צרות בגן עדן?

cubano1

New member
צרות בגן עדן?

לפני פחות מ 3 חודשים גבי דאגלס חזרה מההרפתקאות בלטס אנג'לס היישר לחיקו של המאמן הותיק ליאנג צ'או. בערך חודשיים לרחר מכן, כנגד כל הציפיות, היא הגיע למחנה אימונים של מרתה קרולי, שהתרשמה ואף הצהירה שגבי בכושר מעולה, החזירה את רוב האלמנטים ומועמדת לנבחרת ארה''ב לאליפות העולם! ככה בחודשיים, בזמן שרייזמן קורעת את עצמה באימונים ולא מתכננת להראות תוצאות עד 2015.
אבל אתמול המציאות טפחה על שכמנו... דאגלס שוב עוזבת את צ'או ומחפשת מאמן אחר.
עם כל הכשרון, מה שמתעמלת ברמה כזאת צריכנ זה שקט וריכוז, וכמה שפחות טלטלות. גבי אמורה להתחרות באליפות ארה''ב באוגוסט, נקווה שהטןויסט בעלילה לא יסיח אותה מהדרך, ושתדע גם להתאמן אבל גם להשמר מפציעות

ובינתיים בקליפורניה, ג'ורדין וויבר מודיעה שהיא עדיין מתלבטת לגבי ריו 2016. רק שלא תתלבט יותר מדי (נסטיה??)

Mrpops

New member
לדעתי וויבר לקראת פרישה

ברמות האלה אי אפשר להתלבט לנצח...
וויבר עברה משבר בלונדון ואני חושב שלמרות ניסיונות ההסתרה זה מאוד השפיע עליה. אז כרגע היא מתלבטת אבל לדעתי לא ניתן להדביק את הפער שנוצר מאז. גם אם היא ממשיכה להתאמן פה ושם אני לא מאמין שתוכל לצמצם את הפערים עד ריו. לעומת זאת, רייזמן ודאגלס עושות מאמצים אדירים להדביק את הפער. ובנוסף להפסקה הארוכה שלקחו הן צריכות להתמודד מול ארסנל מתעמלות סניור וג'וניור מבטיחות בצבא של מרתה.
אין לי מושג מה גרם לדאגלס לנטוש שוב את צ'או...מסכים איתך שזאת טעות. טלטלות כאלה בזמן כל כך קריטי יכולות להשפיע. הרי כשמחליפים מאמנים צריך לעשות שוב התאמות והסתגלות והדברים האלה בהחלט יכולים לפגוע בהתקדמות.
לגבי רייזמן, היא פייטרית. בשנה שעברה כשביקרה אצלנו במכביה היא הצהירה בראיון על כוונתה להמשיך עד ריו. מעניין יהיה לראות אותה בשנה הבאה.

trilliane

Well-known member
מנהל
שתתלבט כמה שהיא רוצה... לא חובבת אותה

מעולם לא נהניתי לצפות בה והיא לא תחסר לי.

ohashi

New member
מסכים לחלוטין

מלבד המוזיקה שלה בקרקע (ולא התרגיל) והפס אקרובטיקה שלה על הקורה (כשהיא מצליחה לבצע את הקישורים) רק אז אולי אני מחייך אבל כך באמת שתפרוש יש כל כך הרבה כישרון בנבחרת האמריקאית.

דגלאס , מקווה מאוד שהיא תעמוד בקצב של עצמה כי כרגע זה נראה שהיא האוייב הכי גדול של עצמה כמו נסטיה בתקופת החזרה שלה

trilliane

Well-known member
מנהל
טוב, היה לה שיר שאהבתי מהאירוויזיון

עד עכשיו מפתיע אותי איך מתעמלת אמריקנית משתמשת בשיר של אוקראינה (המאמנת ממזרח אירופה?) אבל כמו רוב המתעמלות האמריקניות לא היה הרבה קשר בין המוזיקה לתרגיל עצמו, בעיקר מבחינה ריקודית (דווקא את רייזמן אהבתי, כי היא באמת הכניסה כמה אלמנטים ריקודיים שהתאימו למוזיקה, זה השתלב יפה).

למעלה