צרות בגן עדן?!

צרות בגן עדן?!

http://www.contactmusic.com/news.nsf/story/gary-barlow-to-be-robbie-williams-best-man_1144103 *אני פשוט לא מאמינה שמארק לא השושבין שלו (בעצם אם לוקחים בחשבון שרוב לא היה בחתונה של מארק אז אולי זה לא כזה שוק) He recently said: "It will happen - but not in the next two years. There are contracts to fulfil, then I can do what I want. אתן מבינות מה זה אומר נכון?! הילה תתחילי למכור איברים פנימיים אני כבר רואה אותנו צריכות לבחור בין TT לרובי

Ghost Of Me

New member
../images/Emo12.gif

maybe its only me but the sentence "Rob is very fond of Gary and considers him a solid rock in his life. make me laugh . i mean 'they haven't talk 14 years what solid rock??they both use to hate each other!

orlyshka1

New member
אני מאד סקפטית לגבי הציטוט הזה

כפרה, הוא אמר את זה ממש מזמן, בעיצומן של הטיזינגים שעשו לנו לפני כמה חודשים, או אפילו בתחילתם. ולגבי הגארי - נו, כנראה שהוא מרגיש רגשות אשם...

חחח שירגיש רגשות אשם אבל למה להגזים

למרות שם חושבים על זה לשניה גארי באמת סלע איתן בחייו הוא כל הזמן היה שם, זה שחצי מהזמן הוא שנא אותו למוות ורב איתו זה משהו אחר , זה לא אומר שהוא לא היה שם

orlyshka1

New member
חחחח

אבל נראה לי שמאז שהם לא שונאים אחד את השני, זה ממש סיפור אהבה. כפרעליהם. זה יקל עלי לתפוס את שניהם יחד....

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מורי לא אומרים לי דברים כאלה אני עוד אקח את זה ברצינות
מי יודע אולי בסוף רובי יגיע לארץ...?.................. יאפ, בסוף נצטרך לבחור בין אימא לאבא....

אל תמכרי עוד שום כליה

תני לקיץ של שנה הבאה לבוא ,רק עד אז תתחילי לחסוך מלא מלא מלא כסף !

למעלה