צפע~!

gaichuk

New member
עכבר או גור חולדה?

נראה כמו גור חולדה... הסרטון באיכות מצויינת רק חבל שהתמונה רועדת. תשקול חצובה או מייצבים... לדעתי אם הצפע מספיק רעב לחטוף את הטרף מהמלקחיים ולא לשחרר אותו אחרי ההכשה,הוא מספיק רעב להגיב בצורה הכי נורמלית של לצאת מהמחבוא ולחפש את הטרף או לחכות קצת שיעבור לידו ואז להכיש בהפתעה. אחרי הכשה רגילה הוא יסדר את הלסתות,ייחכך את הלסת התחתונה בקרקעית הטרריום,יספור עד שלוש וייצא לחפש את הטרף. תמיד אהבתי לראות אותם ניגשים לטרף ומרחרחים אותו ביסודיות תוך כדי תחיבת האף בתוך הפרווה ואז לאט לאט מחליקים לכיוון האף של העכבר,הפה "מגמגם" ואז נפער לרווחה והבליעה מתחילה... כמובן שיש גם מקרים שהצפע מכיש מבלי לעזוב את הטרף אבל זה קורה בעיקר עם עופות/ציפורים או לטאות ופחות עם מכרסמים. אני מקווה שנקטתם באמצעי זהירות בזמן הצילום ובזמן הזזת האבנים...

bendj123

New member
קיצור אני מבין שנהנת מהסרט...

אני יקח לצומת ליבי את הערת החצובה, הא וזה עכבר

Sprite2k

New member
סתם בשביל העניין.

זה צפע שגדל במקום משהוא צעיר... והוא עושה את זה ממש כל הזמן. לפי דעתי גם צפע מהמם בצבעים שלו!. הוא רק בן איזה חצי שנה-7 חודשים והוא כבר 70 ס"מ+-. אוכל בלי סוף :)

Sprite2k

New member
אחלה איכות בן...

חבל שלא באת היום...המרושת הזכר אכל תרנגול:) סוף כל סוף.. (כן אני מדבר על הגדול). וכמובן גם הנקבה אחלה עוד טיפה :).

bendj123

New member
ואללה

טוב בהזדמנות אני יבקש לשחזר את הארוע הזה

למעלה