צפייה בתכני ספורט בסמארט- טיוי

sarson devona

New member
צפייה בתכני ספורט בסמארט- טיוי

שלום לכולם,יש לי סמארט טיוי של סמסונג, במכובדות לכל הדעות, אני מחובר לאינטרנט ויש יכולת כמובן להשתמש בדפדפן.
אחד הדברים שאני מנסה לעשות זה לצפות בשידורי ספורט ישירים חינמיים המשודרים ברשת, כדורגל בעיקר.
עד עכשיו הצלחתי סביר, אבל השידור בדכ לא הכי איכותי, נתקע, נמרח וכו׳. רוחב הפס של הבית הוא 40 מגה.

שאלתי: איך ניתן להגיע למצב שבו אני אראה את השידורים ממש טוב? האם יש פתרון בצורת מכשיר נוסף כלשהו שיכול לעזור: סטרימר או משהו כזה? אולי פעולה כלשהי במסגרת מכשיר הטלוויזיה עצמו?
אני לא מבין יותר מידי, אשמח לעצות.

תודה רבה מראש!
 

rafid1

Active member
מנהל
איכות צפיה בSTREAMING

40M מספיק בהחלט. כשאתה מנסה לצפות באותו אתר בדיוק במחשב אישי - האיכות כן טובה? למשל, בUTUBE באיכות HD 1080P הצפיה חלקה וטובה בשניהם?
הפרמטרים שקובעים איכות (לפי עדיפות):
1. איכות ההסטרמה במקור. אם היא לא טובה - אין מה לעשות. חפש מקור אחר. מקורות טובים הם בד"כ מבוססי P2P וטלוויזיות לא יתמכו בהם.
2. איכות חיבור האינטרנט - אלחוטי - יוריד איכות/מהירות. אם זה המצב - חבר חוטית ובדוק. ניתן לשיפור ע"י ציוד עזר/AP/נתב.
3. "חוזק" הTV. אם המעבד שם חלש - יתכן ולא יתמודד עם HD. לא סביר שזה כך במכשיר מודרני.
 

voguemaster

New member
הדפדפנים של טלוויזיות עדיין לא משהו

פחות טובים אפילו מהדפדפנים על אנדרואיד/IOS. לסמוך עליהם לצפיה ישירה זה פשוט שטות.

הוא צריך פיתרון טוב מבוסס SOPCAST או ACESTREAM ובשביל זה הוא צריך מכשיר נפרד. בכל מקרה, זה רק בעניין הניגון עצמו - מי מבטיח כמובן שבזמן שידור אמיתי יהיה מספיק רוחב פס בשביל צפיה תקינה? בד"כ זה עובד רק עם P2P כאמור (ACESTREAM עובד ככה כך שהוא לפחות אמור להיות טוב..)
 
למעלה