New member
בקשר לבעיה בנגינה במחשב

זה ברור שאין לך את הקודקים המעודכנים, תוריד נמו פאק החדש או עוד חבילות. בקשר לנגן באמת אין לי מושג לא נתקלתי בבעיה כזו, נסה בפורומים של mistic river

למעלה