צרוף רונים לחיוק כללי

צרוף רונים לחיוק כללי../images/Emo140.gif

לילה טוב, רציתי לדעת איזה צרוף רונים יש לחיזוק הגוף ומערכת החיסון במיוחד שנחלש פיזית משנים רבות של אנטיביוטיקה וקנדידה? תודה רבה, אודה ליה

hagakora

New member
אמ... יש הרבה דברים

דבר ראשון, עוד לפני שתתחיל עם הרונות, אתה צריך לעשות עוד כמה דברים, כמו לשנות קצת את התזונה. אתה יכול לכתוב ברונות את המילה HEALTH ( - אות אחת TH ) http://www.sunnyway.com/runes/meanings.html אני ממליץ גם על "לאגוז" ו"אורוז" (laguz, uruz) מבחינת שינוי תזונתי... אני ממליץ לעבור לתזונה יפנית, אבל אם אין לך חשק, פשוט תוותר על מתוקים ותאכל המון המון ירקות ותעשה המון כושר. טיול בטבע פעם בשבוע. אתה תהיה כמו חדש

תודה - זו אני בחורה../images/Emo9.gif

שלום רב, את הרונות על מה אני כותבת? וראיתי את הפרוט , אני לא מבינה אנגלית שוטפת אך מה הרעיון של המים? אני ארשום את השילוב - אך האם יש דרך לשלב אותם? מה זה תזונה יפנית? אני מכירה תזונה בלי שמרים, בלי מתוק , בלי פירות יבשים , בלי חומרים משמרים וצבע מאכל , בלי מוצרי חלב פרה- האם זו התזונה? מקור הקנדידה אכן במעיים ועכשיו התמקדתי בניקוי המעיים על ידי תזונה , ואחזור לתזונה, אך גם צריך להוריד לחץ..... שאלה נוספת- למצוא עבודה לאחר תקופה רבה של חיפושים וחוסר אונים- איך מרכיבים? אפשר תשובה בבקשה?
מעניין האתר , אך אני עדיין לא שולטת באנגלית.. שבת-שלום אודה ליה

hagakora

New member
המחשב שלי לא בסדר

אני כבר אשלח לך מסר אישי, אין לי סבלנות לשטויות של המחשב שלי

חבר יקר - לא קיבלתי מסר../images/Emo10.gif

יש לך עדיין בעיה במחשב? תודה
אודה ליה

למעלה