צפייה בפוטבול בחברותא :)

WinterPerson

New member
צפייה בפוטבול בחברותא :)

שלום לכולם,
אני לא מעודכנת כאן בפורום ואני לא יודעת מתי דיברו על הנושא...אבל עניין אותי לדעת אם יש מקומות טובים לצפות במשחקים, בין אם זה בר מסוים או בית של מישהו...יש איזה חבורות שנפגשות לצפות במשחקים?
ומה עם משחקי IFL? מישהו מתכנן להגיע לאיזה משחק בקרוב? הייתי הולכת למשחק מחר בצפון אבל אני לומדת לצערי.
ממש השבוע גיליתי שאחת מחברותיי רוצה ללכת לראות משחק אז זה ממש עודד אותי, ובשבוע שעבר הכרתי מכר משפחה רחוק אמריקאי והיה לי כל כך כיף לדבר איתו על פוטבול...יש לי גם ידיד בלימודים אבל הוא יותר בקטע של כדורסל.
חוץ מאלה, מתגעגעת מאוד לשבת בפאב עמוס אמריקאים, ולצעוק על הטלויזיה ולדעת שאני לא היחידה שצועקת... :)

effkef

New member
לגבי ה-IFL

יש משחקים ממש בכל הארץ, אני נמצא בכמעט כולם (אני עובד בליגה) ואני מאוד נהנה מהם, האווירה טובה ובסופו של דבר זה פוטבול בחינם...

Chi Town

New member
איפה אפשר לראות את ה Schedule של המשחקים

+ השעות והאיצטדיונים שמשחקים בהם?

DS9

New member
באיזה אזור את מחפשת?

יש כמה פאבים באזור המרכז וירושלים, אבל ההימור שלי שאת מחפשת קצת יותר צפונה...
אני מתכנן להגיע למשחק פתיחת עונה היום של PIONEERS (עשר וחצי באוני' ת'א).
אני משתדל להגיע לכמה שיותר משחקים שלהם, אבל עוד רגע מתחילה תקופת מבחנים, אז זו שאיפה שלא תמיד מסתדרת עם המציאות.

WinterPerson

New member
איזה פאבים באיזור המרכז?

אם מדובר על מייק'ס פלייס או הדנסינג קאמל, האם אתם הולכים לשם? יש חבורות שהולכות ביחד?
ויכול להיות שאתה גם טרקי וגם אוהב פוטבול?!
אולי שבוע הבא אגיע למשחק.

DS9

New member
יש כמה

בראשון לציון יש את הברון שמשדרים את המשחקים של יום ראשון
בתל אביב יש את הדנסינג ומייק'ס פלייס
בהרצליה יש את הברבון סטריט - לפני שבוע או שבועיים היה שם מפגש פורום ביום ראשון
בירושלים יש את הגוב.
יש בטח עוד מקומות שאני לא מכיר

לרוב לסופרבול מתארגנת צפייה משותפת.

באופן אישי אני מעדיף את הברון כי מגיעים לשם הרבה אנשים בימי ראשון לראות את המשחקים. אז גם כשאני הולך לבד יש עם מי לשבת.
לאחרונה החלטתי שאני מקדם את שתית 100 החציים בדנסינג בשביל כוס עם השם שלי, אז כנראה שאני אתחיל ללכת לשם יותר.

אני לא ממש טרקי, זה כינוי שנשאר מהתיכון כששידרו את DS9 בערוץ 23.
אין לי פוסטרים בובות, דגמים של חלליות, והליכה לכנסים.
כן ראיתי את כל הסרטים והסדרות, ואוסף הולך וגדל של ספרים מהRELAUNCH שעשו אחרי שכל הסדרות נגמרו.

WinterPerson

New member
גם אני הייתי רואה בערוץ 23! נוסטלגיה...

קודם כל תודה על התגובה המפורטת.
אני ממש אוהבת את הדנסינג קאמל...הלוואי שהייתי יכולה לבוא בימי ראשון...אוף מדינת ישראל! למה אין חופש ביום ראשון!!!

שלחתי פה לכמה אנשים הודעות אז אני מודיעה גם לך-
אני רוצה לעשות איזה רשימת מייל או קבוצה בפייסבוק של חבר'ה שרוצים לצפות במשחקים,
או שיש כבר אחת כזאת?
תפוז זה ממש לא נוח...והאפליקציה מחרידה.

DS9

New member
לא צריך חופש בראשון

רק צריך חצי יום חופש בשני בבוקר

למעלה