צפרדע

bshuval

New member
צפרדע

מצורפת תמונה של היצירה החדשה שלי -- צפרדע. תגובות יתקבלו בברכה.
 

גילה או

New member
בועז,

במבט מקדימה זה מזכיר לי יותר צפרדע.מהצד פחות .לגבי הרגליים האחוריות הן ניראות לי רחבות מידי אבל להודות על האמת לא זכור לי מתי ראיתי צפרדע אמיתית לאחרונה.... בכל אופן דיברנו בכנס על דגמים שמהווים סמל לבעל החיים . יש דגמים שהם לא ביחס ופרופורציות מדויקות לבעל החיים במציאות ובכל זאת מסמלים אותו.
 

yepeled

New member
צפרדע?

הקיפול עצמו נראה מתוחכם ומעניין. הדימיון לצפרדע לא רב. אבל כדאי להמשיך ולנסות. להזכירך לפני כשבועיים דברנו על הראש הגדול מדי של האריה.
 

bshuval

New member
הסבר על הצפרדע

אני חושב שכדאי להסביר קצת איך נולדה הצפרדע. בחצי שנה האחרונה אני משחק משחק עם כמה חברים. המשחק הוא כדלקמן: אחת לחודש אחד מאיתנו חושב על נושא. כולנו צריכים במהלך החודש למצוא חצי שעה במהלכה כל אחד יוצר דגם. שני הכללים הם: (1) הדגם צריך להיות קשור לנושא, (2) יצירת וקיפול הדגם צריכים לקחת לא יותר מחצי שעה. המטרה במשחק היא לגרום לנו להפעיל את הצירתיות, לא לפתח את יכולות היצירה שלנו (אבל אולי במקרה שלי זה כן?). המשחק נולד לאחר שאחד מאיתנו גילה במקרה אתר סודי באתר של סטושי קאמיה עם משחק דומה (שם הם עשו מרתון קיפולים לאחר הכנס. אחד מהם קיפל משהו, והבא בתור היה צריך לקפל קיפול שמתחיל בהברה שנגמר הראשון). יש גם לנו כמובן אתר סודי (האם אתם יכולים למצוא אותו? החבאנו אותו באופן דומה למה שעשה סטושי קאמיה) בו אני מציגים את היצירות שלנו. הצפרדע נולדה כתוצאה מאתגר לקפל משהו ירוק. אני מאד מרוצה ממנה בשביל קיפול שיצירתו לקח 30 דקות. מעבר לכל זה, אין לי שום עניין בליצור משהו דומה לדבר האמיתי. לי רק חשוב שניתן יהיה לזהות מה זה. (יש לי גם קריטריונים אחרים ביצירות שלי, כגון פשטות יחסית ולא לעצב את הדגם לאחר גמר הקיפול)
 
למעלה