צפרא טבא יקירי

bimbo.

New member
צפרא טבא יקירי ../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo185.gif

שני, מה התפריט להיום? מחכה בקוצר רוח

צפרא טבא לך ולכולם

עוד לא קמתי... את מתחילה את היום חצי יום לפני... ברכות

emmy5

New member
שני , יפה מאוד שאתה מזמין אותנו .

התמונה יפה(האם זה קולאז?)

yaely2

New member
מנהל
כן ירבו, טפו טפו טפו../images/Emo3.gif|../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif

שלום לכולם מקרב לב, עשו כאן בימים האחרונים קונצרטים על המים, במה שחציה בנחל וחציה על הגדה, ועל הבמה יושבת תזמורת קלאסית ומנגנת ממיטב היצירות. מכל הנחלים (תעלות) בחרו בנחל 150מ' מהיכן שאני מתגוררת.(אני גרה ברחוב רוזנגראכן) חלק מהאנשים עומד על הגשר הקרוב ורואה, חלק מוזמן ויושב על הבמה על כיסאות, חלק יושב על גדות הנחל וחלק רואה את זה בטלביזיה. אני ישבתי על הגדה כשרגליי במים ושמעתי היה ממש נפלא, מביאים ממיטב אומני העולם. שלשום היה כאן כנר ישראלי עם אחותו, הוא ניגן בכינור והיא בפסנתר, שמו נדמה לי שוהם או שהם, הוא הצליח כל כך שלא נתנו לו לרדת בהמון געגועים יעלי

emmy5

New member
../images/Emo47.gifיעלי...תעשי חיים

MIREL REZNIK and his sister מנגן מצויין על כינור מוזיקה קלסית ו צועני רומני הונגרי ישראלים ילידי רומניה .. תודה לשדרנית שלנו " יעלי" .. כך אנחנו יודעים מה קורה באמסטרדאם

כליזמרים ל יעלי

הם טובים מאד.היו מנגנים גם בצפת בזמן ההילולות. תביאי אותם לטבריה... ניקח אותם בספינה של אמילי... ברכות

bimbo.

New member
אמי, הספינה הזו זה ציור שלך? ../images/Emo13.gif

זה מאוד יפה

emmy5

New member
../images/Emo24.gifשלי BIMBO

בדיוק הקטנתי את התמונה מחדש . חשבתי לשלוח אותה שנית , על בטוח יותר קל לפתוח להזמין את כולם על הספינה?

yaely2

New member
מנהל
חברה, הרמה עולה עם הגיל ../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

שלום לכולם, אינני יודעת איך להסביר, אך יש לי מין גאווה כזו להימצא בחברתכם אנשי היצירה. רק מאחלת לכם הרבה שנות עבודה פוריה, כל אחד ממש מעשה אומנות ואין מילים בפי (גם שיניים כבר אין שם). ממני המתגעגעת יעלי

emmy5

New member
לייציק איפה את?

אני מחכה שתבואי...לייציק אחד החברות שמציירות גם

למעלה