צרבות.....HELP ..:)))))))

--DORIT

New member
צרבות.....HELP ..:)))))))

קודם כל רציתי להגיד שכיף לקרוא את הפורום הזה... לוקחת הרבה דברים מפה...מזדהה..צוחקת ונהנת.... שאלונת... אני בשבוע ה- 23..הריון שני...והתחילו לי צרבות נוראות...אוכלת...לא אוכלת...לא משנה.... אם למישהו יש איזה שהיא נוסחת פלא לעזור ...אני אודה מקרב לב.... שיהיה לכן יום נפלא.... ממני.. דורית...

ברוכה הבאה דורית

ואמרה כאן פעם מיה שמצאה תרופה לצרבת. הנה מה שהיא כתבה: ויש לי מתכון נהדר וגם בריא לסילוקן! שקדים לא קלויים במים (רצוי בלי מלח) אני לא ניסיתי, אבל שווה, מה אפשר להפסיד? וחוץ מזה עוד מישהי כאן דיברה על טבליות טאמס. בהצלחה טל

noa2

New member
יש כל מיני אפשרויות

אומרים שחלב או שקדים לא קלויים ושלמים או חלב שקדים עוזרים ואם הדברים הטבעיים לא עוזרים אז אפשר להעזר ב TUMS שאלו כדורי לעיסה ויש אותם בטעם מנטה או פירות וזה ממש עוזר! גם מנסיון שלי אישי בהריונות קודמים וגם מטופלות שלי שחוזרות עם פידבק חיובי. שיעבור בקלות

נכון פתאום נזכרתי!

מוצרי חלב עוזרים. לי היו צרבות נוראיות ועכשיו נזכרתי שבגלל שאני לא אוהבת חלב הייתי אוכלת אשל. דוקא עזר אבל במקרים קשים במיוחד עזר רק לעשר דקות בערך. טל

מיה :)

New member
מוצרי חלב עוזרים לדקה או שתיים

בגלל החומציות. שקדים במים בהחלט עוזרים! אותם אני אוכלת בבית. בעבודה אני לועסת TUMS, שהם גם מאד עוזרים.

limori

New member
הי דורית אני מצרפת לך קישור

מאתר EMAMA לגבי צרבות

למעלה