מקום של מי כן?בפרופ' גמזו וכל מה שהרגשתי זה שאני מרחם וכועס עליו בו זמנית. גמזו, אתה יודע מה קורה באמת! קום ולך משם, מקומך לא שם!!!
כול הפוליטיקה מכתיבה את הכללים שום בעל מקוצע לא יתאים.בפרופ' גמזו וכל מה שהרגשתי זה שאני מרחם וכועס עליו בו זמנית. גמזו, אתה יודע מה קורה באמת! קום ולך משם, מקומך לא שם!!!
מרחם וכועס? את רוצה לספר לנו משהו?בפרופ' גמזו וכל מה שהרגשתי זה שאני מרחם וכועס עליו בו זמנית. גמזו, אתה יודע מה קורה באמת! קום ולך משם, מקומך לא שם!!!
לי מוזר שאפרת כותב בלשון זכר... חשוד...מרחם וכועס? את רוצה לספר לנו משהו?
בסוף עוד יסתבר שאפרת זה אפריים.לי מוזר שאפרת כותב בלשון זכר... חשוד...
בסוף עוד יסתבר שאפרת זה אפריים.![]()
ככה גנבים נתפסים, קרי, זה מה שקורה למי שמעתיק ולא נותן קרדיט.להעתיק פוסטים שלמים זו לא תופעה חדשה בקומונה שלנו.
בעיני הציניקים (שמונעים מרל"ביות), כמובן. בעיני פרופ' גמזו עצמו ושאר המעורבים, מסתבר שלא כל כך.מראש זה התפקיד שייעדו לו בהצגה הגדולה. הוא השעיר לעזאזאל הקלאסי- זה שידע שיש לו רק מערכה אחת לשחק ולאחריו יושלך כלאחר יד. זו הייתה העיסקה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.