צפיתם היום ב- batman beyond?

toonamir

New member
צפיתם היום ב- batman beyond?

הפרק היה על התמכרות למציאות מדומה. אני צופה בסידרה הזאת בקביעות, ואני מוכרח להגיד שזו הפעם הראשונה שבאמת התלהבתי. הפעם הראשונה שהיה לסיפור מסר אמיתי, סיפור עם בשר, לא סתם צרות מדע בדיוני והבלי דיסקוטקים. לא סתם התחנפות לבני נוער או ילדים שצופים בסידרה. בפעם הראשונה שבאמת היה לי איכפת מהדמויות. נקודת התפנית הזו מובילה אותה להשוואה עם הסידרה -batman the animated series או BTAS משנת 1992 היה עושר הפקתי גדול יותר. הרמה של הגרפיקה הייתה גבוהה יותר, רמת הסיפור הייתה גבוהה יותר... וכו´. הציורים ב-BTAS לא היו מוכרבים מידי, ולא פשוטים מידי, ממש במידות הנכונות. בbatman beyond או BB יש פחות מידי אווירה,הציורים יותר מידי פשוטים, ביוחד הפנים של בטמן, הפנים שלו (במסיכה) חדות מידי. למרות שעל מקסי אין לי תלונות...(שווינג!) מה אתם אומרים?

SpiderDog

New member
אני מת על הסדרה הזאת....

והכי אהבתי את הפרק עם החיות!

The Flash

New member
הפרק הכי טוב היה...

the call parts 1 & 2 שבהם משתתפים לא אחרים מליגת הצדק החדשים בניהם אטום, סופרמן, גרין לנטרן ושאר לא מוכרים בפרק זה סופרמן בוגד בגלל שהוא נשלט ע"י גירסא מעובדת לטלויזיה של סטארו הכובש, אויבם הישן של ליגת הצדק פרק מעולה!!!

My 2 cents...

אני אגיב בקצרה כי אין לי כח. בסופו של דבר אני יותר אוהב את הסדרה הקלאסית, למרות שגם החדשה ממש טובה. בישנה הייתה אוירה מעולה של פחד ואימה, אוייבים פסיכופתים ומסוכנים ובכלל אפלוליות כללית. בחדשה Gotham העתידנית עיר אפילה גם כן, אבל פחות. ובאטמן ביונד יש לו גם אוייבים מגניבים אבל פחות מפחידים. אני אוהב את הקטע שברוס ווין הוא המנטור שלו, אבל הבאטמן החדש הוא הרבה יותר שילוב של רובין ואיירון מן מאשר באטמן. לסיכום: הקלאסית יותר טובה, אבל גם החדשה בהחלט לא רעה. רציתי רק להוסיף שראיתי אצל חבר שלי לפני יומיים את הסרט Batman Beyond: Return of the Joker והוא פשוט נפלא. ואם אתם מורידים אותו אז תחפשו את הגירסה האירופאית ולא האמריקאית כי בה חתכו הרבה סצינות "אלימות".

effigy

New member
היה את הפרק עם הדביקיות שכאילו נתנו

כוח והספורטאי התמכר לזה... המשלה נורא ברורה לסמים

YONI567

New member
בעעעעה

לא יודע, לא אוהב.. בעהעה. ת´אמת זה קצת מרושע כי את באטמן אף פעם לא אהבתי.... הדבר היחיד שאהבתי זה היה הסרטים והדמויות מהקומיקס היחידות היו אשת החתול ופויזן אייבי.... ככה שאני לא באטמן פאןז אבל לדעתי זה ממש מטומטם מה שהם עשו וחבל מאוד שהם עשו את ברוס זקן ומסכן (ומכוער) והביאו באטמן צעיר..... יש לי את הסרט הראשון וממש לא אהבתי.... אינ לא מאמין שמעריצי באטמן באמת אוהבים את זה??????? אבל שיהיה זה לא כזה גרוע פשוט מעצבן העובדה שבמקום לעשות סידרה חדשה לבאטמן אז גם משנים את כל העלילה...

toonamir

New member
אני גם לא מסכים עם

מה שעשו לברוס וויין... אגב, לדעתי הסרט המקורי של בטמן (ג´ק ניקולוסון בתור הג´וקר) היה הטוב ביותר מבין סרטי הקומיקס שאני מכיר. הסרט הזה העביר את האווירה המסתורית והאפלולית של אביר הלילה. במשחק של ג´ק ניקולסון הועברה המהות של הג´וקר, העיצובים תפסו את המהות של בטמן. החיסרון בסרט הזה הוא שהוא בקצב איטי וארוך, חבל גם שבתקופה הזו עוד לא הייתה הארלי קווין. בטמן חוזר לא היה משהו והסרטים הבאים היו יותר טריק מסחרי, צבעוני מידי, כמו וידאו קליפ. לא דומה למקור...

למעלה