צפרים ליום אחד - הטיו ל...

צפרים ליום אחד - הטיו ל... ../images/Emo118.gif

ובכן יש טיול. ואללה. תודה לביבי מעוז על התגובה הפרדוקטיבית. תודה לאלון בר שנענה בחיוב באופן מיידי. הטיול יהיה בנגב המערבי. המקום שופע צפורים ועופות דורסים. צריך לקחת בחשבון שצפרות זה כמו דייג. יש דגים, אבל לא על החכה שלך... מה לעשות??!! סבלנות,צפיה,המתנה ואורך רוח. אין לנו משימות שבילים. מסלול רכיבה על אופניים משולב בצפייה בעופות דורסים ,משקפות ,טלסקופים .. צפרים רכובים ליום אחד. המועד המתוכנן בשלב זה הוא סוף שבוע ויתכן שזה יהיה סוף שבוע הבא, על פי לוח הזמנים של ד"ר אלון בר. כמות האנשים מוגבלת. <לצערי> מי שרוצה.. נא להתחיל להגיב. למי שיש רעיונות הצעות מחשבות וטיפים.. בבקשה יורם

פתאום הראש שלי מלא בציפורים

עד היום חייתי טוב בלעדיהן, עכשיו לאור התחביב הזמני עולות לי שאלות משונות כמו למה בעצם יש לציפור שתי כנפיים? למה לא כנף אחת והציפור בקצה הכנף, כמו מיכל דלק בקצה כנף של פוגה מגיסטר. פעם הציפור מנפנפת בכנף, פעם הכנף מנפנפת את הציפור זה פתרון נוח לימים חמים במיוחד. הכנף מנפנפת את הציפור וככה היא גם נחה וגם מתאווררת.. שתי ציפורים במכה אחת.. כנראה שאני צריך כמה שעות שינה בדחיפות. יורם

dan st

New member
מה עדיף? שתי ציפורים על העץ או

ציפור אחת על הכידון?
יורם, אנחנו בפנים טל ודן.

akivab

New member
ושאלה נוספת. ../images/Emo118.gif

למה ציפור שמחרבנת לך על הראש נחשב כמזל טוב??? למה הציפורים אוהבות תמיד לחרבן על האוטו שלי ??? וכמובן הסיפור הידוע עם הציפור מארצות הקור , והנה הסיפור: באמצע שדה עמדה ציפור קפואה באי יכולת לזוז ולפתע... עברה מעליה הפרה של שרון ופוף, חירבנה עליה. הציפור התחילה להתחמם ומצב רוחה החל להמריא שחקים, והחלה לפצח בשיר ובמזמור, ציף צוף ציצוף ולפתע, עבר שועל ושמע את הציפור שרה, הוציא אותה מהחרה ואכל אותה. מוסר השכל 1.) לא כל מי שמוציא אותך מהחרה- חבר שלך! 2.) לא כל מי שמחרבן עליך שונא אותך ! 3.) אבל באם אתה בחרה... עדיף לשתוק!!! ומאז כנראה הציפור מחרבנת עלינו ואנו חושבים כנראה שזה מזל טוב.

clemente1

New member
גם אני......

יורם בשביל ציפורים אפנה אפילו את יום שישי הבא מקווה שנצפר אופיר

viczan1

New member
אם clemente1 יגיע אז גם אני../images/Emo118.gif

אז מה אופיר,קצת לתפס ביום שישי בבר בהר,אתה לא מוכן להתאמץ...ולפנות את יום שישי.לציפורים ,כן. לא חבל לך להשאיר את השוגר 2 מובטלים בימי שישי.

clemente1

New member
ויקטור... הסוס שחור מתגעגע לסוכר?

הלוואי ויכולתי מחר, יש התחייבויות קודמות. אולי נצפר יחדיו שבוע הבא ד"ש חמה לכל המטפסים אופיר

yishayvol

New member
עם ציפורים בלי ציפורים-גם אני מצטרף

אם זה לא יפול על השבת של 14-15 בנובמבר אז תאלצו לסבול גם אותי תנסו להתחשב ביי ישי מחדרה

למעלה