צפרא טבא

רחלילי

New member
צפרא טבא

לכולן. וכולם. ותפילה לבעלי החתולים: לו יהי שחתולינו יבינו שהן לא תרנגולות (זה לא שלי). לו ידעו חתולינו להעריך את שעול הלילה והחשיכה ולנצלן לשינה טובה. ולו לא, אז לפחות לו ידע הדור הבא שלנו להתאים את שעות ההתעוררות שלו לשעות ההלעוררות של חתולינו. (ולא אין לי שום דבר מעניין לספר).

אתי@

New member
../images/Emo6.gif בוקר טוב... ../images/Emo42.gif../images/Emo108.gif

שוב פעם החתולים האלה לא נותנים לך לישון

אתי@

New member
כן ../images/Emo13.gif לי יש תינוק בבית שלא נותן לי

לישון
נחשי בן כמה התינוק

fila

New member
בוקר טוב../images/Emo2.gif גם התינוק שלי

עשה לי השכמה ואני בעבודה כבר מ 7:00

אתי@

New member
../images/Emo6.gif מה שמדהים זה שהם באמת מתנהגים

כמו תינוקות...לא

fila

New member
כן הוא העיר אותי ב-6:00 ../images/Emo5.gif

ולא יצא מהמיטה עד 6:40 ! (בתירוץ שלוקח לי המוןזמן להתארגן
מיותר לציין שאני קצת חיכיתי לו והוא עוד אומר שאני "סובלת מנחת רוח"

אתי@

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כמה זמן לוקח לך להגיע

לעבודה

fila

New member
בערך 20-25 דקות בבוקר כשהכבישים

פנויים..... זה היתרון שבמגורים בחור

אתי@

New member
אני בטוחה שיש מיליוני יתרונות

אחרים... למשל, אני בטוחה שאין לך בעיות חניה, וגם לא זיהום אויר, שלא לדבר על מזג אויר שפוי יותר...

fila

New member
טוב נו.........../images/Emo13.gif

ורק לעדכון מנהריה והפרובינציה: ממש חם פה
בנהריה כבר אין כמעט חניה (אבל זו עיר ממש קטנה ואפשר ללכת ברגל
)
, ליד העבודה שלי עוד יש חניה
אבל כן, יפה פה, אוויר הרים ויש גם ים אבל עדיין זה חור

יעלי2

New member
רחלילי את הורגת אותי מצחוק כל בוקר!

רק לפי ההודעה אני כבר מתגלגלת מצחוק. כן, חתול הוא לא תרנגול, ואם לחתול שלכם יש הצתה מוקדמת, תעייפי אותו לפני השינה או תשמי לו סם באוכל, והכל יבוא על משכבו של החתול בשלום. אגב זה חתול אחד או שזו קנוניה? חתולים באופן כללי ישנים כ 75-80% מכלל היום. תנסי לכוונן את התיזמון שלו לשעות שאתם לא בבית!

רחלילי

New member
אם זה מצחוק אז בסדר.

האמת זו קנוניה זה בן ובת אח ואחות. בילבלה (על משקל ארגון מחבלים עוין) ואל-ג´זירה (על משקל את יודעת). במקום הם בילבי וגזר. מתוקים להחריד. הוא בכיין אללה והיא לא אבל בבוקר היא נהיית מסכנה ובוכיה. ועומדת מחוץ לחדר ובוכה. במהלך היום היא שוכחת את הצורך בקרבה שהיה לה בחמש בבוקר, ומתנהגת כיאה לבעלי דפוס של "חרדים מאינטימיות". זהו. אצלי כבר צהריים. מה נאכל?!

רחלילי

New member
ולתשובתך! וואלה, נכין סלט!

קניתי אחרי חדר כושר הבוקר (יום שני רחלילי בבית) רוקט ויש ירקות מעולים ושמן זית אז עוד מעט אתחיל האומנות החיתוכים והתיבולים. אבל דווקא בא לי משהו חלבוני כזה. אולי עוף. אמרתי--אצלי כבר צהריים.

יעלי2

New member
בגלל הסלט (דל הקלוריות) אני נמנעת

מלהציע לך עכשיו, אבל אם יבוא לך חיפשתי אתמול מתכונים לעוף ומצאתי מתכון לעוף ברוטב בוטנים וחלב קוקוס. למי שאוהב זה חגיגה, אם כי זה לא למי ששומר. האמת היא שאני ממש רעבה וכשאני חושבת על זה, ממש בא לי לאכול-אבל אני אתאפק. אני כבר אוכל איזו שטות ובערב משהו חם.

יעלי2

New member
עוף ברוטב בוטנים

לקוח מאתר "על השולחן". (ינוסה אצלי בקרוב). רוטב בוטנים לעוף רוטב בוטנים 2 כפות שמן סויה או שמן בוטנים 1 בצל קצוץ 2 שיני שום כתושות 1/4 כפית פלפלי צ´ילי או חריסה (לא חובה) 1/2 כוס חמאת בוטנים 2 כוסות חלב קוקוס (לא ממותק)* 4 כפות רוטב סויה 2 כפיות סוכר חום מיץ מלימון אחד 100 גרם בוטנים מרוסקים 1. מחממים את השמן ומטגנים בו את הבצל, השום והצ´ילי תוך כדי בחישה, עד שהם מתרככים אך אינם מזהיבים. 2. מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים היטב עד שהתערובת מסמיכה. מוסיפים את חלב הקוקוס בהדרגה ותוך כדי בחישה מתמדת, עד שמתקבלת תערובת בסמיכות של שמנת. מתבלים ברוטב סויה, סוכר ומיץ לימון. ממשיכים לבשל עוד כ- 5 דקות, עד שמתקבל רוטב אחיד. 3. מסירים מהלהבה ובוחשים פנימה חצי מכמות הבוטנים. מאחסנים במקרר. מגישים את הרוטב כשהוא פושר או בטמפרטורת החדר וזורים את יתר הבוטנים על פני הרוטב לפני ההגשה. * אם לא השגתם חלב קוקוס, אפשר להכינו לבד על ידי השריית 200 גרם קוקוס ב- 2 כוסות מים רותחים. משהים עד שהחלב מתקרר ומסננים את התערובת דרך מסננת דקה או בד גבינה. מוסיפים מעט מים לקבלת הכמות הדרושה.

למעלה