צפיתי לתומי בספיידרמן וחבריו

green lantern

New member
צפיתי לתומי בספיידרמן וחבריו

המופלאים וגילתי שבפרקים שאקס מן מופיעים יש חורים די רצינים לדוגמא... כשפייר סטאר בפרק דה אקס מן אדוונצ´ר נמצאת בחדר הסכנה זה כדי להתקבל לאקס מן וסטורם נמצאת שם, אומנם בפרק של הריוניין של האקס מן סטורם היא חדשה ופייר סטאר ותיקה... מי יכול להסביר את התופעה הזאת... אגב זה באמת סט לי שעושה את הקריין
וגילתי שאומרים האלק ולא הולק

The Flash

New member
ספיידרמן וחבריו המופלאים!

זה השם... הכל מקרה אתה יודע שמשנים דברים בסדרות טלוויזיה אני עצמי יודע שבפרק אחר החבורה מביאים סופר גיבור חדש למכון של אקסוויאר ולחבורת האקס מן ואומרים שהם יעזרו להם כי הם גם גדלו שם ואימנו אותם שם כל החיים שלהם(משהו כזה...בפרק "חינוכו של סופר גיבור") נו כן זה ברור שאומרים האלק גם ככה כולם כותבים את \זה ראית מישהו כותב "הולק" ?

alro

New member
JUST FOR THE RECORD

FIRE STAR מעולם לא היתה חברה באקס מן לאחר ההצלחה של הדמות בסדרה המצויירת (כנראה חיפשו ליצור דמות שהתכונות שלה הפוכות לICEMAN) הכנסו אותה לאקס מן בתור תלמידה של אמה פרוסט. אחרי זמן מה היא נטשה את אמה בגלל שהיא לא הסכימה לפגוע בחפים מפשע ולעבוד כרעה (כן ילדותי אבל נכון) אם אני לא טועה היא הצטרפה לאקס פורס או משהו כזה ולאוונג´רס אבל מעולם לא היתה חלק מהקבוצה המרכזית של האקס מן

DDN

New member
הבהרה קטנה בנוגע לפיירסטאר

היא הדמות ה י ח י ד ה שקודם הופיעה בטלויזיה ורק אחרי זה בקומיקס.

../images/Emo19.gif תיקון טעות ../images/Emo19.gif

שכחת את Mr. Freeze ואת Harley Quinn שהיו כל כך פופלאריים בסדרת האנימציה של באטמן שהועברו לקומיקס (הארלי אף קיבלה סדרה משלה...)

DDN

New member
אם אני לא טועה.

פריז היה בקומיקס קודם.

illustrator

New member
Firestar

היתה חברה ב-New Warriors. אקסוויאר רצה לגייס אותה לאקס-מן, אבל אמה פרוסט השיגה אותו. פרוסט אימנה אותה במשך שנים, כשהיא שואפת לגרום לה להרוג. המשימה שהיתה שמורה לפיירסטאר היתה להרוג את סלין, המלכה השחורה של ה-Hellfire Club (פרוסט היתה המלכה הלבנה). פיירסטאר גילתה שהיא נוצלה ע"י פרוסט בזמן ועזבה.

למעלה