צרור תלונות

Agenst the wind

New member
צרור תלונות

1) אנשים פה מתלוננים על זה שהפורום יבש/מת ולא עושים כלום, אז תדעו לכם שאותי מנסים לחנך מסוף אוגוסט האחרון (ללא הפסקה של יותר מחמישה ימים) לפעלתנות וליוזמה (ואז נשאלת השאלה עד כמה המחנכים שלי מצליחים... המממ... לא משנה). בכל אופן אני קורא לכם לצאת ולהתנדב, ולעשות ערבי תרבות מכינתיים, וימי סיור אקולוגיים, ו... טוב לא משנה, הבנתם את הפואנטה, העיקר שתעזרו לגייס את מחזור ז'. כן.. עכשיו אתם בטוח מבינים.... 2) כמה שאני אוהב אתכם, פורום תלונות וקיטורים, אני ממש באבל מזה שלא אמרתי מזל טוב לאנגסטרם (ככה זה כשנתקעים באמצע חור בנגב וסובלים ממחסור חמור באינטרנט ובזמן), ומזה שאני נמצא בעיר הולדתה של יצו' פעמיים בשבוע, ואני עדין לא מכיר אותה (אהה! ועכשיו נשאלת השאלה הפילוסופית למי התכוונתי- לעיר, או ליצו'?, **Agenst the wind חושב על משהו מתוחכם לכתוב.... ולא מוצא, אז אני פשוט אכתוב את התשובה- ליצו'!**). 3) ובכן, כיווצתי את הצרור לתלונות בודדות, באמצעות עירבוב של כל מיני תלונות ביחד, ועליכם מוטלת המשימה-שלא-תתבצע-מעולם לחפש את הצרור בתוך התלונות הבודדות, בהצלחה, ותשמרו על עצמכם אהוביי, עד לפעם הבאה!!. **נ.ב: אפשר גם להגיב, אם רוצים.

יצורה

New member
כאות מחאה על זה שאתה לא מבקר

אני עוברת לת"א
יש לך בערך חודש להראות את עצמך...

למעלה