צרור שאלות בנוגע לנעלי דניס בראון

צרור שאלות בנוגע לנעלי דניס בראון

שלום לכולם, שמח להצטרף אני אבא של שירה, שנולדה בנובמבר עם ק"פ בינוני בשתי הרגליים. התחלנו ברמב"ם וברחנו לעפולה עוד בשלבי הגבס אל דר' בור. שירה עברה כבר חיתוך גידי אכילס, והיתה בנעלי דניס בראון "בערך" 23 שעות ביום עד השבוע, כשבביקורת קיבלנו אישור סופסוף לנעליים ללילה בלבד. תוך כדי זה ראינו פתאום שהקטנה גדלה על הנעליים וזה נראה ממש לא לעניין להמשיך איתן - זה עושה לה שיפשופים בבוהן שניראים מה-זה כואבים. ולשאלות: 1. האם מישהו יכול להמליץ על עושה נעליים בסביבה (בין חיפה לת"א) - שיהיה בעל מלאכה טוב, אמין ולא יקרן 2. האם אפשר למחזר חלק מהנעליים הקודמות הרי סכ"ה לא זורקים את המוט והצירים - ובכך לשלם פחות 3. עבור הזוג הראשון קיבלנו החזר ממכבי - ומהשני גם נקבל משהו יודע מה הקריטריונים בשמי ובשם אמא של שירה ובשם שירה, אני מודה לכם מראש על ההתייחסות ואם נקבל תשובות קונקרטיות - מה נעים וטוב

שלום אבא של שירה.

נעים מאוד, איך החזקת מעמד מנובמבר עד היום בלעדינו?
אני אורית אמא של תמיר בן שנתיים וארבעה סובל מק"פ דו צדדי אך מטופל בשיטה אחרת, לא שיטת הנעליים לכן לא יודעת לענות לך לגביהם אך דבר אחד אוכל לומר לך, שבמאמרים הולך ונבנה מאמר שממליץ על בעלי מקצוע בכל הנוגע לנעליים אז אתה מוזמן... שיהיה כיף אורית

Adoushi

New member
אורית

רק הערה קטנה, מקווה שתקבלי אותה ברוח טובה. אני לא חושב שתמיר "סובל" מקלאב פוט אלא נולד עם קלאב פוט! המשך יום טוב! איהאב

תודה היאב, מקובל עליי היום...

הייתי כותבת את המשפט אחרת "אני אמא לתמיר שסובלת מבן שנולד עם קלאב פוט, וזה באמת בעקבות השינוי בטיפול החל מאתמול.

גווניבר

New member
ברוך הבא!../images/Emo20.gif

את הסיפור האישי שלי אתה מוזמן לקרוא במאמרים. כשלי היה מכשיר דניס-בראון, בשלב מסויים חתכו את הקצה של הנעלים, וכך האצבעות היו חופשיות, ולא היו צריכים לקנות הרבה זוגות נעליים. מכיוון שלא צריך ללכת עם המכשיר, זה לא מפריע או לא נוח. אכן כמו שכתבת, ניתן להחליף את הנעליים, ולהשאיר את המכשיר. אם אתם מעוניינים, אשמח לנהל איתכם שיחה על קלאבפוט. פנו אלי במסרים.

Adoushi

New member
אבא של שיר

שלום וברוך הבא לפורום. אני איהאב, אבא ללידיא בת שנה ושמונה חודשים, מטופלת אצל ד"ר דור בעפולה וכרגע בשלב - נעלי לילה. 1) מאיפה רכשתם בפעם הראשונה? מיוסי בעפולה? אני חושב שאתה יכול להשיג אצלוץ 2) לדעתי, אם המוט באורך מספיק אז אפשר להשתמש בו. 3) כל אחד יענה לך אחרת בנוגע לזה. אם תעמוד על שלך, בסוף יהיה החזר, שים לב שצריך לכתוב "סד" ולא נעליים בחשבונית. יום נעים.

ilana k

New member
שלום לך אבא של שיר

קודם כל ברוכים הבאים. אני אילנה אמא לליאור בן 11 חודשים. ליאור נולד עם קלאב פוד ברגל שמאל. מטופל בעפולה אצל ד"ר בור. כעת נמצא בשלב הנעליים רק בשעות הלילה. בקשר לשאלות שלך: 1. את הנעליים הכי אמינות ובמחיר סביר תוכל לרכוש אצל יוסי. אם אתה לא מכיר אותו תכתוב לי מסר ואני אתן לך את כל הפרטים. 2. בקשר למוט - כמו שאיהאב אמר אם האורך של המוט מתאים (ברוחב הכתפיים) אין שום בעיה להתקין את הנעליים החדשים על המוט הקיים. 3. בקשר להחזר אין לי מושג, כי אני במאוחדת. בהצלחה

ברוכים הבאים ../images/Emo141.gif

אני חושבת שיוסי סידר לחברי "כללית" החזר מיוחד של 80% מהנעליים. "מכבי" המסכנים, כמונו, צריכים להתכנן. כמו שאיהאב כתב האופציה היחידה שמכירים כאן בפורום כרגע, היא לבקש שיכתבו על הקבלה "סד" במקום נעליים. אני ממליצה ללכת אליו כי באמת שמעתי עליו דברים טובים. אם אתם פונים אליו שימו לב שישים לכם מדבקה במקום הנכון. (יש צילומים כאן בגלריה ובאתר שלנו). בהצלחה

לא ממש בין חיפה לתל-אביב

במעלה צביה (ע"י כרמיאל) יש אורטוטיסטית טובה ואמינה -ויויאן שמה. למכון קוראים "סטרייד אורטופדיה". אורנית

למעלה