שוקלד אגוזים
New member
צפרא טבא ../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif
שבוע טוב לכולכם....... גם לכם קשה לצאת מהבית בבקרים שכאלה.............קרררררר...... רובנו מתוכנתים כבר, והשגרה היא שמכתיבה את ההתנהלות.......אז רוטנים וקמים.......קפה.......פרוצדורה אוטומטית של מקלחת/תגלחת /איפור/תלבושת/תסרוקת ואין ברירה מישו צריך להעביר כרטיס........לפעמים אני שואלת עצמי אם נניח אני זוכה בפרס הגדול של הפיס....האם אני ממשיכה לקום בבוקר ויוצאת לעבודה? .......אז זהו שכן....... אין מצב שאשאר בבית ............כי אני פשוט לא קונה אף פעם כרטיס .
.........פשוט לא מאמינה באשליה הזו ......לא זכיתי מעולם בשום הגרלה....בשום פתרון תשבץ.....גורנשיט! האם אתם קונים פיס או ממלאים טוטו בצפייה לזכייה הגדולה? האם תמשיכו לעבוד אם תזכו? אחד שממשיך לעבוד , למרות שיש לו כבר אימפרייה הוא ארז, אותו אופה מפורסם שהתחיל את הקריירה מאפיית לחם פשוט ........ארז פתח את חנות המאפייה שלו באיוזר התעשייה פולג , ליד איקאה כל מוצרי חנות המאפייה- לחמים, עוגות גבינות, זיתים, ממרחים ועוד מוצרים ייחודיים נמכרים שם ב- 20% הנחה משאר הרשת !במקום ניתן לשתות קפה להתפנן ממרקים נזידים סנדויצים ומאפים ולהתמוגג מריח הקונדיטוריה הנשקפת מהחנות . לחם ארז- חנות המאפייה יד חרוצים 19 א.ת פולג נתניה אז אם אתם בדרך לאיקאה סייל אן למתחם הקניות השווה הזה כדאי להכנס.פתוח- א-ו בין השעות 08:00-17:00 איפוא הייתם השבוע ואיזה מציאות מצאתם אתם מוזמנים לספר ולשתף המשך יום נעים
שבוע טוב לכולכם....... גם לכם קשה לצאת מהבית בבקרים שכאלה.............קרררררר...... רובנו מתוכנתים כבר, והשגרה היא שמכתיבה את ההתנהלות.......אז רוטנים וקמים.......קפה.......פרוצדורה אוטומטית של מקלחת/תגלחת /איפור/תלבושת/תסרוקת ואין ברירה מישו צריך להעביר כרטיס........לפעמים אני שואלת עצמי אם נניח אני זוכה בפרס הגדול של הפיס....האם אני ממשיכה לקום בבוקר ויוצאת לעבודה? .......אז זהו שכן....... אין מצב שאשאר בבית ............כי אני פשוט לא קונה אף פעם כרטיס .