צרה צרורה

מיטללל

New member
צרה צרורה

האמת, זה לא ממש קשור לפורום אבל חשבתי לשאול מה דעתכם. יצא לי לראות במהלך החג ידיד. הוא היה במצב רוח מחורבן, לחוץ לחלוטין. מפה לשם, התברר שהוא התערב על המשחק של מכבי ת"א בכדורסל. והפסיד הרבה
כסף. הוא חייל. אין לו כסף. לפנות למשפחה (לפיו) זה לא רלוונטי. הוא לחוץ נורא. הדבר היחידי שחשבתי עליו שנתארגן כמה חברים, כל אחד ישים קצת ונעזור לו. (לא שמישהו שוחה בכסף עכשיו אבל...) זה מטריף אותי שהוא התערב על כל כך הרבה כסף! על משחק כדורסל מעפן. הוא גם בקטע של "לא נעים לי" לבקש מכולם, אז אני צריכה לשכנע אותו שנעזור לו. וזה גם מעצבן אותי. בשביל זה יש חברים? מיטל

TheWhiteTigris

New member
את תקבעי לו מה לעשות?

הוא רוצה להמר על הקבוצה שהוא תומך בה. אני גם הימרתי מידי פעם. אמנם בסכומים נמוכים אבל הימרתי. וזה היה חוצפה אם מישהו היה אומר לי לא להמר. הוא ילד גדול. אולי עכשיו הוא יבין שאין דבר כזה בטוח בספורט, וצריך לחשוב טוב לפני שמהמרים. גם בעיניין השני הוא צודק. הוא זה שעשה משהו דפוק לאללה, הוא לא רוצה לשתף אותכם או יותר מזה להפיל עליכם את התוצאה של המעשה הזה. יש היגיון בהחלט במה שהוא עשה ועושה.

מיטללל

New member
אהמ

זה לא שהוא סיפר לי על ההתערבות והחלטתי סתם "יאללה, בואו נסדר לו ת'חיים. (אני לא מתערבת לאף אחד בחיים. לא מגדירה מה נכון ומה לא נכון. מקסימום אומרת את דעתי) יש דברים שלא הרחבתי עליהם פה. הוא לא במצב להיט. ולא יודע איך לצאת מזה..

d e m o sthenes

New member
לדעתי חברים אמיתיים עוזרים אחד

לשני בכל מצב, נכון הוא הכניס את עצמו לסיטואציה לא נעימה שהוא בטוח למד ממנה לקח, אבל אתם בתור חברים חייבים לעזור לו. זה מה שאני הייתי עושה ומה שהייתי מצפה מהחברים הבאמת טובים לעשות.

Cobe Anan

New member
לדעתי..

תלוו לו את הכסף- עם תנאים נוחים להחזיר אותו. זה בשביל שהוא לא ירגיש שזו נדבה. דבר שני, תרביצו לו. חזק. איך הוא מתערב על סכום כסף שהוא לא יכול לגרד? אבל כן, בשביל זה יש חברים. לא שואלים שאלות. זה לא חכמה לתת עצות בדיעבד, חברים אמיתיים מוציאים אותך גם מבורות שכרית בעצמך והתנדבת לקפוץ לתוכם.

gato24

New member
אני חושב

עדיף שיהיה חייב כסף לכם מאשר לאיזה גורם מפוקפק .תלווי לו את הכסף ובקשר לשטיפה שמגיעה לו ,תני לו אותה כשהכל יגמר

למעלה