צפרא טבא
מי אמר זלי"ז ולא קיבל?

bimbo15

New member
צפרא טבא
מי אמר זלי"ז ולא קיבל?

ובכן כך היה המעשה:

אני עומדת בתור לקופה בסופר, ויש לי 2 דברים בס"ה. אבל אנשים ממלאים עגלות כאילו מתכוננים למצור.
ואני עומדת, כמעט מתמוטטת. בקשתי מאחד העובדים כסא, וקונה שעמדה מאחורי התמרמרה: למה את חושבת שמגיע לך כסא? ומה עם שאר הקונים? אמרתי לה שאם היא חושבת שמגיע גם לה, שתבקש. קונה אחרת אמרה לה: את רואה שהיא עם הליכון וקשה לה לעמוד. מה עונה לה חסידת אומות העולם? "כל אחד יכול לקחת הליכון ולהסתובב איתו". קמה קצת מהומה וצעקו עליה. תארו לעצמכם מה הרגשתי.
איך אוכיח שאני זקוקה להליכון?
הקופאית מצאה רגע להרים את העיניים ולקרוא לי לקופה.
אף אחד לא התלונן. גם לא אותה אישה רעה.

באותו יום הסתכלתי לרוע ממש בלבן של העיניים.

זלי"ז אמרתי כבר?

שוין.

Sigal H

New member
כל אחד יכול?

וואו, ירדה נמוך...
&nbsp
את לא צריכה להוכיח שום דבר. טוב שהיו עוד אנשים ששמו אותה במקום, אולי היא תלמד להבא אם לא לקבל את החוק אז לפחות לסתום את הפה.
&nbsp
http://main.knesset.gov.il/News/PressReleases/Pages/press181212-2.aspx?Category_Id=
&nbsp
החוק לדעתי צריך להיות מודפס וכתוב ליד הקופות, כולל הלוגו של מדינת ישראל. אולי זה יימנע כמה ויכוחים. מצד שני, עכשיו שאני חושבת על זה, אולי זה דווקא יעורר ויכוחים אחרים ותלונות נגד הנכים ש"תמיד מקבלים את הכל" (ביחד עם חניית נכה ושאר "בונוסים" שמגיעים לנו). לא יודעת. מה דעתך?

bimbo15

New member
כבר שמעתי לא אחת תלונות נגד הנכים ש"מקבלים הכל".

כשאני שומעת את זה, אני תמיד מציע לאותו חכמולוג להתחלף איתו.
אבל רוב האנשים עוזרים לנכים והולכים לקראתם.

באשר לחוק שהצעת, לא איכפת לי שהאנשים יתמרמרו. ממילא יתמרמרו אלה שתמיד באים בטענות, כך שזה ממש לא משנה. אבל זה יאפשר לנכים להרגיש יותר נוח.
אני בהחלט בעד הצעתך. מה אפשר לעשות בעניין? למי ניתן לפנות?

Sigal H

New member
הממ... אין לי רעיונות

סביר להניח שלשם כך נצטרך את אישור מנהל הסופר או הסניף, אז אני מניחה שאליו צריך לפנות כדי לתלות שלט אצלם.
צריך גם לחשוב איך לפנות אליהם, מה יגרום להם לשתף איתנו פעולה.
&nbsp

אוף, יש אנשים רעים. אבל כדאי באמת יותר להסתכל על הטובים

גם אם זה יותר נדיר, זה שווה זהב ונותן המון תקווה ואמונה אפילו בהומו ישרלוס.

הקטע הוא שכמעט לכולם קשה לעבור את היום יום במדינה הזו. והכי נותן להם הרגשת עליונות זה לפגוע בחלש ולהוציא את התסכולים שלהם עלינו.
זה באמת אבסורדי שמישהי זבת חוטם בתור דורשת ממך להוכיח שאת באמת חולה, כאילו לא מספיק הבלשים של בט"ל.
אנשים קטנים ועלובים שהעונש שלהם זה לחיות עם עצמם. כדאי כמה שאפשר לנסות להתעלם ולא לתת לזה לרסק אותנו, ולברך את האנשים הטובים ולהודות על שהם קיימים.
תודה על השיתוף בזליזות הזו. התחושות הקשות שזה גורם לנו. כאילו בחרנו במצב הזה, לעזאזל.

למעלה