צפירת ארגעה...

צפירת ארגעה... ../images/Emo124.gif

אני חושבת שאת אנחת הרווחה שלי שמעו מהרצליה בכל רחבי הארץ. האולטרסאונד תקין, אנחנו ממשיכים עם הרמדיה הצמחית. עכשיו יש לנו עניין חדש... צריך לבדוק את אורך הרגליים ביחס לגוף. הרופא חושב שאולי בגלל שאלה כדורית (יענו שמנמנמנמנה) - בל בכ"ז... יש לנו בעיות עם העניינים האלה במשפחה (למרות שיעוץ גנטי שעשיתי בתחילת ההריון אמר שאצלי הכל בסדר, שווה לבדוק. ביום שני אנחנו בכל מקרה אצל אורטופד, אני לא ממש מוטרדת כי אחות טיפת חלב תמיד מודדת ומותחת אותה והיא מעולם לא אמרה משהו... יאללה, בנים גידלנו ותראו לאן הם מרוממים אותנו - גם בנות, לצורך העניין. וכמו שאומר השיר : וזוהי רק ההתחלהלהלהלהלהלהלה סופ"ש טוב לכולנו, עד כמה שאפשר - תחבקו ותנשקו את היקרים לכם...

yaelhul

New member
וואו, כמה אני שמחה לשמוע ../images/Emo140.gif

תמשיכו לגדל את אלה עם כמה שפחות "התקפות לב" כאלה. שבת שלום יעל

כבר אמא

New member
יופי שהאולטרסאונד תקין../images/Emo45.gif

מקווה שגם הארטופד יראה שהכל בסדר
שתהיה לכם שבת נעימה

יופי-יופי-יופי../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

שמחה לקרוא שהכל בסדר (ניסיתי להתקשר לפני שעה וחצי אבל לא היתה תשובה...)
ולגבי האורך - לי היא נראית מאוד פרופוציונאלית., המתוקונת
איך עבר הלילה? דברי איתי, כי צריך לתאם ליום א´ סופית. נשיקות מהמחזר המתוק
ומאמא שלו.

אני ממש מאושרת!!! עשית לי ממש טוב

על הלב ונרגעתי מאוד. לגבי רמדיה צמחית - חברה של מאכילה את הבן שלה בזה וממש מרוצה. הוא עולה יופי במשקל (בן 5 חודשים ושוקל קרוב ל-10 ק"ג!!!! - נולד 3.7 סה"כ). המון הצלחה משי של גיא

בקרוב מאוד, מבטיחה!

וחוצמזה, אם לא ייצא (אבל אני מבטיחה שכן, פשוט גומרת עכשיו פילים עדכני יותר...), תדמייני לך ילד מקסים, מתוק, מלאך קטן וגיבור גדול. זה גיא. נשיקות עצומות לשגיא (צריכים לארגן עוד כמה חודשים משחק כדורגל...) משי

מה, אני משוגעת לתת לילד שלי לשחק

כדור-רגל עם בן של חולה כדור-רגל?! גיא יכסח אותו...

אבא´שלו ברזילאי מזוייף לחלוטין!

אוהב כדורסל במקום כדורגל ואותי במקום רקדניות הקרנבל החטובות... אה, וגם לא יודע לרקוד סלסה, למבדה ושאר ירקות. אז אל תילחצי... משי

נרגעתי...שיו, כבר פחדתי../images/Emo8.gif

אז אין בעיות. תקבעו זמן ומקום - ונגיע לקרוע אתכם על המגרש...

איך אני שמחה לשמוע!!!!!!

מצטרפת לרותם בעניין התמונה. לגבי הרגליים - יש יתרון עם רגלים קצרות: האוורולים עם הרגליות מחזיקים מעמד הרבה זמן.....

למעלה