צרות באות בצרורות????

צרות באות בצרורות????

היי לכולם עכשיו הגעתי וישר באתי לעדכן. אז הייתי בביקור אצל בעלי, והיה מרגש כאילו לא נפגשנו יובלות. הילדים היו בבית עם חמותי, שהייתה לחוצה כי אמא שלה (סבתו של בעלי) נמצאת במצב קשה בבי"ח (ואומרים לנו שהימים האלו הם כנראה ימיה האחרונים) והדבר החשוב מכל: אושרה לו חופשה לליל הסדר. בדרך חזרה הביתה עצרתי ליד הצלם כדי להוציא תמונות שנתתי לפיתוח לפני כל הבלגן...כשחזרתי לרכב והנעתי, פתאום יצא לי עשן מאיזור ההגה והסוויץ´. נלחצתי ודוממתי את המנוע, והמנוע המשיך לעבוד גם ללא מפתח!!! הלב שלי ירד והייתי בטוחה שתכף האוטו מתפוצץ לי בפנים. קראתי לאיזה בחור שעבר שם והוא פירק לי כמה כבלים במנוע, והאוטו סוף סוף נדם. אח"כ הוא ניסה להחזיר את החוטים למקום אבל יצאו ניצוצות. אמרתי לו שיעזוב כי אני מפחדת ועדיף שמישהו מיקצועי יטפל ברכב. אז עכשיו תגידו לי, אחרי כל כך הרבה צרות, יש סיכוי שיבואו גם דברים טובים????? מה שבטוח אחרי שבעלי יחזור הביתה, אנחנו נוסעים לנופש, לנוח מהכל ביי בנתיים פנינה, שעדיין רועדת מפחד...

אביא

New member
הביטי בחצי הכוס המלאה

מחרתיים ליל הסדר ויש לך למה לצפות.

זה תמיד ככה, המכונית יודעת שבעלך

איננו ועכשיו הזמן להתקלקל בכל אופן מקווה בשבילך שהתיקון יהיה מהיר וזול תמיד תחשבי על זה שהכל יכול להיות יותר גרוע

פנינה יקרה וחזקה../images/Emo24.gif

הרבה זמן לא כתבתי בפורום בגלל אילוצים שונים, אבל יומיום אני נכנסת להתעדכן. כל הזמן אני מחכה לשמוע עדכונים ממך פה בפורום. מאז שהטלת עלינו את כל הסיפור הזה לבי איתך ביום ובלילה. אני חושבת שאת אמא/אשה נפלאה ואמיצה. לטפל בשלושה ילדים קטנים ולהתמודד עם כל הבלגן הזה זה בכלל לא פשוט. זה אפילו קשה מאוד. אני חושבת שכל אחד במצבך היה קורס תחת העול... (ולא מספיק לך כל הבלגן הזה את עוד חושבת על קיפולי כביסה...). והנה מתוך כל הבלגן הזה, הכאב, הכעס על האטימות של צה"ל, העצב, והפחד, את תראי שלא התמוטטת. להפך, את מתמודדת כל יום עם הצרות האלה (שבאים תמיד בצרורות...) . תמיד מתוך מצבים קשים יוצאים הכוחות הכי חזקים שלנו. אז אחרי כל מה שאתם עוברים, אני מאחלת לך שיהיה רק טוב, בריאות, אושר ושמחה. אל תדאגי יגיעו גם ימים הרבה יותר טובים. תסעו לנופש, תרגעו, תנוחו ותשכחו מכל מה שקרה. ובינתיים תתנחמי בכך שהוא חוזר לחופש בפסח ואז גם יראה את הילדים ותבלו יחדיו. שולחת המון
ים אשרת

zimes

New member
יבואו, יבואו ימים טובים

באמת - ליל הסדר זה בעוד יומיים, אז תוכלי לאסוף כח, ולקחת נשימה ארוכה להמשך. תחזיקי מעמד
, ובאמת - נופש מיד אח"כ כדי להתנער מהכל נשמע מצוין.

jole

New member
פנינה אלו חדשות מצויינות

ויש למה לחכות. עם הפנים קדימה ולעבור יום ביומו. נצלו את הזמן ביחד כמה שאפשר ואני מקווה שזה ייתן לבנות קצת מאגר אנרגיה לימים הבאים בלעדיו. והנופש שעליו דיברת- חובה חובה חובה. שיהיה חג שמח וניפגש בצ´אט.

rachell

New member
אכן צרות בצרורות

אבל הן נגמרות בסוף ויוצאים מזה יותר חזקים ומאושרים פתאום הדברים מקבלים פורפורציות אחרות איזה כייף שהבעל מגיע לחג.......... שיהיה לכם שמח ורגוע

ניקי בת

New member
נהדר פנינה../images/Emo24.gif

יו איך שמחתי לקרוא טוב שישי פסח -חג החירות אחרי זה דחוף חופש רק שניכם שיהיה לכם חג שמח ומאושר

לאה_מ

New member
פנינה, הכל שטויות, העיקר שהוא חוזר

הביתה לליל הסדר! ואחר כך - להתחיל לספור את הימים לחופשה המשותפת! תחזיקו מעמד וחג שמח
(אייקון שממש לא קשור לפסח. שיחכו עם זה לשבועות...)

למעלה